For ost, skinke, gammon, lend og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking.
Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker - klemmene og anti-skli-ringene som er inkludert i settet gjør det mulig å feste applikatoren til en overflate du ønsker, takket være at den er stabil og ikke beveger seg når den brukes
Mulighet for arbeid i to plan - applikatoren har to steder for montering av klemmer, takket være hvilke den kan brukes i enten vertikal eller horisontal posisjon.
Tidsbesparelse - applikatoren gjør det mulig å trekke på en seksjon med netting på én gang som gjør det mulig å dekke flere stykker kjøtt eller ost ved å kutte av nettfragmenter.
Tåler oppvaskmaskin - applikatoren er enkel å rengjøre - alt du trenger er vann med et vaskemiddel og en myk svamp, eller en oppvaskmaskin
Vil du tilberede deilige hjemmelagde skinker, annet røkt, stekt og kokt kjøtt, samt ost? Vil du gjøre det på en enkel og problemfri måte? Vil du ha et ekstra par hender når du prøver å legge kjøtt i netting?
Denne innovative nettingapplikatoren vil forbedre effektiviteten til kjøkkenarbeidet ditt knyttet til produksjon av hjemmelagde kjøtt- og osteprodukter. Applikatoren har en spesiell design - den har en traktformet flens som gjør det mulig for én person å legge alle slags produkter inn i nettet og unngå problemer med at kjøttet sklir ut. Bruken av produktet er veldig praktisk takket være muligheten for å feste det til en benkeplate eller annen overflate, i forskjellige posisjoner – vertikalt eller horisontalt. Innholdet legges i nettet i tråd med tyngdekraftens retning. Ved å bruke nettapplikatoren sparer du tid. På én gang kan du trekke på den en nettingdel som er tilstrekkelig for flere kjøtt- eller ostestykker.
Utstyret er enkelt å bruke og rengjøre. Den tåler også oppvaskmaskin.
Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.
Settet inkluderer:
- nettingapplikator;
- to klemmer;
- tre anti-skli ringer;
- netting 3 m
Hvordan å bruke:
1. Fest applikatoren til benkeplaten/bordet eller et vertikalt plan (f.eks. kjøkkendør) med klemmer. Klemmene kan installeres enten foran eller på en side av applikatorbasen.
2. Trekk passende lengde av netting på applikatorrøret.
3. Knyt nettenden eller klem den med nettklemmer og plasser den på applikatoren.
4. Ha kjøtt eller ost i applikatoren mens du holder nettet med den andre hånden.
Flytt innholdet i retning av nettet på en slik måte at produktet forblir tett inn.
5. Etter å ha fylt nettet med innhold, bind det fast med hyssing eller klem det med et presseverktøy, og skjær deretter av det fylte nettet med litt overskudd. Hvis du tilbereder flere kjøttstykker i rekkefølge og bruker et presseverktøy, installer to klemmer med en gang - en etter innholdet og en litt lenger - og skyv deretter nettet mellom dem.
Nå er kjøttet og osten din klar for videre bearbeiding – røyking, steking eller skålding.
EGENSKAPER
Lengde
16,1 cm
Bredde
17,2 cm
Høyde
17,2 cm