Optimaliser den Dry-Aging sprosessen
Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece
Forhindrer tap av smak nyanser
Ingen luktutvikling
Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg
Til biff, lam, kylling og svinekjøtt
Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C
Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.
Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.
Bakdelen. kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!
Fordelene dine
Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert
Smakskvaliteten forblir 100%
Naturlig kjøttlukt
Enkel håndtering
Tekniske spesifikasjoner
materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag
Emballasjeenhet 10 pads
størrelse 90 x 135 mm
farge svart
Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg
Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur
Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt