For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.
Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.
Enklere skjæring av ostemasse – en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.
Høy kvalitet – kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.
For ølbrygging – kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering.
Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.
Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.
Produktet vårt er svært konsentrert (94-96%) og veldig effektivt.
En enkelt emballasje er nok til 100-142 liter melk.
Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.
Dosering: I denne konsentrasjonen bør kalsiumklorid brukes med en hastighet på 0,7-1 g (en klype) kalsiumklorid per 10 liter melk.
Slik bruker du: Løs opp anbefalt mengde kalsiumklorid i 50 ml lunkent kokt vann og hell det i melk. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten - for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.
MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.
nettovekt: 10 g