Trykk for flere produkter.
No products were found.

Osteklut i bomull, 40 x 40 cm, 2 stk.

For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt.

For filtering – this cloth can also be used for filtering juice, wine, liqueurs, and mead.

Reusable – the cloth is made of high quality cotton that can be washed in a temperature of 60℃.

For traditionalists – this product is intended for people who prefer home food processing and traditional ways of preparing food.

The packaging includes 2 pieces of multifunctional filtration fabric, perfect for home production of cheese, yoghurt, and butter. It also facilitates removing cheese from a press. This cloth is also indispensable when it comes to filtering wine, liqueurs, juice, and mead. It is made of high quality cotton and is reusable.

It can be washed in 60℃, as well as ironed. For true traditionalists!

Size: 40 x 40 cm.

Les merShow less
kr 99.00
På lager 51 Produkter
Referanse:
Browin-411290
Produktdetaljer
Browin-411290
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
3.5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(3.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 59.00
(1)

Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.

Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.

kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 63.00

Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker

20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen eller strukturen.

Høy kvalitet – takket være den koniske strukturen til åpningene, fester ikke denne lette elastiske kluten seg til osteklumpen og overflaten på osten forblir eksepsjonelt glatt. Klærne er laget av elastisk og slitesterk polyetylen, som er helt trygt og etterlater ikke forurensning.

Hjemme osteproduksjon uten problemer – disse ostedukene holder ikke på fuktigheten, noe som eliminerer behovet for å bruke mye press ved pressing.

Perfekt og enkel drenering av myse – for å få den beste mysedreneringen og perfekt glatthet av ost, er det nødvendig å legge osteklumpen på den indre, glatte siden av duken.

Gjenbrukbare – disse klutene kan være til nytte i fremtiden – etter å ha vasket dem i en temperatur på 60-70°C kan du bruke dem igjen under neste produksjon av hjemmelaget ost!

Utvikle interesse for hjemmelaging av ost! Osteproduksjon er en av de tidligste variantene av Slow Food, effektene du kan dele med hele familien og venner. Du er virkelig bare noen få skritt unna å servere ost du har laget selv. Spis enkle, men deilige måltider som du tilbereder på egen hånd, og ta vare på de minste detaljene. Oppdag mat som er full av vitaminer, deilige smaker, fortryllende aromaer og – viktigst av alt – sunne ingredienser! Settet vårt med to gjenbrukbare osteduker laget av elastisk, slitesterk og sikker polyetylen vil garantert gjøre det enklere for deg! Press ost uten å bekymre deg for form og struktur! Takket være den koniske strukturen til åpningene deres, fester ikke begge disse klutene seg til osteklumpen og etterlater overflaten glatt og perfekt drenert for overflødig myse. Klumpene er gjenbrukbare - etter vask i 60-70°C kan de brukes igjen. Takket være dem kan du presse ost uten å bruke for mye press, samt fjerne den ferdige osten fra pressen raskt og enkelt. Velg høy kvalitet, enkelhet og den beste utførelse!

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 0,2 cm

Høyde 30,0 cm

Vekt 5,0 g

Form salami

kr 92.00
(1)

Løpstikke er en klassisk krydderurt, er den temmelig vanskelig å få tak i i dagligvarehandelen.

Løpstikke er en urt med svært kraftig aroma, gir en ekstra piff på de fleste supper, fiskeretter og sauser.

kr 110.00
(26)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 69.00
(4)

Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.

Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.

kr 139.00

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 10 meter.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(2)

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

kr 99.00
(3)

Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese.

Høy kvalitet – formen er svært holdbar takket være at den er laget av robust, hvit plast godkjent for kontakt med mat. Takket være mangelen på fargestoffer i plastmaterialet trenger du ikke bekymre deg for at osten din endrer farge når den tilberedes med denne formen.

Praktisk bruk - formen har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan også brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke.

Nok for alle – når du bruker denne formen får du en ostesylinder som veier ca. 500 g – ingen blir sulten igjen!

Ost av all slags melk – hjemme-ostproduksjon gir et bredt spekter av muligheter – du kan lage ulike typer ost hjemme: cottage cheese, modningsost, muggost, eller ostetyper beregnet på grilling eller røyking!

Start osteeventyret ditt og lag den første løpeosten på egenhånd! Denne osteformen - veldig slitesterk, laget av høykvalitets, slitesterk, hvit plast beregnet for kontakt med mat - lar deg tilberede feta, cottage cheese og ricottaost! Den er veldig praktisk og hendig å bruke. Den har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke. Ingen grunn til bekymring – det blir nok ost til alle! Denne formen, med dimensjoner på 11 cm x 11 cm x 8,5 cm lar deg tilberede 500 g ost. Den hvite fargen på materialet som formen er laget av får den ikke bare til å se elegant ut, men lar deg også ikke bekymre deg for kunstige fargestoffer som kan endre fargen på den tilberedte osten! Start osteeventyret ditt i dag, tilbered favorittosten din enten velsmakende eller søt, og overrask hele familien og vennene dine!

