Hobbyrøykeriet Normann uten røykutvikler

Hobbyrøykeriet Normann er en komplett og enkel løsning for røyking av mat hjemme eller på hytta. Røykeriet leveres komplett med alle innredningsdetaljer, men uten den unike røykutvikleren som generer røyk fra røykeklosser av tre.

Røykehuset passer fint for deg som allerede har en røykutvikler eller en annen type røk-generator (Bradly, Smokai, Holmsmoker, annet) som du er fornøyd med.  

Hobbyrøykeriet Normann er produsert av gran. Vegger er panelert med profiler som unngår at vann blir liggende. Mal huset om det skal stå ute, gjerne med maling basert på planteoljer fra www.livos.no. Etter maling bør huset tørke godt slik at lukt ikke påvirker maten.Taket kan med fordel dekkes med takpapp, shingel eller takplater.

 

Mål:Høyde totalt: 110 cm Hengehøyde: 70 cm. Bredde: 58 cm. Lengde: 58 cm. Vekt: ca 26 kg

Hobbyrøykeriet Normann kommer flatpakket i elementer. Du finner monteringsveilledning og bruksveiledning i pakken. 

Plasser Hobbyrøykeriet Normann ute i hagen hjemme eller på hytta, gjerne på et skyggefullt sted for at temperaturen alltid holdes så lav som mulig. Ved kaldrøyking skal ikke temperaturen overstige 32 ºC.

Les merShow less
kr 5,595.00
levering etter den 20 november 24 11 Produkter
Referanse:
Norman-Skap
Merke:
Beskrivelse

Slik bruker du Hobbyrøykeriet Normann

1. Tørkefunksjon

Sett inn nettingluken nede og nettingrammen oppe, sett taket i åpen lufteposisjon og heng råvarene på hengepinnene. De to lukene sikrer god luft-gjennomstrømning, slik at maten tørker fint. Metallnettet sørger for at dyr, fugler og insekter ikke kommer til. 

2. Røykefunksjon

Sett røykutvikleren på den keramiske flisen og legg på en røykeklosse. Skyv deretter den innvendige tette luken ned, slik at røykehuset tettes nede. Lukk taket og koble røykutvikleren til strøm. Om du vil ha gjennomstrøming av røyk låser du taket slik at det får en liten åpning.

MERK! Det vil alltid komme litt røyk ut av huset ettersom dette ikke er helt tett. 

3. Lufting etter røyking.

Mange ønsker å lufte maten etter røyking. Dette gjøres på samme måte som ved tørking (ovenfor).

Les merShow less
Produktdetaljer
Norman-Skap
Anmeldelser(2)
Total vurdering
4.5
2 Anmeldelser
Rangering
(4.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 499.00
(18)
12De fleste matvarer må tørke før de kan røykes, og en må alltid finne egnet sted for denne prosessen, slik at en slipper vi har laget en enkel men svært effektiv løsning tørkevifte, som passer Boniak røyke ovner....
kr 499.00
(1)
Røykeklosser av Ask 1pk a 18stk Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,999.00
Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin, Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk Pakken...
kr 499.00
(18)
12De fleste matvarer må tørke før de kan røykes, og en må alltid finne egnet sted for denne prosessen, slik at en slipper vi har laget en enkel men svært effektiv løsning tørkevifte, som passer Boniak røyke ovner....
kr 599.00
(6)
Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE
kr 69.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
kr 2,899.00
The WiFi Bridge extends the range of The MeatStick through WiFi or Bluetoothand allows the user to monitor temperatures from remote locations. Key Features-Operates as a WiFi Bridge for your MeatStick to your smart...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg