Trykk for flere produkter.
No products were found.

Paknings sett - Lavezzinin MEDIUM

Paknings sett - Lavezzinin MEDIUM

Les merShow less
kr 275.00
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
Pakk-Lavezz-Medium
Produktdetaljer
Pakk-Lavezz-Medium
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 289.00
(63)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

kr 199.00
(18)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse  Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

kr 759.00
(6)

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 26-28mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 275.00

Vedlikehold / servicesett for P355 / P370

For vakuumforsegler P355 / P370

Standard med sveisetråd, teflontape og tetning

For vakuummaskiner uten kammer

Leveres med sveisetråd, teflontape og tetning som standard

kr 599.00
(6)

Hel pakke a 100 stive pappbrett. Den ene siden i sølv, den andre i gull

Poser som passer til disse er enten TROLLVAC VAKUUMPOSER M/STRUKTUR 23X65 - 90MY eller VAKUUMPOSER MED MOTIV FOR RØKELAKS, HEL SIDE

kr 155.00
(2)

Trykkregulator - ideelt for sensitive og myke produkter!

Funksjoner og fordeler

  • Meget presis regulator, vakuumtrykket reagerer momentant. Justerbar fra -0,2 – -0,3 bar og opp til maks vakuum som normalt er -0,9 –  -0,97 bar.
  • Superenkel i bruk.
  • Ideell for pakking av eksempelvis brød, grønnsaker, røkt fisk, frukt, osv.
  • Sauser og supper bør alltid vakuumeres i beholdere og ikke i pose.
  • Perfekt selv for sensitive produkter i næringslivet.

Informasjon
tilgjengelig som tilbehør for Lava vakuum pakkemaskiner av følgende modeller  V.100Prem. V.200Prem. V300Prem. Og V333Prem. og kan lett ettermonteres.

Mest anbefalt til modeller med manometer der man enkelt kan se vakuumtrykket.

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 149.00
(3)

Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm

Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi

Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren

Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

Luktfri egnet til mat

Passer for alle vakuumenheter uten kammer

Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute

kr 129.00
(5)

Flotte vakuumposer med motiv og takst Røyket Laks for Hel og halv side 

Flotte gaveinpakkninger, som gjør at det blir veldig fine gaver.

Du får også kjøpt Laksebrett som passer til posene

 

Størrelse 

Helside: 620x220mm 150my - Laksebrett som passer til 180x550mm

Halvside: 200x300mm 130my - Laksebrett som passer til 160x240mm

 

Dette er Glatte poser, som er ment for Kammermaskiner, MEN  kan ogås funke på vanlige om du klipper baksiden på en rilleter vakumpose og legger denne i åpningen av posen ved sveiseområdet, sveis godt, kanskje 2-3 ganger,   

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in