Trykk for flere produkter.
No products were found.

Cedar Planke for grilling 2stk 14x38cm

2 stk Cedar Planke for Grilling 14x 38

100% rød cedar, perfekt for grilling av kjøtt, fisk, sjømat, og grønnsaker, planken gir dem en unik smak, måltidet vil bli saftid og fullav aroma. 

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

Les merShow less
kr 129.00
På lager 27 Produkter
Referanse:
311403
Merke:
Beskrivelse

Skyll planken med vann for å fjerne støv.
Fyll en vask eller annen stor beholder med vann.
La planken ligger under vann fra 1 til 12 timer før du bruker den til å grille mat. Dette forhindrer planken i å brennende og bidrar også til å holde maten fuktig mens den steker.
Pensel gjerne planken samt fisk og annen mat med olje rett før grilling for å unngå at den setter seg fast.
Forvarm sederplanken ved å plassere den på grillen, lukke lokket og varme opp i to minutter på hver side. Dette forbedrer smaken og hjelper til med å unngå vridning.
Hvis du bruker en kullgrill, plasser du planken over askebelagte kuler. For en gassgrill, forvarme til høyvarme og deretter skru ned til medium for matlaging.
Tre fører varme langsommere enn metallgrill, slik at plankelaget mat trenger lengre tid enn andre grillede matvarer.
Husk at laks og annen fisk vil fortsette å steke etter fjerning fra grillen.
Etter å ha fjernet grillet mat, skrape planken ren og legg den i en beholder med varmt vann uten såpe.
Plankene kan gjenbrukes to eller tre ganger, selv om de er forkullede. Hvis planken er for bøylig, bryte det opp og bruk det som røykeflis.

Tips Forbedre ceder plankens smak ved å legge til 1 spiseskje salt til vannet. Du kan også prøve fruktjuice eller vin for en ekstra smakfull smak

Les merShow less
Produktdetaljer
311403
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.00
(4)

Det fleksible røret i rustfritt stål for å kunne bruke røykgeneratorene individuelt.

I lengde 1 meter,  diameter utenfor 26,6 mm / innvendig 20 mm

Bildene brukes bare som et eksempel for å vise hva som kan gjøres med det fleksible røret i rustfritt stål. De små hullene som kan sees på bildene er ikke prefabrikkerte av oss og må legges til selv, f.eks. Ved hjelp av en trådløs skrutrekker. 

Hvis det fleksible rør av rustfritt stål brukes, bør en slags sifon bøyes. Siden kondens kan dannes i det lange systemet og kan for eksempel løpe inn i generatoren eller grillen.

20 mm rustfritt stål fleksibelt rør er spesielt designet for 1,25 liters Big grill-smo , det passer perfekt på røykutløpsrøret til røykgeneratoren.

Den kan bøyes veldig sterkt i forskjellige retninger og forblir i denne posisjonen.

Den vil bli sendt til deg på begge sider, noe som gjør det enkelt å feste.

Sørg for at du bestiller riktig diameter for det fleksible røret i rustfritt stål til røykgeneratoren.

Ved hjelp av en grilladapter , som du  eventuelt kan bestille fra oss (som også kan ses på bildene), kan du føre det fleksible røret i rustfritt stål gjennom grillspyttåpningen.

Du kjøper bare det rustfrie stålrøret som er nevnt ovenfor, alle andre detaljer i bildene er for illustrasjonsformål.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt mandeltre. Sterk røykintensitet. Forbedrer maten med den typiske, fine, milde, søte, nøtteaktige smaken av mandeltre.

Kornstørrelse: 2-3 cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, fjærfe, fisk, storfekjøtt, lam, grønnsaker, kjøtt, ost

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker grov spon 

Bruks tips: • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 399.00
(19)

10Røykeklosser av Alder/Or 1pk a 20stk

Røykeklosser av tre gjør det enkelt å produsere røyk til Hobbyrøykeriet Normann. Røykeklossene plasseres direkte på røykutviklerens element, slik at treet ulmer og produserer røyk. En røykekloss produserer røyk fra ca 1,5 til 2 timer.

Røykeklossene av tre leveres i pakker med 20 klosser i hver pakke. Hver pakke gir mellom 25 og 40 timer røyketid avhengig av tresort.

Du kan velg mellom følgende tresorter:

-older/or
-bøk
-epletre
-ask

Klossene er ikke borret så dette må gjøres 1-3 hull med 5mm borr for best resultat. 


Tips!

Mange kombinerer røykeklossene med kvister eller knopper (skudd) av einer. Legg kvisten over røykeklossen eller koppene (skuddene) under klossen, og dette vil etterhvert ulme ut sammen med klossen.

Den beste metoden er imidlertid å avslutte med en separat einer-kloss etter å ha benyttet klosser av de øvrige treslagene.

kr 389.00
(1)

Bradley Røykebriketter 48 Pac

Smak: Øl smak 

Ta røykingen din til et annet nivå med humle-tilsatt røkt mat. Disse lønnebrikettene gir en smakfull, citrussmak og aroma til alle dine favorittrøykede retter, og er perfekt for biff, kylling, ribber eller pølser. Øl-smakende briketter er spesielt gode med sopp eller kald-røkt ost, hvis din burger trenger det lille ekstra.

Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.

kr 83.40 kr 139.00

Beskrivelse: Laget av valgt naturlig valnøtt tre. Sterk røykintensitet. Forbedrer mat med en søt og smakfull smak av valnøttrøyk.

Kornstørrelse: 5mm-1cm

Mengde: 1,7 liter

Brukes for: Ideell for bruk med alle vanlige griller, grill og røykere.

Passer til: Svinekjøtt, storfekjøtt, lam og vilt.

Opprinnelse: Spania

Røykkilde: Passer til grill, Smo-king, smokai, og alle røykgeneratorer som bruker fint/grov spon

Bruks tips:     • Soak en håndfull Smokey Olive Wood Smoking Chips i ferskvann i 30 minutter

                • Pakk flisen i et stykke aluminiumsfolie, og la begge ender være åpne

                • Legg aluminiumsfolien med flisen på den varme grillen

                • Når sjetongene begynner å avgi røyk, plasserer du grillvarene dine på grillen

kr 99.00

Wood Papers er spesialproduserte treplater for grilling. 

Maten skal pakkes inn i grillpapiret som har blitt dynket i vann før, og så kan den tilberedes forsiktig. Maten forblir veldig saftig, de forskjellige treslagene og deres essensielle oljer beriker maten med en unik smak. Den visuelle effekten av servering er bare strålende. Brukes i åpne og lukkede griller så vel som i ovnen.

Wooden Papers

Kirsebær  - Grillpapir

Kirsebærtre - for en delikat røyk

for en veldig mild og fruktig røyk

til fisk, kjøtt og fjærfe

100% kirsebærtre

Wood Papers - Grillpapir i 8 i 1 pakke

190 x 150 mm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in