Trykk for flere produkter.
No products were found.

Sennepsfrø Brune

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

Les merShow less
kr 228.85
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 989 Produkter
Referanse:
k100044-1kg
Beskrivelse
Produktdetaljer
k100044-1kg

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Bruksområdet Krydder
Spekepølse
Produktanmeldelser(2)
Overall rating
4.5
2 Produktanmeldelser
Rangering
(4.5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 139.00

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 10 meter.

kr 39.44 kr 56.35
(3)

Buljong er en spesialblanding som er sammensatt for å oppnå optimal smak i kjøtt, fisk og vegetabilske produkter. Gir fin smak og ensartet vegetabilsk smak

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
Salt, gjærekstrakt, sukker, antiklumpemiddel E 551 og krydderekstrakter.


ALLERGENER:
Ingen

 

kr 20.00
(31)

Opphengskroker/S-kroker 

  • Krokene er lette og vedlikeholde, kan enkelt vaskes i oppvaskmaskinen.
  • Krokene er i meget god kvalitet.
  • Perfekt til opphenging av småting.
kr 159.85
(140)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 5 Kg

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 99.00
(2)

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 79.00
(8)

Persille brukes ofte som pynt, men den fortjener mer enn som så. Med sin karakteristiske smak er persille en flott smaksetter!

kr 48.30
(9)

Hele karveplanten er behagelig aromatisk. Frøene smaker søtt, karakteristisk og friskt.

Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer

I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

kr 60.95
(5)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 59.80
(6)


Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten

kr 102.35
(3)

Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.
De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer chili kan smake bitter når det fortsatt er grønt, men ikke jalapeno pepper.

Dessverre kan jalapeño flak være svært vanskelig å finne. De er en ky ingrediens i meksikansk mat eller for Tex-Mex retter. På den annen side kan du smake på det i enhver form for matlaging - enten på pasta, pizza, kjøtt, fjærfe eller grønnsaker, flakene smaker godt hvor som helst og beriker smaken av noen tallerken.

kr 50.60
(8)

tørket løk kan brukes i nesten alle retter, den god på smørbrød, i salater, på hamburgere, finhakket på pølser eller i salsa.

kr 50.60
(7)

Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer

I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

kr 83.95
(4)

Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.

kr 55.20
(11)


For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.

kr 57.00
(10)


Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in