Trykk for flere produkter.
No products were found.

Paprika rød Røkt finmalt

En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.

Ekter røkt på Eik Flis

Les merShow less
kr 440.45
Mengde
  • 1kg pose
  • 100g pose
På lager 3 Produkter
Referanse:
k100043-1kg
Beskrivelse
Produktdetaljer
k100043-1kg

Dataark

Smakstype
Rent krydder
Produktanmeldelser(20)
Overall rating
4.9
20 Produktanmeldelser
Rangering
(4.9)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 92.58 kr 132.25
(4)

 Estragon er et krydder fremstilt av tørkede blader fra planten Artemisia dracunculus. Den vokser vilt i sørlige Europa og i Nord-Amerika.

kr 5,850.00

Oppskjærsmaskin Påleggsmaskin D-250 fra Tre Spade

Den italienske produsenten TRE SPADE leverer oppskjærsmaskiner / påleggsmaskiner til oss. Etter at vi nå i flere år har forhandlet deres kjøttkverner har de bevist at de leverer produkter av meget høy kvalitet. Vi har valgt å ta inn 2 modeller som er enkle og sikre maskiner å bruke. Begge modellene er skråstilte og laget i anodisert aluminium. De har ventilert motor og skjærebladet er av herdet stål og krombelagt. Skjæretykkelsen kan justeres på millimeteren nøyaktig.

 

TEKNISKE DATA

Skjæreblad 250 mm

Slipeapparat medfølger

Kutte tykkelse 0 – 15 mm

Utvendige mål 480 x 365 x 330 mm

Motoreffekt 140 watt

Vekt 14 kg

kr 343.85

God krydderblanding for chillispekepølse 

ANBEFALT DOSERING: 

405g for følgende oppskrift, 4 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),2 kg spæk u/svær, 245 g salt, 105 g nitritsalt.

INGREDIENSER:

Krydderier (chili mix ( 27,5% chilli, allehånde, hvidløg, koriander, nelliker, paprika, peber, spidskommen, salt, antiklumpningsmiddel E551)), dextrose, surhedsregulerende middel: Glucon Delta Lacton E575, glucosesirup/kartoffel, løg, antioxidant (E301)

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1189 kJ - 287 kcal, Fett:4,8 g, hvorav mettede fettsyrer:0,9 g, Karbohydrater:49,9 g, hvorav sukkerarter:34,1 g, Kostfiber:11,0 g, Protein:4,4 g, Salt:0,7% 

KVALITETSINDIKASJONER:

Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.

Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet

Temp. krav – Romtemp. eller lavere

kr 99.00
(3)

Perfekt for hjemmeproduksjon av ost – denne store, rektangulære osteformen med dimensjonene 11 cm x 11 cm x 8,5 cm vil være utmerket for hjemmeproduksjon av ost - spesielt feta og cottage cheese.

Høy kvalitet – formen er svært holdbar takket være at den er laget av robust, hvit plast godkjent for kontakt med mat. Takket være mangelen på fargestoffer i plastmaterialet trenger du ikke bekymre deg for at osten din endrer farge når den tilberedes med denne formen.

Praktisk bruk - formen har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan også brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke.

Nok for alle – når du bruker denne formen får du en ostesylinder som veier ca. 500 g – ingen blir sulten igjen!

Ost av all slags melk – hjemme-ostproduksjon gir et bredt spekter av muligheter – du kan lage ulike typer ost hjemme: cottage cheese, modningsost, muggost, eller ostetyper beregnet på grilling eller røyking!

Start osteeventyret ditt og lag den første løpeosten på egenhånd! Denne osteformen - veldig slitesterk, laget av høykvalitets, slitesterk, hvit plast beregnet for kontakt med mat - lar deg tilberede feta, cottage cheese og ricottaost! Den er veldig praktisk og hendig å bruke. Den har åpninger for drenering av myse, samt føtter som gjør at væsken som dreneres ikke kommer i kontakt med ost. Formen kan brukes sammen med en treostpresse, eller med en annen identisk form som brukes som dekke. Ingen grunn til bekymring – det blir nok ost til alle! Denne formen, med dimensjoner på 11 cm x 11 cm x 8,5 cm lar deg tilberede 500 g ost. Den hvite fargen på materialet som formen er laget av får den ikke bare til å se elegant ut, men lar deg også ikke bekymre deg for kunstige fargestoffer som kan endre fargen på den tilberedte osten! Start osteeventyret ditt i dag, tilbered favorittosten din enten velsmakende eller søt, og overrask hele familien og vennene dine!

