-
Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene - perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
- Høy kvalitet - takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
- For 25 liter melk - en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
- Ikke bare for yoghurtmaskin – hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
- Enkel sammensetning - takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
kr 99.00
Referanse:
Browin-411240
Vil du spise sunn yoghurt uten søtningsmidler og kjemiske tilsetningsstoffer? Lag deilig hjemmelaget yoghurt på ditt eget kjøkken! De perfekt avstemte melkebakteriekulturene som muliggjør en rask og enkel produksjon av yoghurt, samt kremforsuring, vil hjelpe deg! Takket være dem kan du enkelt tilberede tykk yoghurt, som kan være grunnlaget for å lage din egen hjemmelagde yoghurtost. Siden bakteriene er termofile bakterier (dvs. motstandsdyktige mot høye temperaturer), kan du også bruke dem til å lage dampet løpeost! Takket være bruken av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid. En pakke av bakteriekulturen lar deg lage yoghurt av 25 liter melk! Bruken er ekstremt enkel. Du kan bruke dem med eller uten yoghurtmaskin!
Holdbarhetsperioden tar hensyn til muligheten for å transportere produktet ved en temperatur under 30 ° C i opptil 7 dager.
Bruksanvisning:
Når det gjelder fersk melk 'rett fra kua', anbefales det å pasteurisere den ved en temperatur på ca. 65°C i 30 minutter. Varm 3 liter lavpasteurisert eller fersk melk til 43-44°C. Hell en liten mengde i et glass og løs opp ca. 0,3 g yoghurtbakterier i den. Hell blandingen i varm melk og bland godt. Vent i ca. 20 minutter, og hold temperaturen på 43-44°C (for den første aktiveringen av bakteriene). Fyll rene, skåldede beholdere med melk som inneholder bakteriene opp til 3/4 av volumet og lukk dem godt. La stå på et varmt sted, f.eks. i nærheten av en radiator, i flere timer (helst over natten). Hvis du bruker en yoghurtmaskin, hell melken med bakteriemelken i beholderen, sett temperaturen til 45°C og la stå i 6-8 timer for at yoghurten skal modnes. Hvis den fortsatt er for flytende etter denne tiden, forleng modningstiden. Jo lengre modningstid, jo mer intens smaker yoghurten. Etter at modningsprosessen er fullført, sett yoghurten i kjøleskapet og oppbevar den der til inntak - maksimalt 3-5 dager. Det optimale pH-nivået for riktig utvikling av yoghurtkulturen er 6-7. Ekstra ingredienser, som nøtter, müsli eller frukt, kan tilsettes en ferdig yoghurt rett før inntak.
Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose
Egenvekt: ca. 2,5 g