Egenskaper

Lengde 11,0 cm

Bredde 11,0 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 50,0 g

Form Firkantet

kr 99.00
(2)

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 50,0 cm

Bredde 50,0 cm

Høyde 0,1 cm

Vekt 9,0 g

Form  Firkant 

kr 63.00

Uunnværlig i hjemmeproduksjon av ost – et sett med to osteduker

20 x 30 perfekt for hjemmeproduksjon av ost. Takket være dem kan du enkelt fjerne din deilige hjemmelagde ost fra pressen uten å bekymre deg for formen eller strukturen.

Høy kvalitet – takket være den koniske strukturen til åpningene, fester ikke denne lette elastiske kluten seg til osteklumpen og overflaten på osten forblir eksepsjonelt glatt. Klærne er laget av elastisk og slitesterk polyetylen, som er helt trygt og etterlater ikke forurensning.

Hjemme osteproduksjon uten problemer – disse ostedukene holder ikke på fuktigheten, noe som eliminerer behovet for å bruke mye press ved pressing.

Perfekt og enkel drenering av myse – for å få den beste mysedreneringen og perfekt glatthet av ost, er det nødvendig å legge osteklumpen på den indre, glatte siden av duken.

Gjenbrukbare – disse klutene kan være til nytte i fremtiden – etter å ha vasket dem i en temperatur på 60-70°C kan du bruke dem igjen under neste produksjon av hjemmelaget ost!

Utvikle interesse for hjemmelaging av ost! Osteproduksjon er en av de tidligste variantene av Slow Food, effektene du kan dele med hele familien og venner. Du er virkelig bare noen få skritt unna å servere ost du har laget selv. Spis enkle, men deilige måltider som du tilbereder på egen hånd, og ta vare på de minste detaljene. Oppdag mat som er full av vitaminer, deilige smaker, fortryllende aromaer og – viktigst av alt – sunne ingredienser! Settet vårt med to gjenbrukbare osteduker laget av elastisk, slitesterk og sikker polyetylen vil garantert gjøre det enklere for deg! Press ost uten å bekymre deg for form og struktur! Takket være den koniske strukturen til åpningene deres, fester ikke begge disse klutene seg til osteklumpen og etterlater overflaten glatt og perfekt drenert for overflødig myse. Klumpene er gjenbrukbare - etter vask i 60-70°C kan de brukes igjen. Takket være dem kan du presse ost uten å bruke for mye press, samt fjerne den ferdige osten fra pressen raskt og enkelt. Velg høy kvalitet, enkelhet og den beste utførelse!

Egenskaper

Lengde 20,0 cm

Bredde 0,2 cm

Høyde 30,0 cm

Vekt 5,0 g

Form salami

kr 99.00
(3)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 5,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 89.00

Osteform til hjemmelaget løpeost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse Se utstyr under ysting 

Diameter 10 cm

Høyde 6,5 cm

Vekt 9,0 g

Form rund

kr 99.00
(2)

For osteproduksjon -  det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.

Større osteproduksjonseffektivitet -  kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse -  en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet -  kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

Enkel dosering -  flytende formel og dropper for enkel dosering av produktet.

For ølbrygging -  kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

Vårt produkt er svært konsentrert 33% og svært effektivt.

En enkelt emballasje er nok til 125-250 liter melk.

Matkvaliteten til kalsiumkloridet som tilbys gjør det trygt for helsen under forutsetning av riktig dosering. I tillegg kan dette midlet også brukes i ølbrygging for å gi en fyldig og stabil smak.

Dosering:

40 dråper (2 ml) for 10 L fersk melk

80 dråper (4 ml) for 10 L lavpasteurisert melk

Slik bruker du:

Rist før bruk. Tilsett kalsiumkloridet i den varme melken. Rør grundig. Tilsett produktet før inokulering med bakteriekulturer og løpe. Bruk produktet i tråd med doseringen anbefalt av produsenten – for mye kalsiumklorid kan forårsake bitterhet i sluttproduktet.

MERK: Øyeirriterende. Hvis produktet kommer i øynene, skyll dem forsiktig med vann i noen minutter.

Nettovolum: 50 ml

kr 99.00
(2)

For osteproduksjon – det er et uunnværlig produkt ved bruk av lavvarmepasteurisert melk og fersk melk med lavt kalsiuminnhold.​

Større osteproduksjonseffektivitet – kalsiumklorid forbedrer det ostemassedannende potensialet til melk, ostemassens integritet og ostemassebehandlingen.

Enklere skjæring av ostemasse – en stram ostemasse er lettere å kutte i biter, noe som øker krympeevnen til ostekorn.

