Trykk for flere produkter.
No products were found.

Jalapenos Grønn flakes 1-3mm

Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.
De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer chili kan smake bitter når det fortsatt er grønt, men ikke jalapeno pepper.

Dessverre kan jalapeño flak være svært vanskelig å finne. De er en ky ingrediens i meksikansk mat eller for Tex-Mex retter. På den annen side kan du smake på det i enhver form for matlaging - enten på pasta, pizza, kjøtt, fjærfe eller grønnsaker, flakene smaker godt hvor som helst og beriker smaken av noen tallerken.

Les merShow less
kr 425.50
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 97 Produkter
Referanse:
K100100-500g
Beskrivelse
Produktdetaljer
K100100-500g

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
4.7
3 Produktanmeldelser
Rangering
(4.7)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 249.55
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 458.85
(19)
Dette er en meget høy kvalitet profesjonell svinekjøtt Gelatin (gelatin). Det er styrke måles i "Bloom" og ved 240 Bloom er en mye sterkere gelatin da solgt i supermarkeder som er vanligvis ca 120 Bloom. Dette produktet er egnet for alle oppskrifter som krever gelatin (gelatin) i dem, men på grunn av den høye styrken til dette produktet, må du eksperimentere med mengder, så du vil trenge mye mindre av dette pulveret, enn du vanligvis bruker.

 

kr 60.95
(10)

En "spenstig" og smaksrik krydderblanding til bl.a. ribbe og svinekjøtt/stek. Et alternativ til den tradisjonelle salt & pepper blandingen.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, sort pepper, chilli, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker,antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, cumin, allehånde, nellik

ALLERGENER:
ingen

kr 83.95
(6)

Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.

kr 56.35
(2)

Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
salt, paprika, dextrose, selleri, sort pepper, rødbete, sukker, hvitløk, løk

ALLERGENER:
Selleri

kr 92.58 kr 132.25
(4)

 Estragon er et krydder fremstilt av tørkede blader fra planten Artemisia dracunculus. Den vokser vilt i sørlige Europa og i Nord-Amerika.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 83.95
(4)

Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.

kr 44.85
(2)

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 54.05
(7)

Chipotle er røkt jalapeno. Den er middels-sterk (som jalapeno), og gir en deilig, varm røkt chili smak. som er mye brukt i mexikansk matlaging. Smaksstyrke i Scovillegrader er satt til 3,000-10,000

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
chillie, Røyk

ALLERGENER:
Ingen

kr 100.05
(4)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 57.16 kr 81.65

Kjørvel tilhører persillefamilien, og i de fleste retter kan du erstatte persillen med kjørvel for å få en litt kraftigere og annerledes smak.

Kjørvel er en allsidig urt som kan brukes til det meste, og den brukes mye i Frankrike.

Smak
Smaken er søt og oppleves som en blanding av persille og lakris.

kr 142.00
(10)

Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.

kr 47.49 kr 67.85
(4)

En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene

kr 64.40 kr 80.50
(6)

De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium

kr 55.20
(11)


For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.

kr 138.00
(1)


Har en søt og behagelig smak. Passer godt inn i bakeriprodukter, blir stadig mer brukt som smakstilsetning i kaffe og te

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in