Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 25 kg
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Krydderblanding til pizza (som strøkrydder), i pizzasaus før steking, kjøttsaus, ostestmørbrød, salater/dressinger.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
sukker, salt, fenikkel, sort pepper, løk, persille, oregano, chilli
ALLERGENER:
Ingen
Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos
Trollvac Vakuum poser med struktur 15x30 - Ekstra tykk 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse er hele 190my Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Ingen
Passer for alle typer vakuumering, Hjemmet, småskala produsenter mm, disse modellene er lett gjenkjennelige for deres toppkvalitetsstruktur, ekstremt høy arbeidskapasitet og fremfor alt for deres fantastiske og ekstremt fordelaktige prisnivå.
De har en nøyaktig, men enkel elektronisk enhet. De kan jobbe med forskjellige typer vakuumposer, lage vakuum i eksterne bokser og til og med poser med struktur. Bygget i rustfritt stål og utstyrt med trykte vakuumkamre og helt avtagbare tetningsstenger, disse kammer bordmodellene er av høy kvalitet, enkle å vedlikeholde.
Model: UNIVERSAL
Pose Struktur: Glatte poser & Rillete poser
Dimensjoner: 420x530x400 H
Kammer størrelse: 360x400x190 H
Sveise bredde 350mm
Sveis dybde dobbel sveis 3mm
Vakuum pumpe: Q = 8/9.6m3/h-OIL
Vekt: 40kg
absorbsjon: 450w
Spenning: 230 V/50-60 Hz
Funksjoner :
Enkelt Digitalt kontrolpanel og display (et program - Vac stopp- Hurtig sveising)
Helt rustfritt stå vakum kammer, med runde hjørner
Avtagbar sveisestang
90grader åpbar hus
vannsikkert kontroll panel
Polyethilene fyll plate sett
Ekstra utstyr:
Skråplan for væsker
trille bord
Sjekk ut de andre modellene fra lavezzini, vi har et store utvalg av vakuummaksiner, kammer maskiner i bordmoddeler og på hul, og i tillet et stort utvalg industri modeller.
Vi har også fler modeller med forskjellige sveisebredde så ta kontakt om du ikke finner den rette for deg.
NOTE: Maskinene tilpasses og pakkes på ordre og levering tid kan være opp i 21 dager.
Preorder, Samlebestilling 31 Mai 2019
Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser
Okse Spekepølseblanding
Her får du en pakke med alt du trenger for å lage egne spekepølser. Fibertarmene har i tilleg et spenned og fint motiv, med tekten "Hjemmelaget Okse Spekepølse"
Pakken holder til totalt 31,5kg farse som kan deles opp i 3 batcher, hver spekepølse annbefles å stappes til 700g
Oppskrift følger med i pakken
Lykke til!
ANBEFALT DOSERING:
10,0 kg Oksekød 10-12% fedt, 20 g Pepper hel, 350 g saltblanding nr 03, 325 g Okse Spekepølsebld (1 batch)
INGREDIENSER:
3 ps. Okse Spekepølsebld. 405 g Soyaprotein, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, krydderier (enebær, peber), dextrose, hvidløg, antioxidant: natriumascorbat E301
3 ps. Sort Pepper Hel
3 ps. Salt nitritsalt (salt, 0,6% natriumnitrit E250)
45 stk Fibertarmer med Tekst 58/40
100 stk Krympeposer
ALLERGENER:
Soya
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 5 Kg
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Flak salter er en kategori av salt, karakterisert ved deres tørre, platelignende krystaller
Hvitløksalt
Råvarer importert fra Tyskland.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
Hvitløk, Salt,
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:647kJ /155 kcal, Fett:0,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,1 g, enumettede
fettsyrer:0 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:29,1 g, hvorav sukkerarter:1 g, Kostfiber:3,6 g, Protein:6,6 g,
Salt:60,04 g
NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.
Pasta salt (kryddersalt) til pastaretter,brød,salater, oljer, kryddersmør, topping og lignende. Et bordkrydder som egner seg til de fleste retter, gjerne i krydderkvern
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, løk, paprika, tomat, hvitløk, oregano
ALLERGENER:
Løk
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:531kJ /127 kcal, Fett:1,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,2 g, enumettede fettsyrer:0,1 g, flerumettede fettsyrer:0,1 g, Karbohydrater:21,4 g, hvorav sukkerarter:6,5 g, Kostfiber:5 g, Protein:4,7 g, Salt:55,06 g
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 0,5L (ca 500g)
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak
INGREDIENSER:
salt, selleri
ALLERGENER:
Ingen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in