Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Kirsebær
Kirsebær og Eple gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Hunters Blend
The Hunter’s Blend Briketter vil gi maten din den smaken den fortjener.
Vi infunderte rosmarin, timian og sort pepper med våre smakfulle lønnebriketter for å få en varm og treaktig aroma og smak til maten.
Disse brikettene passer godt sammen med kjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.
- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.
Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.
Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.
Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Kirsebær
Kirsebær og Eple gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.
Mengde 0,5L (ca 500g)
Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535
Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.
Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.
HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener
NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt
Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Varity pack
Denne variasjonspakken inneholder 24 hver av eple, or, mesquite, hickory og lønn for en rekke smaker. Al og lønn: disse to smakene brukes ofte til røyking av sjømat, skinker og bacon. Eple: lett, søt, delikat og fruktig smaksatt røyk, som er perfekt for svinekjøtt og fjærfe og også.
Grill Planke fra Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.
Hickory - Planker
Hickory - fiskens beste venn
Sterk, men også litt fruktig røykfylt smak
perfekt for fisk, men passer også til kjøtt, fjærfe og grønnsaker
100% hickory
Wood Planks - 1 i pakke
Størrelse: 300 x 150 x 11 mm
Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.
Kornstørrelse: 2-3cm
Mengde: 1,7 liter
Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon
Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter
• Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne
• Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen
• Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen
Medium, Fyldig.
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre og Sjømat.
Størrelse: 8-16mm.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Caribbean Blend
Ta med en hel verden av smak til ditt neste måltid ved hjelp av Caribbean Blend Briketter.
Vi opprettet det perfekte paret ved å infisere mesquite briketter med allspice, en karibisk smak.
Med smaker som kanel, muskatnøtt, nellik og pepper, kan du være sikker på at du aldri vil være kort på smak.
Disse brikettene passer godt sammen med biff, vilt, lam, fjærkre og grønnsaker.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
OHC-Blend består av en tredje eik, hickory og kirsebær.
Blanding har en mild smak av eik, kombinert med en rødaktig farge og en lys sødme fra hikory og kirsebærtrær, og passer for alle typer kjøtt.
Størrelse: 750/2000.
Mengde: 3 Liter
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: Mel
Bradley Røykebriketter 120 pack
Smak: Varity pack
Denne variasjonspakken inneholder 24 hver av eple, or, mesquite, hickory og lønn for en rekke smaker. Al og lønn: disse to smakene brukes ofte til røyking av sjømat, skinker og bacon. Eple: lett, søt, delikat og fruktig smaksatt røyk, som er perfekt for svinekjøtt og fjærfe og også.
Lett, Nøytral.
Passer til Storfe, Svin, Lam, Fjærkre og Sjømat.
Størelse Mel 0,1-1mm.
ca 12.5kg
Medium, Fruktig, Skarp
Passer til Storfe, Svin, Fjærkre, Sjømat og Vilt.
Størrelse: 8-16mm.
Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.
Kornstørrelse: 5 - 10cm
Mengde: 1,5 kg
Brukes for: Ideell for bruk med alle store griller, grill og røykere.
Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker
Opprinnelse: Spania
Røykkilde: Passer til kamado, og større kullgriller, klossrøykere osv
Bruks tips: Fukt før bruk, legg sammen med kullet,
Middels, Sterk.
Blanding av , Or hickory og Eple
Svin Storfe. vilt
Størrelse: 6-16.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Salvie
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Hickory
Hickory og mesquite har en sterkere og distinkt smak som ofte brukes til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
Røykeklosser av bjørk 1pk a 18stk
Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.
Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.
Du kan velg mellom følgende tresorter:
-older/or
-bøk
-epletre
-ask
Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat.
Tips!
Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.
Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in