Trykk for flere produkter.
No products were found.

Røykeflis av Valnøtttre Nº2 - 0,5LSmokey Olive Wood

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 0,5 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

Les merShow less
Tilbud
kr 39.00 kr 65.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
W2-01-1.7L
Beskrivelse
Produktdetaljer
W2-01-1.7L

Dataark

Mengde
1.7L Pose
Smaker
Valnøtt
Spontype
Grov
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 167.40 kr 279.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm  

Mengde: 2 stk

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Bruks tips: 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.

Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.

La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.

Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.

Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.

Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.

Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.

Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.

Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.

Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: L Laget av valgt holm eik. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske milde, nøtteaktige smaken av holm eik røyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til:  Svin, fjærfe, storfekjøtt, lam, vilt og Ost.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon 

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 25.00

MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.

Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,

Størrelse: 750/2000.

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 83.40 kr 139.00
(1)

Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.

Kornstørrelse: 5-10 cm

Mengde: 1,5 kg 

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 48.60 kr 81.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.

Kornstørrelse: 0-1mm

Mengde: 300ml

Brukes for: Ideell for kaldrøyking. Løs sakte og jevnt på grunn av innholdet av størrelsen "0".

Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til røykpistol og  alle røykgeneratorer som bruker mel/sagmugg

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in