Høy kvalitet - den mikrobiologiske løpe med aktivitet på 2 250 IMCU/mL er et enzympreparat oppnådd som et resultat av fermentering av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei. Derfor garanterer dette produktet vellykket osteproduksjon!
For ulike typer melk – denne løpe er egnet for produksjon av ost fra ku-, geit- og soyamelk – takket være bruken blir du aldri lei av dine hjemmelagde osteprodukter!
Enkel å bruke – løpe gir rask og problemfri produksjon av ost hjemme. Det er nok å løse det opp i 50 ml vann og tilsette det i melk i riktig øyeblikk for at ostemassen skal danne seg av seg selv.
Egnet for vegetarianere - denne løpe er 100 % vegetarisk og derfor, kombinert med soyamelk, kan den også brukes av folk på vegetarisk eller laktosefri diett.
For så mye som 100 L melk – settet vi tilbyr består av 5 poser med løpe, 1 g hver. En enkelt pose er nok til omtrent 20 L melk, takket være at hele settet lar deg lage ost av så mye som 100 L melk!
Vil du lage din første egen ost hjemme? Eller kanskje du leter etter løpe som vil garantere høy kvalitet og effektivitet under osteproduksjon? En ost laget på eget kjøkken hjemme er en garanti for sunn sammensetning og delikat smak og aroma, takket være at du aldri vil kjøpe ost solgt i butikkene igjen! Den pulveriserte mikrobiologiske løpe er et enzymatisk produkt oppnådd som et resultat av kontrollert gjæring av spesifikke stammer av Rhizomucor miehei, noe som muliggjør rask og enkel produksjon av ost fra kumelk, geitemelk og soyamelk. Denne løpen er 100 % vegetarisk, takket være den kan den også brukes i et kosthold hvor forbruk av produkter av animalsk opprinnelse unngås. 1 g løpe er tilstrekkelig til 20 liter melk, og i settet vårt finner du så mye som 5 poser, slik at du kan lage ost av til og med 100 L melk.
1 g løpe er tilstrekkelig til 20 liter melk. Det vil være nyttig for å lage produkter av kumelk, samt geitemelk og soyamelk.
Hvordan å bruke:
1. Beregn og mål løpedosen proporsjonal med melkemengden som brukes.
2. Løs den opp i 50 mL vann.
3. Tilsett oppløst løpe til melk i riktig øyeblikk under osteproduksjonen, som avhenger av ostetypen.
4. Bland alt forsiktig og la det stå under lokk til ostemassen dannes.
Aktivitet - 2 250 IMCU/mL