Trykk for flere produkter.
No products were found.

Fuktstopp 30cmx5m

 Fuktstopper hindrer at overflødig væske kommer inn i maskinen.  

Fuktstopp er et MUST for den som vakuumpakker.

Les merShow less
kr 199.00
På lager 2 Produkter
Referanse:
00125
Beskrivelse

Fuktstopper hindrer at overflødig væske kommer inn i maskinen.

Klipp til en liten bit som passer inn i åpningen på posen. Legg den like innenfor der du sveiser.

Er det skarpe bein i det som vakuumeres legges Fuktstopp over de skarpe kantene.

Dette for å hindre at de skarpe kantene punkterer posen.

 

Leveres på rull som er 30cm bred.

Klipp til en størrelsen som passer.

Fuktstopp er et MUST for den som vakuumpakker.

Les merShow less
Produktdetaljer
00125
Produktanmeldelser(4)
Overall rating
5
4 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Denne skulle jeg ha kjøpt for flere år siden. Pakker mye kreps og fisk.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 180.00
(9)


FUMY Eco-Friendly Firelighters

ca 60stk i posen
Fumy Firelighters er laget av tre ull og naturlig plante basert voks og er duft fri.
Brenntiden for en Fumy firelighter er fra 8-10 minutter.
Du vil bare trenge en Fumy Eco-Friendly firelighters per opptenning.
Tenn Peisen, Bålet eller grillen uten peppir eller tennveske.

Passer perfekt til opptenning,av peis, grill, bål både hjemme og på hytta.

Dette produkte tilbys også som dugnadspakke, ta kontakt for mengde og tilbud

kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 1,599.00
(4)

Bradleys adapter for kaldrøyking er designet for å oppnå lavest mulig temperatur i de fire modellene av Bradley røykovner - dvs. Bradley Original, Bradley Rustfri, og de to modellene av Bradley Digital.

Et kjennetegn for Bradley Smokers er muligheten å flytte røykgeneratoren bort fra røykskapet. På den måten fjerner man varmen fra brikettbrenneren, som gir røyken, fra det isolerte røykskapet.

Som vist i bildet til høyre, forsyner adapteren for kaldrøyking skapet med røyk også når adapteren og skapet er separerte fra hverandre.

Røykskapet er plassert noen desimeter ovenfor kaldrøykingsadapteren, og tilkoblet via et fleksibelt metallrør. Instruksjoner medfølger.

kr 59.00
(90)

Her vår du kjøpt 2m lengder av Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

16 andre produkter i samme kategori:
kr 129.00
(5)

Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side 

Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.

Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene

 

Størrelse 

Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm

Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm

 

Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN  kan ogås funke på vanlige om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet, sveis godt, kanskje 2-3 ganger,   

kr 599.00
(6)

Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull

Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE

kr 275.00

Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

For vakuumforsegler P355 / P370

Standard med sveisetråd, teflontape og tetning

For vakuummaskiner uten kammer

Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 149.00
(26)

50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
 
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.

kr 155.00
(2)

Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

Funksjoner og fordeler

  • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
  • Superenkel i bruk.
  • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
  • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
  • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in