Trykk for flere produkter.
No products were found.

Trollvac Aldringspose pølsetarm Ø50x50cm 75stk

Aldringspose - Pølsetarm 75stk pr pakke

Ø50mm x50cm -40my

 

Les merShow less
kr 795.00
På lager 91 Produkter
Referanse:
Aldring50-75
Merke:
Beskrivelse

Aldringspose - Pølsetarm 75stk pr pakke

Ø50mm x50cm -40my

 

Les merShow less
Produktdetaljer
Aldring50-75

Dataark

Tarmtyper
Speketarm
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
5
3 Produktanmeldelser
Rangering
(5)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 78.20
(26)

Et aromatisk dekorkrydder til kjøtt, salater o.l.

ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.

INGREDIENSER:
sennep, paprika, karve, løk

ALLERGENER:
Sennep

 

 

kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 59.00
(5)

Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 57.00
(10)


Sennepfrø brukes til å lage en gul, gulbrun eller brun smakstilsetning som har en kremaktig konsistens og en skarp smak med varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep. Sennep kan allikevel inndeles på mange andre måter.

kr 110.00
(6)

Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.

Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.

kr 37.03 kr 52.90
(1)


Karry er et blandingskrydderi af typisk 10-20 krydderier. Gul karrys farve stammer almindeligvis blandt andet fra gurkemeje. 

kr 79.35
(48)

Produktbeskrivelse
Fint, rent, tørket vakuumsalt med nitritt.

Mengde 0,5L (ca 500g)

Blandingsforholdet: Salt, Natriumnitrit E250 Max 0.6% , antiklumpemiddel E535

Nitrittsalt – Nitritsalt er i dag et helt vanlig produkt som brukes av hele kjøttindustrien i Norge, men sterkt regulert av Mattilsynet. Vårt salt er som nevn ferdigblandet 99,4% vakuumsalt og 0.6% nitritt.

Nitritt/nitrat virker effektivt mot dannelsen av botulismebakterier, og gjør at kjøttet beholder sin rødfarge.

HACCP-informasjon
Produktet er
· fri for GMO
· fri for allergener

NB! I Norge er ikke nitrittsaltet tilsatt pigment, som i andre land, så merk beholderen godt for å hindre forveksling mellom vanlig bordsalt og nitrittsalt

Om det ønskes mer info om Nitrittsalt kan dere finne det her. https://no.wikipedia.org/wiki/Natriumnitritt, eller google Nitrittsalt.

kr 102.35
(3)

Jalapeños tilhører de få chiliene som er flotte når de høstes grønt og umodent.
De grønne jalapenokyllene har en særegen og aromatisk chili-smak med en liten søthet, som kan brukes i alle typer matlaging. Andre typer chili kan smake bitter når det fortsatt er grønt, men ikke jalapeno pepper.

Dessverre kan jalapeño flak være svært vanskelig å finne. De er en ky ingrediens i meksikansk mat eller for Tex-Mex retter. På den annen side kan du smake på det i enhver form for matlaging - enten på pasta, pizza, kjøtt, fjærfe eller grønnsaker, flakene smaker godt hvor som helst og beriker smaken av noen tallerken.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 139.00

Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser.

(Bildet viser 18-20mm tarm)

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 20-22mm.

Lengde: 10 meter.

kr 599.00
(6)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 38-40mm.

Lengde: 90 meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

 

kr 79.00
(7)

Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.

Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann). 

Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser 

Total lengde ca 21m 

fylling ca 7kg

diameter 2,5cm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in