Trykk for flere produkter.
No products were found.

Gelantin min. 240 bloom 1kg

Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette produktet er egnet for alle oppskrifter som krever gelatin (gelatin) i dem, men på grunn av den høye styrken til dette produktet, må du eksperimentere med mengder, så du vil trenge mye mindre av dette pulveret, enn du vanligvis bruker.

 

Les merShow less
kr 458.85
På lager 243 Produkter
Referanse:
t900003
Beskrivelse
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette produktet er egnet for alle oppskrifter som krever gelatin (gelatin) i dem, men på grunn av den høye styrken til dette produktet, må du eksperimentere med mengder, så du vil trenge mye mindre av dette pulveret, enn du vanligvis bruker.
Les merShow less
Produktdetaljer
t900003

Dataark

Smakstype
Tilsetning
Produktanmeldelser(19)
Overall rating
4.9
19 Produktanmeldelser
Rangering
(4.9)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 50.60
(8)

tørket løk kan brukes i nesten alle retter, den god på smørbrød, i salater, på hamburgere, finhakket på pølser eller i salsa.

kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

kr 159.00
(48)

Vårt eget vakuum merke TROLLVAC

20 cm bredde

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

kr 110.00
(26)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

14 andre produkter i samme kategori:
kr 67.85
(9)

Cooked Ham Advance 30-60 er en spesialblanding for injeksjon av hele kjøttstykker. Strukturen og konsistensen på ferdigproduktet er veldig god for slicing. Overflaten på ferdig produkt er tørr, ikke våt. Smaken er mild og naturlig. Tyggemotstand på ferdigvaren er optimal. 
Vi anbefaler en injeksjon på 30%


Inneholder


stabiliser: diphosphates E 450, triphosphates E 451,
dextrose,
antioxidant: sodium erythorbate E 316,
pork protein,
dry blood plasma,
sugar,
salt,
herbs,
flavouring.

kr 53.93 kr 77.05
(1)

Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen.

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, løk, smaksforsterker E621 MSG, gjærekstrakt, løpstikke, gurkemeie, hvitløk, rapsolje

ALLERGENER:

Ingen 

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:878kJ /210 kcal, Fett:0,7 g, hvorav mettede fettsyrer:0,3 g, enumettede

fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,3 g, Karbohydrater:27,7 g, hvorav sukkerarter:2,9 g, Kostfiber:6 g, Protein:19,7 g,

Salt:41,54 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 55.55 kr 79.35

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

Hvitløk, pepper,

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 51.75
(75)

Hjelpestoff som gjør det lettere å binde fett og vann sammen, resultat er en saftig og fin kjøtt/fiskefarse.

Forbruk: ca.3-5 gr pr. kg. ferdig fars

under kan du velge mellom 100g, 500g eller 1000g

kr 99.00
(5)

Inneholder Dextrose, Antioksidant, Sodium ascorbate E301.

 

Dosering: 1-3g pr kg masse.

 

Gjør så kjøttet beholder sin rødfarge.

kr 39.44 kr 56.35
(2)

All-round grill/stekekrydder. Egnet til stekt/grillet kjøtt/fisk, hamburgere, pommes frites, sauser, marinade, dressing, dip o.l.

Råvarer importert fra Tyskland.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, pepper, smaksforsterker E621 MSG, paprika, dextrose, løk, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, salt, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve)

ALLERGENER:

Ingen 

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:623kJ /149 kcal, Fett:1,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede

fettsyrer:0,4 g, flerumettede fettsyrer:0,7 g, Karbohydrater:22,1 g, hvorav sukkerarter:7,1 g, Kostfiber:7,7 g, Protein:7 g,

Salt:62,81 g

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose. 

kr 39.00
(34)

Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.

kr 149.00
(19)

En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser, 

Inneholder: salt, dextrose, smoke

Dosering 2-5g/kg farse

kr 99.00
(14)

Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton av D-glukonsyre. Ren GDL er et hvitt, luktfritt krystallinsk pulver.

GDL har blitt markedsført for bruk i fetaost. GDL er nøytral, men hydrolyserer i vann til glukonsyre som er sur, og tilsetter en smakfull smak til mat, selv om den har omtrent en tredjedel av syren av sitronsyre. Det metaboliseres til 6-fosfor-D-glukonat; Et gram GDL gir omtrent samme mengde metabolsk energi som ett gram sukker.

Ved tilsetning til vann blir GDL hydrolysert delvis til glukonsyre, idet balansen mellom laktonformen og syreformen er etablert som en kjemisk likevekt. Hydrolysen for GDL økes ved varme og høy pH.

Gjær Saccharomyces bulderi kan brukes til gjæring av glukonolakton til etanol og karbondioksid. PH-verdien påvirker dyrkningsveksten sterkt. Glukonolakton ved 1 eller 2% i en mineralmedieoppløsning får pH til å synke under 3.

Det er også en komplett inhibitor av enzymet amygdalin beta-glukosidase ved konsentrasjoner på 1 mM.

ANBEFALT DOSERING: 
3,8g/kg farse

INGREDIENSER:
Glucono Delta Lactone E575

ALLERGENER:
Ingen

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in