Høy kvalitet – kalsiumkloridet som tilbys har matsertifikater og er trygt for helsen.

For ølbrygging – kalsiumklorid gir øl en myk, fyldig og stabil smak, samt bidrar til proteinflokkulering.

Kalsiumklorid er et middel som brukes i osteproduksjon for å øke osteproduksjonseffektiviteten. Det er uunnværlig ved bruk av lavvarmepasteurisert melk eller melk med lavt kalsiuminnhold. Kalsiumklorid forbedrer konsistensen og ostemassedannende potensialet til melk. Når det ble brukt, reduserte det kasein- og fetttapet.

Takket være kalsiumklorid er ostemassen tettere og lettere å behandle, noe som bidrar til lettere krymping av ostekorn.

kr 199.00
(4)

For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe.

Stor, solid porsjon – med denne formen kan du lage et vakkert avrundet ostestykke på én gang med en vekt på opptil 2 kg! Dermed vil du ikke gå tom for ost i ferier eller under et møte med venner.

Vakkert avrundet form - denne formen er perfekt for alle typer ost, og spesielt for modning av ost som krever perfekt jevn form uten skarpe kanter, noe som reduserer risikoen for kontaminering under produksjon.

Høy kvalitet – formen er laget av spenstig og svært slitesterkt materiale godkjent for kontakt med mat. Den hvite plasten er blottet for fargestoffer, takket være at du ikke trenger å bekymre deg for at formen gir farge til den tilberedte osten.

Enkel og praktisk å bruke - formen er utstyrt med spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost, noe som gjør arbeidet lettere.

Løpeosttyper er de enkleste og raskeste å tilberede under hjemmeforhold. De kan serveres salte, så vel som søte - med tilsetning av frukt, eller tørket frukt og nøtter. Du kan lage en solid porsjon av denne deilige, delikate, kremete osten ved å bruke vår robuste, universelle, runde osteform. Dens gjennomtenkte design gir høy kapasitet, spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen er laget av høykvalitets, slitesterkt og spenstig materiale i hvit farge. Materialet, som er blottet for fargestoffer, har ingen innvirkning på fargen på den tilberedte osten, slik at du kan nyte funksjonaliteten i svært lang tid. Formen er veldig praktisk og enkel å bruke - når du lager ost, kan du tilberede en porsjon med vekt på opptil 2 kg på en gang (men med tanke på formhøyden og brukervennligheten, anbefaler vi å lage ost med maksimal vekt ca 1 kg). Denne formen vil være nyttig for både nybegynnere og profesjonelle ostemakere!

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 13,5 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 99.00
(5)

Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!

For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk 

kr 63.00

Osteklut, ideell for hjemmeproduksjon av ost.

-Takket være den koniske strukturen av hull, kleber ikke skjerfet til ostemassen og gir en veldig glatt osteoverflate

- Holder ikke på fuktigheten, takket være at det ikke må brukes trykk

- Forenkler å kutte ost ut av pressen

- Laget av fleksibel, slitesterk polyetylen (PE2)

- Beregnet for flergangsbruk, etter tidligere vask ved 60-70°C

-For å oppnå best mulig drenering av ostemasse og jevn ostemasse, plasser ostemassen på den indre, glatte siden av skjerfet

Slow Food med ost...

Hjemmelaget ost er en av de tidligste typene SLOW FOOD. Jo lenger den modnes, jo bedre er den. Den smaker best spist blant venner, akkompagnert av nybakt hjemmebrød og hjemmelaget vin. En slik atmosfære er perfekt for dette konseptet - å spise enkelt, hjemmelaget produkt...

Egenskaper

Lengde 58,0 cm

Bredde 38,0 cm

Høyde 45,0 cm

Vekt 7,0 g

Form triangel

kr 99.00

Osteform for produksjon av hjemmelaget løpeost.

Slitesterk, godkjent for kontakt med mat.

EGENSKAPER

Lengde 11,7 cm

Bredde 11,7 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 55,0 g

kr 109.00
(8)

Osteform for hjemmelaget bløtost. Holdbare materialer. Godkjent for kontakt med mat. Vi anbefaler bruk med ostepresse se ysting.

Egenskaper

Lengde 10,0 cm

Bredde 10,0 cm

Høyde 9,5 cm

Vekt 15,0 g

Form rund

kr 99.00
(2)

En perfekt utvalgt blanding av kulturer av melkegjæringsbakterier, som muliggjør rask tilberedning av deilig hjemmelaget gresk ost, og utgjør et utmerket grunnlag for et sunt kosthold, også et glutenfritt kosthold. Takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - beholder disse kulturene sitt fulle potensial i lang tid.

Viktige funksjoner:

• For 50 L melk

• For gresk ost

kr 129.35 kr 199.00
(17)

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in