Trykk for flere produkter.
No products were found.

Flytende mikrobiell løpe sterk - 30ml

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

Les merShow less
kr 99.00
På lager 7 Produkter
Referanse:
Biowin-411209
Beskrivelse

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

Mikrobiologisk løpe er et enzymatisk preparat hentet fra Rhizomucor miehei- sopp, som er en perfekt erstatning for kalveløpe. Ved å bruke dette produktet kan du lage favorittosten din av alle typer fersk melk: kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plantemelk, uten å bekymre deg for sammensetningen av sluttproduktet! 

En enkelt emballasje inneholder 30 ml løpe med aktivitet på 250 000 MCU/mL. Bare 10 dråper er nok til å lage ost av hele 10 liter melk! Den flytende formen letter doseringen av produktet, som ikke må veies ut, noe som gjør ostefremstillingen enda enklere og mer behagelig! 

Etter åpning skal produktet oppbevares forseglet tett i kjøleforhold.

Slik bruker du:

Tilsett en passende mengde kalsiumklorid – oppløst på forhånd i en liten mengde kokt vann – til melk oppvarmet til 30°C. Bland alt og la stå i 10 minutter. Varm deretter melken opp til en temperatur på 37-38°C og tilsett en passende dose løpe, oppløst på forhånd i 50 mL vann med en temperatur på 37-38°C. Bland grundig. Stopp blandingen og vent 50-70 minutter slik at det kan dannes en fast ostemasse. Skjær ostemassen som er dannet i 1-1,5 cm terninger. Bland kornet som er laget slik, og flytt det etter ca. 5 minutter med en sil øse inn i en form kledd med osteduk. La osten stå i 20-24 timer. Snu den med noen få timers mellomrom.

Oppbevaring:Etter åpning skal produktet oppbevares forseglet tett i kjøleforhold.

Ingredienser: mikrobiologisk løpe, natriumklorid, konserveringsmiddel: natriumbenzoat

Produktutbytte: 500 l melk

Volum: 30 ml

Les merShow less
Produktdetaljer
Biowin-411209
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
4.5
2 Produktanmeldelser
Rangering
(4.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 48.30
(3)

Krydderet gurkemeie, av og til kalt indisk safran. Krydderet inneholder stoffet curkummin, et stoff som har vært ansett for å ha helende effekt mot en rekke sykdommer.
Aromaen minner om ingefær, smaken er lett bitter og skarp. Den blir sjelden brukt alene, men er en viktig del av karri, som får den gule fargen sin fra gurkemeien. Også sennep og worchestershiresaus inneholder ofte gurkemeie.

Gurkemeie er lysømfintlig og må lagres mørkt.

kr 41.06 kr 58.65
(10)

En krydderblanding med opprinnelse fra Sørstatene og Louisiana området i USA. Særlig egnet til kylling, lyst kjøtt, grønnsaker og gryteretter, men også brukt til grillet skalldyr o.l. Blandes gjerne med litt olje.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, hvitløk, sennep, løk, sort pepper, chilli, timian, cumin, oregano, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sukker

ALLERGENER:
Sennep

kr 59.00
(1)

Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.

Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.

kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 44.85
(2)

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 99.00
  • Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
  • Høy kvalitet -  takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
  • For 25 liter melk -  en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
  • Ikke bare for yoghurtmaskin –  hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
  • Enkel sammensetning -  takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
kr 102.35
(3)

Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.
De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer chili kan smake bitter når det fortsatt er grønt, men ikke jalapeno pepper.

Dessverre kan jalapeño flak være svært vanskelig å finne. De er en ky ingrediens i meksikansk mat eller for Tex-Mex retter. På den annen side kan du smake på det i enhver form for matlaging - enten på pasta, pizza, kjøtt, fjærfe eller grønnsaker, flakene smaker godt hvor som helst og beriker smaken av noen tallerken.

kr 99.00
(4)

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00

Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost.

Slitesterk, godkjent for kontakt med mat.

EGENSKAPER

Lengde 11,7 cm

Bredde 11,7 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 55,0 g

kr 89.00
(1)

Osteduk er perfekt for å produsere hjemmelaget ost. Takket være den koniske strukturen til hullene fester den seg ikke til osten og gjør overflaten ekstremt glatt. Kluten gjør det enkelt å fjerne osten fra pressen. Den holder ikke på fuktigheten, noe som betyr at det ikke er nødvendig å bruke mye trykk mens du lager ost. Kluten er laget av PE2 (35) takket være at den er veldig slitesterk. Mens du lager ost for å fjerne mysen og for å oppnå den nødvendige strukturen på overflaten, bruk den glatte, indre siden.

Cheese Slow Food... Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

kr 99.00
(1)

En profesjonell ystekniv laget av rustfritt stål. Takket være et langt blad når du enkelt bunnen av fatet der ostemassen befinner seg, mens den avrundede tuppen på kniven beskytter fatet mot riper. Denne kniven er også designet for å forme og glatte. Den er perfekt til for eksempel å dekorere paier og kaker.

Kniv dimensjoner:

– bladlengde: 30 cm,

– håndtakslengde: 13 cm.

kr 99.00

Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.

Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.

Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.

Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.

