Trykk for flere produkter.
No products were found.
-30%
Kjørvel

Kjørvel

Kjørvel tilhører persillefamilien, og i de fleste retter kan du erstatte persillen med kjørvel for å få en litt kraftigere og annerledes smak.

Kjørvel er en allsidig urt som kan brukes til det meste, og den brukes mye i Frankrike.

Smak
Smaken er søt og oppleves som en blanding av persille og lakris.

Les merShow less
kr 222.18 kr 317.40
Mengde
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 2 Produkter
Referanse:
K1000120-500g
Beskrivelse
Produktdetaljer
K1000120-500g

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Produktanmeldelser
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 56.35
(4)

Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, selleri

ALLERGENER:
Ingen

kr 93.15
(13)

Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.

kr 60.95
(4)

Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.

ANBEFALT DOSERING: 

Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g 

kr 70.03 kr 100.05
(1)

Mild dekor blanding som kan brukes i kombinasjon med andre krydder/retter hvor man trenger en avrundet aromatisk smak og/eller kun en fin dekor/farge.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
Paprika

ALLERGENER:
Ingen

kr 62.10
(6)


Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende

kr 66.35
(7)

Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 249.00
(3)

Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser

kr 79.00
(8)

Persille brukes ofte som pynt, men den fortjener mer enn som så. Med sin karakteristiske smak er persille en flott smaksetter!

kr 59.00
(1)

Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.

Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.

kr 110.00
(6)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 64.40 kr 80.50
(6)

De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium

kr 62.10
(6)


Krydder lett med dette svært sterke krydder. passer perfekt i retter der egg, sjømat inkludert, men også god i sauser, stuinger og dressinger. Blir det for sterkt bruk litt melk - yoghurt eller lignende

kr 92.58 kr 132.25
(4)

 Estragon er et krydder fremstilt av tørkede blader fra planten Artemisia dracunculus. Den vokser vilt i sørlige Europa og i Nord-Amerika.

kr 83.95
(4)

Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.

kr 54.05
(1)

Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 

Grov 1-5mm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in