En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,
Inneholder: salt, dextrose, smoke
Dosering 2-5g/kg farse
Er fine til å lage Servelat, fryse Blodprodukter, Ertesuppe, Lapskaus, gryteretter og mye annet.
Selges i lengder på 50cm
En enkel måte for de som ikke har mulighet til å røyke pølsene. her kan du tillsette røykkrydderet så har du ferdig røkte pølser,
Inneholder: salt, dextrose, smoke
Dosering 2-5g/kg farse
Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.
ALLERGENER:
Ingen
Vårt eget vakuum merke TROLLVAC
20 cm bredde
Vakuumrullene fås i bredde 15cm ,20cm & 30cm (Best selger) Total lenge på hver rull er 6m så totlat 12 meter i pakken
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)
Kylling krydder, også egnet til genrellt all grillmat. Blandes gjerne med olje for enkel marinade/grill olje. Anvendelig til alle typer grillmat, salater, dip, marinader o.l.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, paprika, dextrose, selleri, sort pepper, rødbete, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Selleri
Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.
Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.
Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!
Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.
For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.
En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.
Tekniske data:
Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm
Kapasitet: 4 L.
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.
Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
Plast tarm til falunkorvm diameter på 45mm og totalt lengde 30m
Plasttarm for å bruke til fleskepølse
Knytt i ene enden.
Diameter: 40mm.
Lengde: 500mm
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.
TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.
Selges i 5m lengder.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 34-36mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 6 meter.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 28/30mm.
Lengde: 90 meter.
Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.
Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann).
Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser
Total lengde ca 21m
fylling ca 7kg
diameter 2,5cm
Fibertarm med struktur som vist på bildet, disse kommer opprynket med diameter 57mm 13m lange.
Brukes til spekepølser, Fuktes før bruk
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med hvit nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 26-28mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)
Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 91,66 meter.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in