Trykk for flere produkter.
No products were found.

Bradley Røykebriketter av Pecan 48-pack

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Pecan

Gir en skarp men mildere smak enn Hickory passer til flesk,storfe,vilt og fugl

Les merShow less
kr 320.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
BTPC48
Merke:
Beskrivelse

Nøkkelen til suksessen til Bradley Smokers er Bradley Flavor Bisquettes. For å produsere bisquettene bindes hardvedsponene sammen med nøyaktige mengder, ved kontrollerte trykk og tetthet. Smaken av røyken bestemmes av forskjellige tresorter som blir brent.

- Or og lønn gir en rik og distinkt smak som ofte brukes sammen med sjømat, skinker og bacon.
- De sterkere og veldig distinkte smakene av mesquite og hickory brukes ofte til røyking av storfekjøtt og svinekjøttprodukter som svinenakke, ribbe og biff.
- Eple og kirsebær gir en søtere, mildere røyksmak, ofte brukt sammen med fjørfe og vilt.
- Se fanen Flavor Guide for mer informasjon om tresorter og smak.

Bradley Smokers brenner en smaksbisett en gang hvert 20. minutt, og gir en ren røyksmak. Når hver brennes, skyves den forsiktig fra brennerelementet ved neste bisquette for å slukke i vannpannen. Syklusen fortsetter så lenge røyken er lastet med bisquetter.

Når tre brenner, produseres røyksmaken i løpet av de første minuttene av forbrenningen. Når treverket genererer nok varme til å fortsette å brenne på egen hånd, gir det høye temperaturer, syrer, harpikser og gasser. Disse vil forvrenge smaken og utseendet til røkt mat. Når ved brenner til dette stadiet er det ingen kontroll over tilberedningsforholdene. Med Bradley Flavour Bisquettes blir gjetningene eliminert.

Ikke bare eliminerer Bradley Flavor Bisquettes uønsket varme, røyk som produseres på Bradley-måten er fire ganger renere enn røyk produsert av identiske løse fliser brent i en brennboks.

Les merShow less
Produktdetaljer
BTPC48

Dataark

Smaker
Pecan
Spontype
Briketter
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
4
3 Produktanmeldelser
Rangering
(4)
Kjempebra produkt!
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 60.95
(19)


Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.

kr 179.00

HOT & HOSTILE Rub 200 Gr. far Angus & Oink

En stærk rub til kylling vinger eller som tilføjelse til andre Rub`s for at gøre dem stærkere og med farve! 

 

Ingredienser:

Salt, sukker, Paprika, Sort Peber, Selleri-Salt, Sennep, Chilli, Muskatnød, Granulleret Løg, Hvidløg, Gurkemeje, Rødbedepulver, Lime, Citronsyre, Shiitake, Silicon Dioxide (<2%) anti klumpemiddel, Monosodium Glutamate(E621), Disodium 5-Inosinate(E631)

Næringsindhold pr. 100 gr.

 
   

Energi

879 kJ / 210 kcal

Fedt

5 gr

Herfra mættede

1 gr

Kulhydrat

40 gr

Herfra sukkerarter

30 gr

Protein

10 gr

Salt

30 gr

16 andre produkter i samme kategori:
kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Kirsebær  - Grillpapir

Kirsebærtre - for en delikat røyk

for en veldig mild og fruktig røyk

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% kirsebærtre

Wood Papers - Grillpapir i 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Cedar  - Grillpapir

KWestern Red Cedar Wood - Grillpapirer

Western Red Cedar - som en gang har prøvd Cedar-aromaen, vil ikke glemme det så snart

en av de mest aromatiske skogene

til kjøtt, fisk og fjærfe

100% Western Red Cedar

Trepapir - 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

kr 169.00
(3)

Trebiter Eik 1,5 kg

Når bare det beste er bra nok !!!!!!
Axtschlag Wood Chunks er små trestykker som brukes til å tilsette og røyke i grillen din, noe som gir en behagelig og god røykaroma
I kullgrillen plasseres Wood Chunks direkte i gløden, gass og elektrisk grill, plasseres på risten eller på flaworizer-stengene.
Trestykke, med en lengde på 6 til 7 cm og en diameter mellom 2 og 5 cm, er laget av 100% ekte tre og uten bark.

kr 399.00
(1)

Røykeklosser av eik 1pk a 20stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL - Or  (Aldertre) - Planker

Wood Planks XL 2 i 1 pakke

Store fiskfileter kan tilberedes uten problemer. Plankens tykkelse letter den lengre røykeprosessen

100% orved

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

kr 39.00 kr 65.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 0,5 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 167.40 kr 279.00

Beskrivelse: Laget av utvalgte naturlige oliventrotter. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, aromatiske smaken av oliventrøyk.

Kornstørrelse: Planke, rektangulær 22cm  

Mengde: 2 stk

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill.

Passer til: Svinekjøtt, fisk, fjærfe, frukt og grønnsaker

Opprinnelse: Spania

Bruks tips: 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.

Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.

La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.

Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.

Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.

Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.

Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.

Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.

Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.

Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

kr 399.00
(17)

Røykeklosser av Bøk 1pk a 18stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 18 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 249.00

Grill Planke fra  Axtschlag er for ekstra skånsom tilberedning med spesialiteten røyk og tresmak. Hver grillrett er deilig med Axtschlag Wood Planks. Soak i vann i ca. 1-2 time før påføringen, legg deretter maten på og legg planken på grillen. Tilgjengelig i 4 tresorter og 2 forskjellige størrelser.

XL- Cherry Wood - Planker

Cherry Wood Planks XL 2 i 1 pakke

usedvanlig stor overflate for tilberedning av større fileter eller stekt

100% kirsebærtre

XL-format: 400 x 170 x 13 mm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in