Kollagen, Collagentarm, D40mm L40fot (ca 13m)

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys

 

Les merShow less
kr 319.00
På lager 41 Produkter
Referanse:
00187
Beskrivelse

Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.

Den skal ikke bløtes før stapping.

Den er veldig tynn og kan spises.

Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys

Les merShow less
Produktdetaljer
00187

Dataark

Tarmtyper
Collagentarm
Anmeldelser(16)
Total vurdering
4.7
16 Anmeldelser
Rangering
(4.7)
Super collagentarm.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 66.35
(7)
Urte med nydelig aroma,  som brukes til fisk, egg, grønnsaker, tomater, sauser, supper, gryteretter og urtesmør.
kr 39.44 kr 56.35
(1)
Hvitløksalt  Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: Hvitløk, Salt, ALLERGENER: Ingen  BEREGNET NÆRINGSINNHOLD: Næringsinnhold pr.100 gram ferdig vare:...
kr 60.95
(19)
Oregano er perfekt for pizza, varme smørbrød og grillet kjøtt og pasta sauser og tomatsuppe.
kr 53.93 kr 77.05
(1)
Et blandingskrydder som passer til alle typer mat/matretter. Gir en generell smaksboost som øker matopplevelsen. Råvarer importert fra Tyskland. ANBEFALT DOSERING: Etter eget ønske. INGREDIENSER: salt, løk,...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 759.00
(6)
Brukes til tykke wienerpølser og grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 26-28mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men...
kr 324.00
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende. TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING. Selges i 5m lengder.
kr 599.00
(12)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
kr 139.00
Brukes til  wienerpølser og tynne grillpølser. (Bildet viser 18-20mm tarm) Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 20-22mm. Lengde: 10 meter.

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg