Trykk for flere produkter.
No products were found.

Knivveske for 7 kniver fra Tamahagane


Veske laget av sterk nylon, praktisk mobil lagring for knivene dine.

Knivvesker:  Du har lengde/plass til de lengste 30cm (knivblad) + skaft, også da skjerpestaver.

Les merShow less
kr 969.00
På lager 1956 Produkter
Referanse:
B-007
Beskrivelse

VEDLIKEHOLD - KNIVER
Våre japanske kniver er av høyeste kvalitet og leveres veldig skarpe. Når de brukes mye, må de slipes for å opprettholde eller få tilbake sin skarphet. Skarpe kniver er en stor glede å jobbe med, og for å få så mye glede som mulig ut av kniven din, er det noen tips om hvordan du håndterer knivene på best mulig måte.

Skjær på - Bruk et skjærebrett i tre eller plast. Bruk alltid en overflate som er myk slik at kniveggen ikke blir ødelagt.

Unngå - Harde materialer, dette kan skade kniveggen hvis du kutter dem. Frosne produkter eller bein kan også skade knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da det ødelegger kniveggen.

Tips - Ikke skrap skjærebrettet med kniveggen, men bruk ryggen for å unngå å gjøre kniven stump.

Rengjøring - Håndvask med lunkent vann og vaskemiddel umiddelbart etter bruk av kniven. Ikke la kniven være ubeskyttet etter bruk, det kan føre til oksygeninntrengning som kan føre til at den ruster. Ikke vask kjøkkenkniver i oppvaskmaskinen, det fungerer ikke bra på kniven eller oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens korkkurv kan ødelegges og oppvaskmiddelet kutter knivens egg. Tørk kniven med en myk klut umiddelbart etter rengjøring.

Pusse - Hvis overflate rust forekommer, kan den bli polert av med metallkitt eller polergummi. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, kan det oppstå dypere rustskader.

Lagring - Hold knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, helst i en knivblokk, knivveske eller på knivstrimmel. Plasser knivbjelken utenfor barns rekkevidde. Sett alltid kniven med ryggen først mot stripen for å unngå å skade kanten.

Sliping - slip med stang, stein eller våt slip. Hold styr på knivene dine ved å slipe dem regelmessig. Det er en forskjell i å opprettholde kniven ved å skarpe den med en slipestang og slip den for å få en nytt råegg. Vedlikehold kniven hver uke med en slipestang eller en våt slip. Når kniveggen har blitt veldig slu, må det slipes. Det kan gjøres ved å bruke en slipestein eller ved å sende den til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal opprettholde en vinkel på 12-15 grader.

GARANTIBETINGELSER
Tre år fra kjøpsdato og dato må bekreftes med kvittering. Skader på knivegg eller spiss erstattes ikke. Her refererer vi til nærmeste profesjonelle slipeverkstede.

Les merShow less
Produktdetaljer
B-007

Dataark

Model / Serie
Tamahagane Tilbehør
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(4)

Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.

Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.

Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).

Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.

Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.

Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!

kr 1,845.00
(3)

 

Ekstra tykk Slange til Vakuumering.

 

Super sterk poser med strukturen i 160my tykkelse. Ideelt for produkter med skarpe kanter eller som skal lagres lenge. Posen er ca 70% tykkere enn standard lava R-Vac vakuum pose.

 

Lag poser i den lengden du selv ønsker.

 

 

  • Tilgjengelig i følgende bredder: 20/25/30 cm
  • Rullene er pakket med 2 ruller i hver pakke (12 meter), hver rull på 6 meter.
  • Mønsteret er finperforert (kjøttsaft og lignende trekker langsomt opp av posen)

.

 

  Bestillingsvare

 

 

kr 129.35 kr 199.00
(17)

Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding

Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.

5 andre produkter i samme kategori:
kr 2,969.00

Tamahagane's magnetiske pop-up knivblokker holder bladene pent på plass. Med et plexiglass deksel som beskyttelse, vises de vakre knivene og blir et smykke på kjøkkenet. Tilgjengelig i brun og sort som matcher Tamahagane
San Kyoto kniver og i brunt for sankknivene. I dobbeltsidig knivblokk er det mulig å lagre ca. 6-8 kniver med en knivlengde på maks. 240 mm.
Dimensjonene til blokkene er 240x90x265mm

kr 139.00

Rustfjerner for karbonkniver, passer også perfekt til å holde den keramiske staven ren med. Klossen kan også brukes til rensing av gryter og panner. Finnes med medium og grov korning. Vi anbefaler fin til karbonkniv og keramiske staver.

kr 3,189.00

Tamahagane's magnetiske pop-up knivblokker holder bladene pent på plass. Med et plexiglass deksel som beskyttelse, vises de vakre knivene og blir et smykke på kjøkkenet. Tilgjengelig i svart som matcher Tamahagane
San Kyoto kniver og i brunt for sankknivene. I dobbeltsidig knivblokk er det mulig å lagre ca. 6-8 kniver med en knivlengde på maks. 240 mm.
Dimensjonene til blokkene er 240x90x265mm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in