Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
Fåretarm
Fåretarm brukes til wienerpølser, frankfurter, grillpølser, sosisser m.m.
Forbruk av rå farse:
Kaliber Pr. 10m
18-20 mm ca 2,0 kg
20-22 mm ca 2,3 kg
22-24 mm ca 2,7 kg
24-26 mm ca 3,0kg
26-28 mm ca 3,3 kg
Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
50100 Lava etiketter på rull. Etikettene er med Norsk og engelsk tekst .
Passer for alle typer vakuum poser. For enkel og nøyaktig merking med en vannfast tusj/penn.
Bradleys adapter for kaldrøyking er designet for å oppnå lavest mulig temperatur i de fire modellene av Bradley røykovner - dvs. Bradley Original, Bradley Rustfri, og de to modellene av Bradley Digital.
Et kjennetegn for Bradley Smokers er muligheten å flytte røykgeneratoren bort fra røykskapet. På den måten fjerner man varmen fra brikettbrenneren, som gir røyken, fra det isolerte røykskapet.
Som vist i bildet til høyre, forsyner adapteren for kaldrøyking skapet med røyk også når adapteren og skapet er separerte fra hverandre.
Røykskapet er plassert noen desimeter ovenfor kaldrøykingsadapteren, og tilkoblet via et fleksibelt metallrør. Instruksjoner medfølger.
Brukes ofte i meksikansk mat, og er et must i en slik Chili Con Carne. Ikke brenner sterkt, men gir en spesiell karakter og farge til retten
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.
Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Pacific Blend
Distinkt men lett aroma som passer til det meste av kjøtt, Fisk og Sjømat..
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)
Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 24-26mm.
Lengde: 10 meter.
Plasttarm for å bruke til fleskepølse
Knytt i ene enden.
Diameter: 40mm.
Lengde: 500mm
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med rødt nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 6 meter.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 28/30mm.
Lengde: 90 meter.
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 27mm, Lengde: 40fot (ca 13m)
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.
TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.
Selges i 5m lengder.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med hvit nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 40-43mm.
Lengde: 16 meter.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in