Egenskaper

Lengde 11,0 cm

Bredde 11,0 cm

Høyde 8,5 cm

Vekt 50,0 g

Form Firkantet

kr 60.95
(4)

Krydderblanding med urter som er perfekt til ovnsbakte poteter, både hele og i båt. Også egnet til oljemarinerte salatpoteter, salater, o.l.

ANBEFALT DOSERING: 

Doseres etter smak.

INGREDIENSER:

salt, pepper, løk, paprika, hvitløk, persille, rosmarin, timian, gressløk, sukker

ALLERGENER:

Ingen

BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:

Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1151kJ /275 kcal, Fett:3,8 g, hvorav mettede fettsyrer:1,2 g, enumettede fettsyrer:0,6 g, flerumettede fettsyrer:1,5 g, Karbohydrater:43,4 g, hvorav sukkerarter:5,5 g, Kostfiber:16,7 g, Protein:8,2 g, Salt:34,35 g 

16 andre produkter i samme kategori:
kr 63.25
(1)

Stjerneanis er et krydder som minner sterkt om anis i smak. Krydderet utvinnes fra frukten av planten. Planten benyttes i det kinesiske kjøkken, og i mindre grad i Sør-Asia og Indonesia. Stjerneanis inngår også som ett av krydrene i det kinesiske femkrydderet. Frøene kan også tygges etter måltidet for å fremme fordøyelsen.
Stjerneanis inneholder anethol, samme ingrediens som gir den botanisk ubeslektede anisen sin smak. Dermed er denne også blitt tatt i bruk i Vesten når man leter etter et billigere alternativ til stjerneanis for bakverk og i likørproduksjon.

kr 56.35
(17)

 Merian har en sterk, aromatisk lukt og passer til fisk, lammekjøtt, eggeretter, i posteier, pølsemat og fjærkre. Er mindre passende i tomatbaserte retter som pasta og pizza. Den brukes alene, eller sammen med andre krydder som timian, salvie og rosmarin. 

kr 48.30
(3)

Krydderet gurkemeie, av og til kalt indisk safran. Krydderet inneholder stoffet curkummin, et stoff som har vært ansett for å ha helende effekt mot en rekke sykdommer.
Aromaen minner om ingefær, smaken er lett bitter og skarp. Den blir sjelden brukt alene, men er en viktig del av karri, som får den gule fargen sin fra gurkemeien. Også sennep og worchestershiresaus inneholder ofte gurkemeie.

Gurkemeie er lysømfintlig og må lagres mørkt.

kr 102.35
(3)

Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.
De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer chili kan smake bitter når det fortsatt er grønt, men ikke jalapeno pepper.

Dessverre kan jalapeño flak være svært vanskelig å finne. De er en ky ingrediens i meksikansk mat eller for Tex-Mex retter. På den annen side kan du smake på det i enhver form for matlaging - enten på pasta, pizza, kjøtt, fjærfe eller grønnsaker, flakene smaker godt hvor som helst og beriker smaken av noen tallerken.

kr 249.00
(3)

Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Muskatblomme brukes tradisjonelt i hvite sauser til fisk, fiskegrateng, fiskefarser

kr 100.05
(4)

Pepper er betegnelse på en rekke fullstendig forskjellige planter som blir benyttet som krydder i mat og gir en sterk smaksopplevelse. Pepper er verdens mest solgte krydder.

kr 44.85
(2)

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 140.00
(10)

Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos

kr 54.05
(7)

Chipotle er røkt jalapeno. Den er middels-sterk (som jalapeno), og gir en deilig, varm røkt chili smak. som er mye brukt i mexikansk matlaging. Smaksstyrke i Scovillegrader er satt til 3,000-10,000

ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske

INGREDIENSER:
chillie, Røyk

ALLERGENER:
Ingen

kr 59.00
(5)

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 66.35
(7)

Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.

kr 91.00
(23)

Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål. 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in