En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.
Ekter røkt på Eik Flis
Aldringspose - Pølsetarm 50stk pr pakke
Ø50mm x50cm -40my
Aldringspose - Pølsetarm 50stk pr pakke
Ø50mm x50cm -40my
En søt krydder med en fin Røyksmak. Gir fin røyksmak til din matlaging.
Ekter røkt på Eik Flis
Det finnes det 6 forskjellige størrelser/bredder på rullene, disse er perfekt egnet for en lava vakuum maskin så vel som for andre merker av vakuumpakkere, kan også brukes i kammermaskiner.
Lava vakuum ruller i ★ ★ ★ ★ ★ Kvalitet - (100 % fri for mykningsmidler).
Obs: Før bestilling, vær obs på hvor brei pose maskinen din tar.
Lokk for GN-beholder 1/1
Laget av Rustfritt kvalitetsstål noe som gjør dem Stabil og ripefast
Mål
530mm 325mm med høyde fra 20mm til 200mm
Retningslinjer
Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler
MERK
NB! Ved en dybde på 20 mm kan det ikke brukes lokk
God krydderblanding for Ølpølse.
ANBEFALT DOSERING:
330g for følgende oppskrift, 3 kg oksekød(3% fedt), 4 kg svinekød(3% fedt),3 kg spæk u/svær, 210 g salt, 70 g nitritsalt.
INGREDIENSER:
Dextrose, surhedsregulerende middel (glucon delta lacton E575), krydderier (chili, chili mix (allehånde, cayenne,chilli, hvitløk, koriander, nellik, paprika, pepper, spisskummmin, salt, hvitløk, antiklumpningsmiddel
E551), pepper, allehånde), glucosesirup/Potet, løk.
ALLERGENER:
Ingen
BEREGNET NÆRINGSINNHOLD:
Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare: Energi:1147 kJ - 275 kcal, Fett:2,3 g, hvorav mettede fettsyrer:0,4 g, Karbohydrater:57,1 g, hvorav sukkerarter:39,7 g, Kostfiber:5,7 g, Protein:2,7 g, Salt:0,4%
KVALITETSINDIKASJONER:
Oppbevaring- oppbev. tørt og mørkt.
Holdbarhet – Krydder har lang holdbarhet, blir ikke dårlig eller farlig å spise etter lang tids lagring. Vil tape smak hvis det lagres lenge, særlig hvis det utsettes for luft, varme og fuktighet
Temp. krav – Romtemp. eller lavere
Lag ditt eget Gourmet kjøtt med Trollvac Spekeposer.
Består av en lengde på 3m bredde 30cm
SE vedlegg for mer info om bruk og sveising
Trollvac Vakuum poser med struktur 25x35 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 30-32mm.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 27mm, Lengde: 40fot (ca 13m)
Brukes til tykke pølser, som Falukorv.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 6 meter.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 28/30mm.
Lengde: 90 meter.
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med rødt nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Brukes til tykke pølser, som Falukorv, middagspøle, kjøttpølse eller spekepølse
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 50 meter.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 22-25 meter.
Til Snacks og ØL-pølser.
Men også Wiener pølser
Kollagen tarm til pølser. Kan spises.
Pølser i så tynn tarm må være meget raskt å lage, selv om de skal spekes.
Fuktigheten trekkes raskt ut av en så tynn tarm.
Men for å få raskt igang bakteriene, må det være en stor fordel å bruke Bakteriekultur.
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 19mm, Lengde: 35fot (ca 10.6m)
Veldig fin til tynne ØL-pølser. Speketid er veldig kort.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in