Trykk for flere produkter.
No products were found.

Gresk ostekultur

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

Les merShow less
kr 99.00
På lager 18 Produkter
Referanse:
Browin-411241
Beskrivelse

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

Hvordan å bruke:

Ved fersk melk som kommer "rett fra en ku" anbefales det å utføre pasteurisering i en temperatur på ca. 65°C i 30 minutter.

Hell 6 L melk i en kjele og varm den opp til 33°C. Slå av varmen. Mål opp ca 0,4 g bakterier og løs det opp i et lite glass i en liten mengde lunkent vann. Tilsett bakteriene oppløst i vann og rør alt godt. La det stå under lokk i ca 1 time. Etter at tiden har gått, tilsett ca. 1 g løst kalsiumklorid hvis du brukte lavpasteurisert melk kjøpt i butikk (ved fersk melk "rett fra ku" er tilsetning av kalsiumklorid ikke nødvendig), varm melken opp til temperaturen på 38°C og tilsett ca. 0,6 g tørket løpe, oppløst i en liten mengde lunkent vann. Rør den med et par faste bevegelser. Slå av varmen. Etter ca 50 minutter skjærer du ostemassen i 1-2 cm terninger. Du kan i tillegg kutte ostemassen på skrå. La det stå i 10-15 minutter slik at myse begynner å skille seg. Etter at tiden har gått, trykk på ostemassen med en sil og ta ut mysen som kommer inn i den med en øse. Når mesteparten av mysen er separert, flytt ostemassen til en osteduk og plasser den i en ostepresse. Øk trykket gradvis. Etter å ha oppnådd trykket på ca. 5 kg la osten stå i romtemperatur i minst 12 timer. Flytt osten over i saltlake (1 L vann + 180 g salt) i 6 timer, og deretter til en annen saltlake (1 L vann + 70 g salt) for videre lagring. Oppbevar den i kjøleskap.

Ingredienser: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus, Lactobacillus helveticus, Lactococcus lactis subsp. lactis, Lactobacillus lactis subsp. cremoris, laktose

Nettovekt: ca 3 g

Vekten av bakteriekulturer kan variere avhengig av deres aktivitet.

Les merShow less
Produktdetaljer
Browin-411241
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
3
2 Produktanmeldelser
Rangering
(3)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 89.00
(1)

Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen. Den holder ikke på fuktigheten, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bruke mye trykk mens du lager ost. Kluten er laget av PE2 (35) takket være at den er veldig slitesterk. Mens du lager ost for å fjerne mysen og for å oppnå den nødvendige strukturen på overflaten, bruk den glatte, indre siden.

Cheese Slow Food... Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

kr 99.00
(5)

Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!

For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk 

kr 63.00

Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker

20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen eller strukturen.

Høy kvalitet – takket være den koniske strukturen til åpningene, fester ikke denne lette elastiske kluten seg til osteklumpen og overflaten på osten forblir eksepsjonelt glatt. Klærne er laget av elastisk og slitesterk polyetylen, som er helt trygt og etterlater ikke forurensning.

Hjemme osteproduksjon uten problemer – disse ostedukene holder ikke på fuktigheten, noe som eliminerer behovet for å bruke mye press ved pressing.

Perfekt og enkel drenering av myse – for å få den beste mysedreneringen og perfekt glatthet av ost, er det nødvendig å legge osteklumpen på den indre, glatte siden av duken.

Gjenbrukbare – disse klutene kan være til nytte i fremtiden – etter å ha vasket dem i en temperatur på 60-70°C kan du bruke dem igjen under neste produksjon av hjemmelaget ost!

