Trykk for flere produkter.
No products were found.

Wood Chunks Or 1,5kg

Trebiter Or 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Fumy er norsk produsert Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

Les merShow less
Tilbud
kr 83.40 kr 139.00
Ikke på lager
Referanse:
100G04M0500VOR
Beskrivelse

Fumy Røykprodukter er et varemerke som består av høykvalitet spon, treflis, pellets og chunck til røyking av mat.
I Fumy serien har vi norges største utvalg av BBQ / røykflis for enten varm eller kald røyking. Fumy røykflis får du  i tresorter som Or, Bøk, Eple, Kirsebær, Hickory, Lønn, Eik, Appelsin, Sitron, Einer, Mesquite, Oliven, og mange fler.

Våre røykflis og pellets produkter er mye brukt og kjent for deres:
- effektive røykeevne
- kommer fra de store seriøse aktører innen produksjon av røykflis og røykprodukter til industri. 
- Renhet, feilfri, muggfri og barkfri
- Sertifisert til HACCP
- legger til en rik, utsøkt og unik smak til biff, fjærfe, vilt, svinekjøtt, fisk, grønnsaker, ost og krydder, en detaljert oversikt finner du her; http://foodstuff.no/produkter/royking/.
- kompatibilitet med merker som Webber Smoker, Outback-røyker, Dancook-røyker, Cobb-røyker, Patton-røyker, Beefeater-røyker, Napoleon Røyker Borniak, Smokai, ProQ, Traeger og Grill og Bbq-tilbehør.

Varmekilde
Størrelse  Chunks    12mm+     Kullgrill, BBQ pit, Keramikk grill, Yoder Smokers, Jula røykeren, MatRøyk
Grov 6-12mm Vedovn, Kullgrill, Big Green Egg, Kamado Joe, Primo, Pro Smoker, Mustang røykhus, Muurikka, Røykboks for grill 
Medium 4-6mm Smokai,  Hjemmelaget Rør Røyk, Dymbox, Muurikka, Røykboks for grill
Fin 1-4mm Holmsmoker, Borniak, Gass Grill, Abu Røyken, Dymbox, Røykboks for grill
Mel 0,1-1mm ProQ Cold Smoker, Mustang cold smoker, Sil, Vestnes Røyken, Polyscience Smoking Gun, Weber cold smoker
Briketter Bradley
Pellets Traeger, Memphis Wood Fire Grills, Chookshak, Pro Smoker

Les merShow less
Produktdetaljer
100G04M0500VOR

Dataark

Smaker
Or
Spontype
Klosser/Chunks
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 99.00
(4)

For making cheese, butter, and yoghurt – this cloth will be perfect for home cheesemaking. It makes it easier to remove cheese from press or to drain butter or yoghurt.

For filtering – this cloth can also be used for filtering juice, wine, liqueurs, and mead.

Reusable – the cloth is made of high quality cotton that can be washed in a temperature of 60℃.

For traditionalists – this product is intended for people who prefer home food processing and traditional ways of preparing food.

The packaging includes 2 pieces of multifunctional filtration fabric, perfect for home production of cheese, yoghurt, and butter. It also facilitates removing cheese from a press. This cloth is also indispensable when it comes to filtering wine, liqueurs, juice, and mead. It is made of high quality cotton and is reusable.

It can be washed in 60℃, as well as ironed. For true traditionalists!

Size: 40 x 40 cm.

kr 124.50 kr 249.00
(31)

S-Type- Enkelt, billig 

Tilbudet varer så langer lagret rekker.

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter 

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

 

kr 149.00
(2)

Optimaliser den Dry-Aging sprosessen

Absorpsjon av separerte kjøttjuicer gjennom sugefleece

Forhindrer tap av smak nyanser

Ingen luktutvikling

Egnet for vakuumpakket kjøtt opp til 3 kg

Til biff, lam, kylling og svinekjøtt

Lagringstid 3-6 uker ved 4-5 ° C

Dry-Aging absorberende pads 90 x 135 mm, 10 stykker.

