Varmeelement for deg som skal bygge ditt eget Røykehus / Røykeskap.
Er beregnet for varmrøyking.
Målene på Varmeelementet: ca Mål: 37x17cm.
Elementet er på 1300W
Sterk, Kraftig.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 2-4mm.
Vi har ALT i røykespon. Røykspon.
Har Scanholm Norges største utvalg i røykespon?
Nå leverer vi alle typer spon i 2 ulike størrelser, FIN og GROV.
Vi leverer hele 12 ulike tresorter røykespon i poser på 3 liter, og sekker på 15 kg.
Røykesponet er tørt og rent, og inneholder KUN den aktuelle tresorten.
IKKE motorolje (motorsag)
IKKE lim eller lakk. (møbelindustrien)
IKKE spon fra bartrær eller blandinger (dyrebutikken)
Produsenten er BRC-sertifisert og godkjent av det britiske Næringsmiddeltilsynet.
Også små røykeovner som ABU røyken/ABU røykeren.
.
Varmeelement for deg som skal bygge ditt eget Røykehus / Røykeskap.
Er beregnet for varmrøyking.
Målene på Varmeelementet: ca Mål: 37x17cm.
Elementet er på 1300W
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel - 0,1-1mm
ca 12.5kg
Settet innkluderer det du trenger for å komme i gang å røyke med Homesmoker når du har bygd ditt eget røykhus.
Fleksibelt rør i aluminium som passer mellom smoker og røykskap. Diameter 100mm.
Lengde i utstrekt tilstand: 3meter.
Dette passer holmsmoker og Røykhus
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 30cm
100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma.
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 0-1mm
Mengde: 300ml
Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer for alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel-0,1-1mm.
Ca 12.5kg
Røykeklosser av bjørk 1pk a 18stk
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.
Du kan velg mellom følgende tresorter:
-older/or
-bøk
-epletre
-ask
Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat.
Tips!
Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.
Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.
Kornstørrelse: 5 - 10 cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Or
Or og lønn gir en rik og skarp smak som tradisjonelt blir brukt til sjømat, skinke og bacon.
Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling.
Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.
Wooden Papers
Kirsebær - Grillpapir
Kirsebærtre - for en delikat røyk
for en veldig mild og fruktig røyk
til fisk, kjøtt og fjærfe
100% kirsebærtre
Wood Papers - Grillpapir i 8 i 1 pakke
190 x 150 mm
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm
Mengde: 2 stk
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Bruks tips:
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Kirsebær
Kirsebær og Eple gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Medium, Skarp
Passer til Storfe, Svin, og Vilt.
Størrelse: 2-6mm.
Sterk, Kraftig.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 6-10mm.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in