Utvikle interesse for hjemmelaging av ost! Osteproduksjon er en av de tidligste variantene av Slow Food, effektene du kan dele med hele familien og venner. Du er virkelig bare noen få skritt unna å servere ost du har laget selv. Spis enkle, men deilige måltider som du tilbereder på egen hånd, og ta vare på de minste detaljene. Oppdag mat som er full av vitaminer, deilige smaker, fortryllende aromaer og – viktigst av alt – sunne ingredienser! Settet vårt med to gjenbrukbare osteduker laget av elastisk, slitesterk og sikker polyetylen vil garantert gjøre det enklere for deg! Press ost uten å bekymre deg for form og struktur! Takket være den koniske strukturen til åpningene deres, fester ikke begge disse klutene seg til osteklumpen og etterlater overflaten glatt og perfekt drenert for overflødig myse. Klumpene er gjenbrukbare - etter vask i 60-70°C kan de brukes igjen. Takket være dem kan du presse ost uten å bruke for mye press, samt fjerne den ferdige osten fra pressen raskt og enkelt. Velg høy kvalitet, enkelhet og den beste utførelse!

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 0,2 cm

Høyde 30,0 cm

Vekt 5,0 g

Form salami

kr 129.35 kr 199.00
(17)

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

kr 93.15
(13)

Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.

kr 99.00
(6)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For Gouda ost

kr 51.75
(75)

Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse.

Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars

under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(1)

En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er også designet for å forme og glatte. Den er perfekt til for eksempel å dekorere paier og kaker.

Kniv dimensjoner:

– bladlengde: 30 cm,

– håndtakslengde: 13 cm.

kr 199.00
(4)

For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe.

Stor, solid porsjon – med denne formen kan du lage et vakkert avrundet ostestykke på én gang med en vekt på opptil 2 kg! Dermed vil du ikke gå tom for ost i ferier eller under et møte med venner.

Vakkert avrundet form - denne formen er perfekt for alle typer ost, og spesielt for modning av ost som krever perfekt jevn form uten skarpe kanter, noe som reduserer risikoen for kontaminering under produksjon.

Høy kvalitet – formen er laget av spenstig og svært slitesterkt materiale godkjent for kontakt med mat. Den hvite plasten er blottet for fargestoffer, takket være at du ikke trenger å bekymre deg for at formen gir farge til den tilberedte osten.

Enkel og praktisk å bruke - formen er utstyrt med spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost, noe som gjør arbeidet lettere.

Løpeosttyper er de enkleste og raskeste å tilberede under hjemmeforhold. De kan serveres salte, så vel som søte - med tilsetning av frukt, eller tørket frukt og nøtter. Du kan lage en solid porsjon av denne deilige, delikate, kremete osten ved å bruke vår robuste, universelle, runde osteform. Dens gjennomtenkte design gir høy kapasitet, spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen er laget av høykvalitets, slitesterkt og spenstig materiale i hvit farge. Materialet, som er blottet for fargestoffer, har ingen innvirkning på fargen på den tilberedte osten, slik at du kan nyte funksjonaliteten i svært lang tid. Formen er veldig praktisk og enkel å bruke - når du lager ost, kan du tilberede en porsjon med vekt på opptil 2 kg på en gang (men med tanke på formhøyden og brukervennligheten, anbefaler vi å lage ost med maksimal vekt ca 1 kg). Denne formen vil være nyttig for både nybegynnere og profesjonelle ostemakere!

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 13,5 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 99.00
(3)

Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese.

Høy kvalitet – formen er svært holdbar takket være at den er laget av robust, hvit plast godkjent for kontakt med mat. Takket være mangelen på fargestoffer i plastmaterialet trenger du ikke bekymre deg for at osten din endrer farge når den tilberedes med denne formen.

Praktisk bruk - formen har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan også brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke.

Nok for alle – når du bruker denne formen får du en ostesylinder som veier ca. 500 g – ingen blir sulten igjen!

Ost av all slags melk – hjemme-ostproduksjon gir et bredt spekter av muligheter – du kan lage ulike typer ost hjemme: cottage cheese, modningsost, muggost, eller ostetyper beregnet på grilling eller røyking!