Dry-aging blir mer og mer populær. Ikke rart: resultatet er alltid et raffinert stykke kjøtt - ekstremt aromatisk og umiskjennelig i konsistens. I den "nye tørre aldringsprosessen" modnes kjøtt under de høyeste hygieniske forhold i vakuumemballasje. Den langsomme og jevne fordampningen av det lagrede vannet forsterker kjøttets egen smak.

Bakdelen.  kjøttet er i permanent kontakt med kjøttserumet i emballasjen. Hvis dette vedvarer lenge, kan nyanser av smak og lukt oppstå. Du kan bare motvirke denne effekten ved hjelp av spesielle absorberende pads for Dry-Aging. Før du vakuumerer, må du bare plassere den absorberende puten under kjøttet - det er her mengden kjøttjuice er høyest. Plasser den sorte PE-filmbelagte siden mot kjøttet - dette forhindrer at puten fester seg til maten som skal Vakuumeres. vakuumer kjøttet så sterilt som mulig for å forhindre at bakterier vokser. Under modningsprosessen i kjøleskapet absorberer den absorberende fleece paden væsker som kjøttjuice uten å tørke den ut. Etter noen uker vil du nyte perfekt modnet kjøtt!

Fordelene dine

Negative effekter av kjøttmodning blir nøytralisert

Smakskvaliteten forblir 100%

Naturlig kjøttlukt

Enkel håndtering

Tekniske spesifikasjoner

materiale Absorberende fleece / celluloseinnsats, PE-filmlag

Emballasjeenhet 10 pads

størrelse 90 x 135 mm

farge svart

Egnet for Kjøttemballasje opp til 1,5 kg, bruk 2 pads på opptil 3 kg

Oppbevaring Beste resultat med en lagringstid på minst 3 til maksimalt 6 uker, 4-5 ° C temperatur

Vakuum varer egnet til biff, lam, kylling og svinekjøtt

kr 83.40 kr 139.00
(2)

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig sitrontre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5 - 10 cm

Mengde: 1,5 kg

Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv 

Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet, 

kr 83.40 kr 139.00

Trebiter Ask 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Fumy er norsk produsert Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 399.00
(17)

Røykeklosser av Bøk 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

Aldertre - Planker

Aldertre - fiskens beste venn

Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak

perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker

100% orved

Wood Planks - 3 i 1 pakke

Størrelse: 300 x 150 x 11 mm

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørr 0,5 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 389.00

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Ingefær og Sesam (Ginger Sesam)  

Ingefær og Sesam (Ginger Sesam) Briketter vil legge til tøff smak til ditt neste røkt måltid.
Vi sammenkoblet våre sterke mesquite briketter med de rike smaker av sesam og ingefær, for å skape en fantastisk røkt smak som ingen andre.
Disse brikettene passer godt med biff, grønnsaker, and og lam.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

kr 83.40 kr 139.00

Trebiter Ask 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Fumy er norsk produsert Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: 2-3cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sponet begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 399.00
(1)

Røykeklosser av Ask 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 499.00
(1)

Grevens val Røykbriketter  90-pk

Røykbriketter som passer til Bradley Smokers og lignende røykovner

Tre goda smaker i en brikett. Bourbon Ek från Jack Daniels, EN och Al.  Ger en mycket kraftig aromatisk röksmak med Bourbonekfat från tillverkningen av Jack Daniels och Four Roses som en extra krydda. Passar till biff, fågel samt kött från vilt

kr 83.40 kr 139.00
(1)

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige appelsintre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med fruktig, frisk smak av sitrus-trerøyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker.t

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:• Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 389.00
(1)

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Hunters Blend  

The Hunter’s Blend Briketter vil gi maten din den smaken den fortjener.
Vi infunderte rosmarin, timian og sort pepper med våre smakfulle lønnebriketter for å få en varm og treaktig aroma og smak til maten.
Disse brikettene passer godt sammen med kjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in