Trykk for flere produkter.
No products were found.

Krukke skyverplate

Krukkeskyverplate

Oppdag magien med prosessering - skyveplaten er en liten enhet som gjør en revolusjon på kjøkkenet ditt. Det vil hjelpe deg å gjenoppdage magien med å lage hjemmelagde syltetøy! Skyveplatene selges enkeltvis, men ved kjøp av hele settet (70 stk) får du en 5L plastkrukke gratis.

Slutt å bekymre deg for at mugg og konserves blir dårlig - skyveplatens design lar deg holde grønnsaker og frukt under nivået av saltlaken, som perfekt beskytter dem mot den negative påvirkningen fra luften som er fanget under lokket.

Lagdelt syltetøy og praktisk drenering - skyveplaten er også perfekt for lagdeling og separering av ulike ingredienser i en krukke. Når du bruker den, kan du enkelt tappe grønnsaker fra saltlaken eller frukt fra juicen.

For ulike størrelser krukker - skyveplaten passer til krukker med lokkdiameter på 82 mm, men den kan kuttes til krukker med lokkdiameter på 66 mm.

Trygg i kontakt med mat - skyveplaten er laget av polyetylen. Dette materialet er godkjent for kontakt med mat og kan også brukes i kontakt med eddik og saltlake.

Krukkeskyverplaten er en nyttig enhet, perfekt for å forberede krukker med frukt- og grønnsakskonserves for vinteren. Designet lar deg holde grønnsaker og frukt under saltlakenivået, som perfekt beskytter dem mot den negative påvirkningen av luften som er fanget under lokket. Når du bruker skyveplaten, trenger du ikke å bekymre deg for at det vil dukke opp mugg på overflaten av sylteagurk, syltetøy og kompott! Bruken av skyveplaten lar deg også beholde alle smaks- og helseverdiene til den tilberedte konserven mye lenger. Skyveplaten er ekstremt enkel å bruke. Bare fyll glasset med dine favorittgrønnsaker eller frukt og saltlaken. Etter innsetting på toppen skal skyveplaten hvile mot lokket. Skyveplaten kan også brukes til å skille forskjellige ingredienser perfekt i en krukke. Det vil også lette dreneringen av grønnsaker og frukt fra juice eller saltlake. Produktet er laget av polyetylen godkjent for kontakt med mat, også for kontakt med eddik og saltlake. Skyveplaten passer til krukker med lokkdiameter 82 mm, men den kan også kuttes til mindre krukker med lokkdiameter 66 mm.

Lengde 6,8 cm

Bredde 6,8 cm

Høyde 2,2 cm

Vekt 4,0 g

Les merShow less
kr 18.00
På lager 36 Produkter
Referanse:
Browin-139055
Produktdetaljer
Browin-139055
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
5
1 Produktanmeldelse
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 109.00
(32)

Til Snacks og ØL-pølser.

Men også Wiener pølser

Kollagen tarm til pølser. Kan spises.

Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)

Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.

 

kr 99.00

Meierisektorens eksperts matte beregnet for modning av oster.

Ostematte er laget av slitesterkt materiale, spesifikt profilert basert på utprøvde ostefremstillingspraksis.

Enkel å bruke, rask å desinfisere, har spesialdesignet struktur - dette er noen av fordelene med dette produktet.

Størrelsen kan trimmes til overflaten du ønsker med en kniv.

Applikasjon:

- hyller for ostemodning

- tabeller

- tømme tanker

- kjøleskap

Fordeler:

- ekstremt slitesterkt materiale

- jevn støtte for ost

- jevn flyt av ost

- fuktighetskontroll

Egenskaper

Lengde 25,0 cm

Bredde 25,0 cm

Høyde 0,1 cm

kr 199.00
(4)

For enhver ostemaker – denne universelle, runde osteformen med mål på 16x16x16,5 cm vil være perfekt for hjemmeproduksjon av ost – spesielt myk cottage cheese laget med løpe.

Stor, solid porsjon – med denne formen kan du lage et vakkert avrundet ostestykke på én gang med en vekt på opptil 2 kg! Dermed vil du ikke gå tom for ost i ferier eller under et møte med venner.

Vakkert avrundet form - denne formen er perfekt for alle typer ost, og spesielt for modning av ost som krever perfekt jevn form uten skarpe kanter, noe som reduserer risikoen for kontaminering under produksjon.

Høy kvalitet – formen er laget av spenstig og svært slitesterkt materiale godkjent for kontakt med mat. Den hvite plasten er blottet for fargestoffer, takket være at du ikke trenger å bekymre deg for at formen gir farge til den tilberedte osten.