Start osteeventyret ditt og lag den første løpeosten på egenhånd! Denne osteformen - veldig slitesterk, laget av høykvalitets, slitesterk, hvit plast beregnet for kontakt med mat - lar deg tilberede feta, cottage cheese og ricottaost! Den er veldig praktisk og hendig å bruke. Den har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke. Ingen grunn til bekymring – det blir nok ost til alle! Denne formen, med dimensjoner på 11 cm x 11 cm x 8,5 cm lar deg tilberede 500 g ost. Den hvite fargen på materialet som formen er laget av får den ikke bare til å se elegant ut, men lar deg også ikke bekymre deg for kunstige fargestoffer som kan endre fargen på den tilberedte osten! Start osteeventyret ditt i dag, tilbered favorittosten din enten velsmakende eller søt, og overrask hele familien og vennene dine!

Egenskaper

Lengde 11,0 cm

Bredde 11,0 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 50,0 g

Form Firkantet

kr 999.00

En enkeltspiral nedsenkingskjøler som muliggjør rask avkjøling av alle typer væsker. Dens spesialdesignede form muliggjør jevn avkjøling av vørter og rask reduksjon av temperaturen fra 80°C til 30°C i løpet av selv 15 minutter. Kjøleren er laget av rustfritt stål, noe som gjør det lettere å holde det rent og sikrer langvarig bruk.

kr 89.00
(1)

Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting 

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 6,6 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 109.00
(8)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 9,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 63.00

Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker

20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen eller strukturen.

Høy kvalitet – takket være den koniske strukturen til åpningene, fester ikke denne lette elastiske kluten seg til osteklumpen og overflaten på osten forblir eksepsjonelt glatt. Klærne er laget av elastisk og slitesterk polyetylen, som er helt trygt og etterlater ikke forurensning.

Hjemme osteproduksjon uten problemer – disse ostedukene holder ikke på fuktigheten, noe som eliminerer behovet for å bruke mye press ved pressing.

Perfekt og enkel drenering av myse – for å få den beste mysedreneringen og perfekt glatthet av ost, er det nødvendig å legge osteklumpen på den indre, glatte siden av duken.

Gjenbrukbare – disse klutene kan være til nytte i fremtiden – etter å ha vasket dem i en temperatur på 60-70°C kan du bruke dem igjen under neste produksjon av hjemmelaget ost!

Utvikle interesse for hjemmelaging av ost! Osteproduksjon er en av de tidligste variantene av Slow Food, effektene du kan dele med hele familien og venner. Du er virkelig bare noen få skritt unna å servere ost du har laget selv. Spis enkle, men deilige måltider som du tilbereder på egen hånd, og ta vare på de minste detaljene. Oppdag mat som er full av vitaminer, deilige smaker, fortryllende aromaer og – viktigst av alt – sunne ingredienser! Settet vårt med to gjenbrukbare osteduker laget av elastisk, slitesterk og sikker polyetylen vil garantert gjøre det enklere for deg! Press ost uten å bekymre deg for form og struktur! Takket være den koniske strukturen til åpningene deres, fester ikke begge disse klutene seg til osteklumpen og etterlater overflaten glatt og perfekt drenert for overflødig myse. Klumpene er gjenbrukbare - etter vask i 60-70°C kan de brukes igjen. Takket være dem kan du presse ost uten å bruke for mye press, samt fjerne den ferdige osten fra pressen raskt og enkelt. Velg høy kvalitet, enkelhet og den beste utførelse!

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 0,2 cm

Høyde 30,0 cm

Vekt 5,0 g

Form salami

kr 99.00
(2)

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 50,0 cm

Bredde 50,0 cm

Høyde 0,1 cm

Vekt 9,0 g

Form  Firkant 

kr 99.00
(6)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget Gouda-ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også glutenfritt. Takket være bruk av frysetørking – en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene – beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For Gouda ost

kr 99.00

Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.

Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.

Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.

Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.

Applikasjon:

- hyller for ostemodning

- tabeller

- tømme tanker

- kjøleskap

Fordeler:

- ekstremt slitesterkt materiale

- jevn støtte for ost

- jevn flyt av ost

- fuktighetskontroll

Egenskaper

Lengde 25,0 cm

Bredde 25,0 cm

Høyde 0,1 cm

kr 99.00
(2)

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

kr 99.00
(4)

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

kr 99.00
(5)

Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!

For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk 

kr 99.00
(3)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 5,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in