Applikasjon:

- hyller for ostemodning

- tabeller

- tømme tanker

- kjøleskap

Fordeler:

- ekstremt slitesterkt materiale

- jevn støtte for ost

- jevn flyt av ost

- fuktighetskontroll

Egenskaper

Lengde 25,0 cm

Bredde 25,0 cm

Høyde 0,1 cm

kr 99.00
(2)

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 50,0 cm

Bredde 50,0 cm

Høyde 0,1 cm

Vekt 9,0 g

Form  Firkant 

kr 89.00
(1)

Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting 

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 6,6 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 63.00

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 58,0 cm

Bredde 38,0 cm

Høyde 45,0 cm

Vekt 7,0 g

Form triangel

kr 99.00
(2)

For osteproduksjon -  det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.

Større osteproduksjonseffektivitet -  kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse -  en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet -  kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

Enkel dosering -  flytende formel og dropper for enkel dosering av produktet.

For ølbrygging -  kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

Vårt produkt er svært konsentrert 33% og svært effektivt.

En enkelt emballasje er nok til 125-250 liter melk.

Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.

Dosering:

40 dråper (2 ml) for 10 L fersk melk

80 dråper (4 ml) for 10 L lavpasteurisert melk

Slik bruker du:

Rist før bruk. Tilsett kalsiumkloridet i den varme melken. Rør grundig. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten – for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.

MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.

Nettovolum: 50 ml

kr 63.00

Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker

20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen eller strukturen.

Høy kvalitet – takket være den koniske strukturen til åpningene, fester ikke denne lette elastiske kluten seg til osteklumpen og overflaten på osten forblir eksepsjonelt glatt. Klærne er laget av elastisk og slitesterk polyetylen, som er helt trygt og etterlater ikke forurensning.

Hjemme osteproduksjon uten problemer – disse ostedukene holder ikke på fuktigheten, noe som eliminerer behovet for å bruke mye press ved pressing.

Perfekt og enkel drenering av myse – for å få den beste mysedreneringen og perfekt glatthet av ost, er det nødvendig å legge osteklumpen på den indre, glatte siden av duken.

Gjenbrukbare – disse klutene kan være til nytte i fremtiden – etter å ha vasket dem i en temperatur på 60-70°C kan du bruke dem igjen under neste produksjon av hjemmelaget ost!

Utvikle interesse for hjemmelaging av ost! Osteproduksjon er en av de tidligste variantene av Slow Food, effektene du kan dele med hele familien og venner. Du er virkelig bare noen få skritt unna å servere ost du har laget selv. Spis enkle, men deilige måltider som du tilbereder på egen hånd, og ta vare på de minste detaljene. Oppdag mat som er full av vitaminer, deilige smaker, fortryllende aromaer og – viktigst av alt – sunne ingredienser! Settet vårt med to gjenbrukbare osteduker laget av elastisk, slitesterk og sikker polyetylen vil garantert gjøre det enklere for deg! Press ost uten å bekymre deg for form og struktur! Takket være den koniske strukturen til åpningene deres, fester ikke begge disse klutene seg til osteklumpen og etterlater overflaten glatt og perfekt drenert for overflødig myse. Klumpene er gjenbrukbare - etter vask i 60-70°C kan de brukes igjen. Takket være dem kan du presse ost uten å bruke for mye press, samt fjerne den ferdige osten fra pressen raskt og enkelt. Velg høy kvalitet, enkelhet og den beste utførelse!

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 0,2 cm

Høyde 30,0 cm

Vekt 5,0 g

Form salami

kr 99.00
(3)

Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese.

Høy kvalitet – formen er svært holdbar takket være at den er laget av robust, hvit plast godkjent for kontakt med mat. Takket være mangelen på fargestoffer i plastmaterialet trenger du ikke bekymre deg for at osten din endrer farge når den tilberedes med denne formen.

Praktisk bruk - formen har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan også brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke.

Nok for alle – når du bruker denne formen får du en ostesylinder som veier ca. 500 g – ingen blir sulten igjen!

Ost av all slags melk – hjemme-ostproduksjon gir et bredt spekter av muligheter – du kan lage ulike typer ost hjemme: cottage cheese, modningsost, muggost, eller ostetyper beregnet på grilling eller røyking!

Start osteeventyret ditt og lag den første løpeosten på egenhånd! Denne osteformen - veldig slitesterk, laget av høykvalitets, slitesterk, hvit plast beregnet for kontakt med mat - lar deg tilberede feta, cottage cheese og ricottaost! Den er veldig praktisk og hendig å bruke. Den har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke. Ingen grunn til bekymring – det blir nok ost til alle! Denne formen, med dimensjoner på 11 cm x 11 cm x 8,5 cm lar deg tilberede 500 g ost. Den hvite fargen på materialet som formen er laget av får den ikke bare til å se elegant ut, men lar deg også ikke bekymre deg for kunstige fargestoffer som kan endre fargen på den tilberedte osten! Start osteeventyret ditt i dag, tilbered favorittosten din enten velsmakende eller søt, og overrask hele familien og vennene dine!

Egenskaper

Lengde 11,0 cm

Bredde 11,0 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 50,0 g

Form Firkantet

kr 99.00
  • Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
  • Høy kvalitet -  takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
  • For 25 liter melk -  en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
  • Ikke bare for yoghurtmaskin –  hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
  • Enkel sammensetning -  takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
kr 99.00
(2)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

kr 129.35 kr 199.00
(17)

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

kr 99.00
(5)

Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!

For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in