Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 50 meter.
Passer til modellene V.100Premium & V.300Premium
Passer til modellene V.100Premium & V.300Premium
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 50 meter.
Dette er samme maskin som vår Lava V.300Premium White, bare med andre farger og ikoner/symboler i stedet for tekst som viser hva de ulike knappene betyr. Så den er universell på språk.
Dette er vår absolutte bestselger!
Den profesjonelle vakuum-pakkeren V.300 ® Premium X . Dobbel forseiling av posene, perfekt hvis varene har økt væskeinnhold. Tar porestørrelser helt opp til en bredde på 34 cm. En meget nøyaktig og sikker maskin.
Manometer, helautomatisk drift, samtidig som man kan justere vakuum-trykket og forsegle posen manuelt (for å kunne justere vakuum-trykket må du ha en Lava L+Trykkregulator, dette får du som ekstrautstyr).
Maskinen har et maks undertrykkpå opp til -0,96 bar. Maskinen passer til det private hjem, storhusholdninger, bedrifter m.m.
Funksjoner:
Trollvac Vakuum poser med struktur 30x40 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 10 pakker av 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 27mm, Lengde: 40fot (ca 13m)
Vårt eget vakuum merke TROLLVAC
30 cm bredde
Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken
Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)
Trollvac Vakuum poser med struktur 25x35 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett
For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek
Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.
NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter
Optimaliser den Dry-Aging sprosessen
Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece
Forhindrer tap av smak nyanser
Ingen luktutvikling
Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg
Til biff, lam, kylling og svinekjøtt
Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C
Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.
Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.
Bakdelen. kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!
Fordelene dine
Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert
Smakskvaliteten forblir 100%
Naturlig kjøttlukt
Enkel håndtering
Tekniske spesifikasjoner
materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag
Emballasjeenhet 10 pads
størrelse 90 x 135 mm
farge svart
Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg
Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur
Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt
Vedlikeholds- / servicesett for vakuummaskin P 350
For vakuummaskiner uten kammer
Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard
Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side
Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.
Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene
Størrelse
Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm
Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm
Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN kan ogås funke på vanlige om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet, sveis godt, kanskje 2-3 ganger,
50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.
Vedlikeholds- / servicesett for vakuummaskin F 210
For vakuummaskiner uten kammer
Med teflontape og tetning
Fuktstopper hindrer at overflødig væske kommer inn i maskinen.
Fuktstopp er et MUST for den som vakuumpakker.
Vedlikeholds- / servicesett for vakuummaskin F 110
For vakuummaskiner uten kammer
Består av 0,40 m teflontape og to ovale tetninger
Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!
Funksjoner og fordeler
Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.
Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in