Trykk for flere produkter.
No products were found.

Pepper sort Hel

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

Les merShow less
kr 703.00
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 872 Produkter
Referanse:
k100049-1kg
Beskrivelse
Produktdetaljer
k100049-1kg

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Produktanmeldelser(26)
Overall rating
4.7
26 Produktanmeldelser
Rangering
(4.7)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 56.35
(4)

Egnet for supper, salat, blomkål, tomat retter, kødstuvninger, grillet kjøtt og fisk og ikke minst som vanlig bord krydder.

ANBEFALT DOSERING:
Etter Smak

INGREDIENSER:
salt, selleri

ALLERGENER:
Ingen

kr 44.28 kr 63.25
(3)

Krydderblanding til bl.a. spaghetti,pastasalater og kjøttsauser.

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, paprika, grønnsaksbuljong (salt, gjærekstrakt, sukker, antiklupemiddel E551, krydderekstrakter), løk, dextrose, selleri, sukker, surhetsregulerendemiddel E330 sitronsyre, smaksforsterker E621 MSG, chilli, basilikum, muskat,pepper, oregano, timian

ALLERGENER:

Selleri 

kr 64.40 kr 80.50
(6)

De tørkede blader av dill. Dill er svært næringsrik og inneholder bl.a. jern, sink og kalsium

kr 224.25
(4)

Wet pig "GRUS" Salt og Pepper RUB, er den perfekte salt og pepper rub til all grilling, der man ikke ønsker noe annet en pepper og salt, med lett dryss hvitløk og løk. MÅ PRØVES 

Kun du setter begrensninger. Man kan også lage en marinade med solsikkeolje eller olje etter ønske.  

ANBEFALT DOSERING:

Etter eget ønske.

INGREDIENSER:

salt, Pepper, Hvitløk, løk,  

ALLERGENER:

Ingen 

NOTE. Ved bestilling av flere antall kan varen pakkes i en pose, Feks ved bestiling av 2x 100g vil dette sendes som 200g pose.

kr 99.00
(2)

Perfekt for hjemmelaging av ost – med denne mikrobiologiske løpeosten vil du kunne lage hvilken som helst løpeost (fersk, kortlagret, langlagret, mugg osv.), preget av unik smak og aroma.

Også for vegetarianere – denne løpen er vegetarisk, inneholder ingen ingredienser av animalsk opprinnelse, og ble laget av Rhizomucor miehei- sopp – noe som betyr at du kan bruke den til å lage favorittosten din uten å bekymre deg for sammensetningen!

Høy effektivitet – emballasjen inneholder 30 mL løpe med en aktivitet på 250 000 MCU/mL, takket være dette er 10 dråper nok til så mye som 10 liter melk! En hel pakke for opptil 500 L melk.

Universal – løpe er nyttig for å tilberede ulike typer ost fra fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk, samt melk beriket med plante (soya, ris eller kokosnøttmelk.

Enkel dosering – den flytende formen forenkler doseringen uten at det er nødvendig å veie opp – hjemmelaging av ost har aldri vært så enkelt!

Er du på vegetarisk kosthold? Unngår du produkter av animalsk opprinnelse, men ønsker å nyte deilige oster uten å bekymre deg for ingrediensene? Vi har en metode for å oppnå det! Tilbered dine favoritttyper av hytte-, gul- og muggost hjemme hos deg – det er ekstremt enkelt når du bruker vår flytende mikrobiologiske løpe! 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 48.30
(9)

Hele karveplanten er behagelig aromatisk. Frøene smaker søtt, karakteristisk og friskt.

Karve er et krydder og en medisinplante som ble brukt både for å forebygge og behandle mageproblemer

I Norge er karve først og fremst brukt i surkål, pølser, pultost og ikke å forglemme i akevitt

kr 112.00
(10)

Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.

kr 138.00
(1)


Har en søt og behagelig smak. Passer godt inn i bakeriprodukter, blir stadig mer brukt som smakstilsetning i kaffe og te

kr 111.00
(20)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 98.90
(13)

Ramsløk er en opp til 50 cm høy plante som lukter av hvitløk og brer seg som et hvitt teppe over skogbunnen. Den er en vårplante og skogen fylles med en intens lukt av hvitløk. Løken som hører til hver stengel, har vanligvis bare to løkblader, og begge fortsetter oppover i urtebladsskiver. Ramsløkens blader er mye tynnere og dypere grønne enn hos andre løkvekster.

kr 140.00
(10)

Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos

kr 59.80
(6)


Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten

kr 60.95
(19)


Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.

kr 92.58 kr 132.25
(4)

 Estragon er et krydder fremstilt av tørkede blader fra planten Artemisia dracunculus. Den vokser vilt i sørlige Europa og i Nord-Amerika.

kr 48.30
(3)

Krydderet gurkemeie, av og til kalt indisk safran. Krydderet inneholder stoffet curkummin, et stoff som har vært ansett for å ha helende effekt mot en rekke sykdommer.
Aromaen minner om ingefær, smaken er lett bitter og skarp. Den blir sjelden brukt alene, men er en viktig del av karri, som får den gule fargen sin fra gurkemeien. Også sennep og worchestershiresaus inneholder ofte gurkemeie.

Gurkemeie er lysømfintlig og må lagres mørkt.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in