Enkel og praktisk å bruke - formen er utstyrt med spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost, noe som gjør arbeidet lettere.

Løpeosttyper er de enkleste og raskeste å tilberede under hjemmeforhold. De kan serveres salte, så vel som søte - med tilsetning av frukt, eller tørket frukt og nøtter. Du kan lage en solid porsjon av denne deilige, delikate, kremete osten ved å bruke vår robuste, universelle, runde osteform. Dens gjennomtenkte design gir høy kapasitet, spesielle åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen er laget av høykvalitets, slitesterkt og spenstig materiale i hvit farge. Materialet, som er blottet for fargestoffer, har ingen innvirkning på fargen på den tilberedte osten, slik at du kan nyte funksjonaliteten i svært lang tid. Formen er veldig praktisk og enkel å bruke - når du lager ost, kan du tilberede en porsjon med vekt på opptil 2 kg på en gang (men med tanke på formhøyden og brukervennligheten, anbefaler vi å lage ost med maksimal vekt ca 1 kg). Denne formen vil være nyttig for både nybegynnere og profesjonelle ostemakere!

Lengde 13,0 cm

Bredde 13,0 cm

Høyde 13,5 cm

Vekt 26,0 g

Form rund

kr 99.00
  • Hjemmelaget yoghurt til fingerspissene -  perfekt utvalgte kulturer av melkesyrebakterier lar deg lage deilig hjemmelaget yoghurt på et blunk! Bakteriene kan også brukes til å surgjøre fløte og til å produsere yoghurtost og dampet løpeost.
  • Høy kvalitet -  takket være bruk av frysetørking - en spesiell tørkemetode som er en av de beste matkonserveringsmetodene - kulturen beholder sitt fulle potensial i lang tid.
  • For 25 liter melk -  en pakke av yoghurtkulturen (ca. 2,5 g) vil tillate deg å lage denne flotte basen for et sunt kosthold, inkludert glutenfritt kosthold, med opptil 25 liter melk!
  • Ikke bare for yoghurtmaskin –  hvis du ikke har yoghurtmaskin, kan du helle melk med bakteriene over i en termos eller en krukke med lokk, og la den stå på et lunt sted. Se hvor enkelt det er!
  • Enkel sammensetning -  takket være den ekstremt enkle og klare sammensetningen, når du velger våre bakterier har du innflytelse på brennverdien og garanterer deg sunne produkter uten kjemikalier eller skadelige stoffer! Ingredienser: Streptococcus thermophilus , laktose.
kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 39.00
(34)

Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.

kr 159.00
(48)

Vårt eget vakuum merke TROLLVAC

20 cm bredde

Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken 

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00
(3)

Praktisk å bruke krukkeholder. For å hente ut konserves fra varmt vann. Laget av høykvalitets stål med krombelegg. Har antisklihåndtak. Passer perfekt til de fleste krukker.

Egenskaper

Lengde 5,0 cm

Bredde 8,3 cm

Høyde 20,5 cm

kr 129.00
(4)

Marinadesprøyte 100ml brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk injiseringsnål i rustfritt stål.

kr 199.00
(4)

100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!

kr 20.00
(17)

Pris er 1 stk s-krok

Opphengskroker/S-kroker fra Tyske Lava/Landig

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 349.00

Vil du herde kjøtt raskt, presist og enkelt? Denne moderne, halvautomatiske, brukervennlige injektoren med et sett med nåler og en slange vil møte dine behov, spesielt hvis du verdsetter effektivitet. Løsningene som brukes i dette produktet plasserer det blant de beste praktiske hjemmeinjektorene med profesjonelle egenskaper og en slående design. Med denne enheten kan du kurere kjøtt ofte og komfortabelt, enda større porsjoner av det.

kr 199.00
(4)

Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

kr 349.00
(16)

For ost, skinke, gammon, rygg og nakke - gjør det lettere å legge kjøtt eller ost i netting før videre bearbeiding, f.eks. steking eller røyking. Praktisk å bruke, kan skrus til en overflate du ønsker. 

Applikatoren har en diameter på 11 cm og er kompatibel med ulike typer nett med en diameter på opptil 12 cm.

På lager uke 5

kr 20.00
(31)

Opphengskroker/S-kroker 

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 149.00
(3)

Ideell for vakuumposer med en bredde på 15 cm og 25 cm

Pålitelig inntak av kjøttjuice & Co. takket være SuperCore-teknologi

Forhindrer at væskelekkasje kommer i kontakt med vakuumforsegleren

Ingen luftlekkasje fra fuktbobler i vakuumposen

Luktfri egnet til mat

Passer for alle vakuumenheter uten kammer

Kan også brukes som benbeskyttelse eller suge- og dreneringspute

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in