Trykk for flere produkter.
No products were found.

Fibertarm med struktur, opprynket 57mmx 13m

Fibertarm med struktur som vist på bildet,  disse kommer opprynket med diameter 57mm 13m lange.  

Brukes til spekepølser, Fuktes før bruk

Les merShow less
kr 699.00
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
Fiber-57-Nett
Produktdetaljer
Fiber-57-Nett

Dataark

Tarmtyper
Fibertarm
Produktanmeldelser(1)
Overall rating
5
1 Produktanmeldelse
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 66.35
(7)

Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
(6)

Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 26-28mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 599.00
(32)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Lengde: 90meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 79.00
(7)

Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.

Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann). 

Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser 

Total lengde ca 21m 

fylling ca 7kg

diameter 2,5cm

kr 139.00

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 10 meter.

kr 324.00

Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.

TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.

Selges i 5m lengder.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in