Fleksibelt rør i aluminium som passer mellom smoker og røykskap. Diameter 100mm.
Lengde i utstrekt tilstand: 2meter.
Dette passer til Borniak Coldsmoke adapter og Røykhus
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm
Mengde: 2 stk
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Bruks tips:
Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.
Fleksibelt rør i aluminium som passer mellom smoker og røykskap. Diameter 100mm.
Lengde i utstrekt tilstand: 2meter.
Dette passer til Borniak Coldsmoke adapter og Røykhus
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Eple
Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Hickory
Hickory og mesquite har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
Litt mer subtil smak enn eple, men med lignende smakseffekter
Her er en oversikt over alle tresortene vi har i vår nettbutikk, og hva de forskjellige sortene passer til http://foodstuff.no/produkter/royking/
Størrelse: 1-4.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Varity pack
Denne variasjonspakken inneholder 24 hver av eple, or, mesquite, hickory og lønn for en rekke smaker. Al og lønn: disse to smakene brukes ofte til røyking av sjømat, skinker og bacon. Eple: lett, søt, delikat og fruktig smaksatt røyk, som er perfekt for svinekjøtt og fjærfe og også.
Bradley Røykebriketter 120 Pack
Smak: Eple
Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
Aldertre - Planker
Aldertre - fiskens beste venn
Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak
perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker
100% orved
Wood Planks - 3 i 1 pakke
Størrelse: 300 x 150 x 11 mm
MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.
Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,
Størrelse: 6-16.
MCH-Blend er den mest populære pellet og består av en tredje lønn, kirsebær og hickory.
Blanding gir en rik smak av hickory, og samtidig får du en unik touch av søthet med kirsebær og lønnstrær. Den røkt smaken er perfekt for ribber, svinekjøtt, fjærkre og vilt,
Størrelse: 750/2000.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Mesquite
Mesquite og Hickory har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
Medium, Fyldig.
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 8-16mm.
Douglas Fir er et interessant trestøv. Det er utrolig lett og luftig og gir en svært aromatisk furu smak. Det er best brukt sammen med andre for å øke sponmengden, legge farge samt ekstra smak
Fisk, Svin, Storfe.
Størrelse: Mel
OHC-Blend består av en tredje eik, hickory og kirsebær.
Blanding har en mild smak av eik, kombinert med en rødaktig farge og en lys sødme fra hikory og kirsebærtrær, og passer for alle typer kjøtt.
Størrelse: 750/2000.
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 750-2000
ca 15kg
Sterk, Nøtt, Frisk.
Passer til Storfe, Svin, Laks og Vilt.
Størrelse: 750-2000
ca 15kg
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
XL- Cherry Wood - Planker
Cherry Wood Planks XL 2 i 1 pakke
usedvanlig stor overflate for tilberedning av større fileter eller stekt
100% kirsebærtre
XL-format: 400 x 170 x 13 mm
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in