For osteproduksjon - det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.
Større osteproduksjonseffektivitet - kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.
Enklere skjæring av ostemasse - en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.
Høy kvalitet - kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.
Enkel dosering - flytende formel og dropper for enkel dosering av produktet.
For ølbrygging - kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering
Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.
Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.
Vårt produkt er svært konsentrert 33% og svært effektivt.
En enkelt emballasje er nok til 125-250 liter melk.
Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.
Dosering:
40 dråper (2 ml) for 10 L fersk melk
80 dråper (4 ml) for 10 L lavpasteurisert melk
Slik bruker du:
Rist før bruk. Tilsett kalsiumkloridet i den varme melken. Rør grundig. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten – for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.
MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.
Nettovolum: 50 ml