Trykk for flere produkter.
No products were found.

Lava L+ Trykkregulator

Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

Funksjoner og fordeler

  • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
  • Superenkel i bruk.
  • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
  • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
  • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

Les merShow less
kr 155.00
På lager 6 Produkter
Referanse:
LAVAtrykk
Merke:
Beskrivelse

Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

Funksjoner og fordeler

  • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
  • Superenkel i bruk.
  • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
  • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
  • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

Les merShow less
Produktdetaljer
LAVAtrykk
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
3.5
2 Produktanmeldelser
Rangering
(3.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 190.00
(22)

Trollvac Vakuum poser med struktur 15x20 - Ekstra tykk 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele 90my Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

kr 149.00
(21)

Sjekk ut vårt eget vakuum merke TROLLVAC

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Tykkelse: 105my
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

 

kr 56.35
(18)

Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Ingen

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 6,299.00
(21)

Dette er samme maskin som vår Lava V.300Premium White, bare med andre farger og ikoner/symboler i stedet for tekst som viser hva de ulike knappene betyr. Så den er universell på språk.

Dette er vår absolutte bestselger!

Den profesjonelle vakuum-pakkeren V.300 ® Premium X . Dobbel forseiling av posene, perfekt hvis varene har økt væskeinnhold. Tar porestørrelser helt opp til en bredde på 34 cm. En meget nøyaktig og sikker maskin.
Manometer, helautomatisk drift, samtidig som man kan justere vakuum-trykket og forsegle posen manuelt (for å kunne justere vakuum-trykket må du ha en Lava L+Trykkregulator, dette får du som ekstrautstyr).
Maskinen har et maks undertrykkpå opp til -0,96 bar. Maskinen passer til det private hjem, storhusholdninger, bedrifter m.m.

  • Og med ovverdimmensjonerte reler, mortor og pumpe garanterer Lava at du kan ta 1000 vakuumeringer etterhverandre uten at maskinen blir overopphetet. Dette er noe av Lava`s filosofi.

Funksjoner: 

  • Helautomatisk: Automatisk sveising av posen når maks undertrykk er nådd.
  • Profesjonell vakuumering av mat, industrielle deler og andre elementer.
  • Individuelt justerbar sveising tid - du kan dermed sveise poser opp til en tykkelse på 200 my (industriell styrke) med en forseglings bredde på opp til 340 mm.
  • Fleksibel med stort utvalg i poser, Lava har markedets største utvalg i tilbehør (poser, vakuumbokser osv).
  • Vakuumering av kontainere, kasseroller, mors gamle syltetøyglass, vinflasker m.m.
  • Kan også brukes som en ren forseglingsmaskin uten å dra vakuumet ut av posen.
  • Perfekt til rask marinering av kjøtt i en av Lava`s vakuum-beholdere.
kr 224.25
(12)

Wet pig bbq RUB, er en typisk Texas style dryrub, den passer kjempe godt til svin, okse, kylling og fisk. Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk, chilli, Paprika 

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 129.00
(5)

Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side 

Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.

Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene

 

Størrelse 

Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm

Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm

 

Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN  kan ogås funke på vanlige om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet, sveis godt, kanskje 2-3 ganger,   

kr 275.00

Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

For vakuumforsegler P355 / P370

Standard med sveisetråd, teflontape og tetning

For vakuummaskiner uten kammer

Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard

kr 149.00
(3)

Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm

Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi

Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren

Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

Luktfri egnet til mat

Passer for alle vakuumenheter uten kammer

Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute

kr 599.00
(6)

Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull

Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in