Trykk for flere produkter.
No products were found.

Paprika Flakes 1-3 mm Grønn

En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene

Les merShow less
kr 367.89 kr 525.55
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
  • 500g pose.
På lager 2 Produkter
Referanse:
k100045-1kg
Beskrivelse
Produktdetaljer
k100045-1kg

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
5
1 Produktanmeldelse
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 67.85
(12)

BBQ Dry Rub (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.

Sørstats inspirert klassisk krydderblanding til bl.a. grillmat. Passer til alle typer kjøtt. Gni kjøttet inn med krydderblandingen og legg det på grillen, i panna el. ovnen. Kan også brukes til sauser og dressinger.


ANBEFALT DOSERING:
Doseres etter smak

INGREDIENSER:
brunt sukker, salt, paprika, løk, hvitløk, sort pepper, chipotle (chilli jalpeno red),
chilli

ALLERGENER:
Ingen

kr 47.49 kr 67.85
(4)

En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene

kr 219.00
(4)

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-12 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-12 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

kr 56.35
(17)

 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre krydder som timian, salvie og rosmarin. 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 60.95
(19)


Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.

kr 57.16 kr 81.65

Kjørvel tilhører persillefamilien, og i de fleste retter kan du erstatte persillen med kjørvel for å få en litt kraftigere og annerledes smak.

Kjørvel er en allsidig urt som kan brukes til det meste, og den brukes mye i Frankrike.

Smak
Smaken er søt og oppleves som en blanding av persille og lakris.

kr 112.00
(10)

Allehånde er et krydder som har sitt navn fra en opplevelse av den kombinerte smaken av kryddernellik, pepper, kanel og muskat. Det er sterkt som svart pepper, mellom 100 og 500 på Scovilleskalaen.

kr 59.00
(1)

Malt koriander brukes for svin, lam og malt kjøtt og leverpostei. Det er også egnet for eplekake, paier og brød.

Visste du at du også kan bruke koriander som krydder brød, i supper, salater, smaks likører og for å lage parfyme dufter.

kr 39.00
(34)

Dextrose tilsettes til næringsmidler for å søte dem, og også noen ganger som et fyllstoff eller et konsistensmiddel. Druesukker brukes i sauser, kaker, kakemikser, godteri, energidrikker, og frosne desserter. Det brukes ofte mat som spekemat, hermetisk mat, pretzels, pickles og kjeks.

kr 83.95
(4)

Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.

kr 102.35
(3)

Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.
De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer chili kan smake bitter når det fortsatt er grønt, men ikke jalapeno pepper.

Dessverre kan jalapeño flak være svært vanskelig å finne. De er en ky ingrediens i meksikansk mat eller for Tex-Mex retter. På den annen side kan du smake på det i enhver form for matlaging - enten på pasta, pizza, kjøtt, fjærfe eller grønnsaker, flakene smaker godt hvor som helst og beriker smaken av noen tallerken.

kr 249.00
(3)

Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser

kr 55.20
(11)


For harde og myke pepperkaker, kaker, frukt desserter, surmelk, svinekjøtt og orientalske retter.

kr 110.00
(6)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 184.00
(3)


Har en søt og behagelig smak. Passer godt inn i bakeriprodukter, blir stadig mer brukt som smakstilsetning i kaffe og te

kr 47.49 kr 67.85
(4)

En søt krydder, Som dekorasjon krydder eller i salater. Perfekt å bruke i stuinger av alle slag og spesielt gulasj lapskaus. Tips! Rør inn kjøttdeigen og få fin farge på hamburgere eller pølsene

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in