Naturtarm Kroktarm 38-40mm, L ca 50m

Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 50 meter.

Les merShow less
kr 449.00
På lager 5 Produkter
Referanse:
NT603001
Beskrivelse

Kroktarm
Kroktarm brukes i Norge til medisterpølser, røkte kjøttpølser, fleskepølser, spekepølser pluss
Forbruk av rå farse:
Kaliber         Pr. 10m
36-38 mm    ca 9,3 kg
38-40 mm    ca 11 kg
40-43 mm    ca 12 kg

Les merShow less
Produktdetaljer
NT603001

Dataark

Tarmlengde
90m bunter
Tarmpakke
Tørr Saltet
Tarmtyper
Kroktarm
Anmeldelser(8)
Total vurdering
4.9
8 Anmeldelser
Rangering
(4.9)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 56.35
(18)
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt...
kr 99.00
(14)
Glucono delta-lakton (GDL), også kjent som glukonolakton, er et mattilsetning med E-nummer E575 brukt som sekvestreringsmiddel, et surgjøringsmiddel, eller et herdings-, betings- eller leavingsmiddel. Det er en lakton...
kr 43.24 kr 54.05
(1)
Hvitløk er en plante i løkfamilien som er nært beslektet med kepaløk (vanlig løk), sjalottløk, purreløk og bjørneløk. Den vokser ikke vilt. Hvitløk er ofte brukt til både kulinariske og medisinale formål.  Grov 1-5mm
16 andre produkter i samme kategori:
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.
kr 599.00
(12)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg