Påleggposer som passer perfekt liten form 1,5kg.
Posene er laget til bruk sammen med påleggsformen.
20 poser i pakken
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 40mm, Lengde: 40fot (ca 13m). Farge: lys
Påleggposer som passer perfekt liten form 1,5kg.
Posene er laget til bruk sammen med påleggsformen.
20 poser i pakken
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Krydderblanding spesiellt egnet til den Italienske retten bruschetta. Grillet brød med hvitløk, olivenolje, gjerne en tomatskive, skinke og ost.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
tomat, paprika, salt, hvitløk, løk, basilikum, oregano.
ALLERGENER:
Ingen
Bradley Røykebriketter 48 Pac
Smak: Hunters Blend
The Hunter’s Blend Briketter vil gi maten din den smaken den fortjener.
Vi infunderte rosmarin, timian og sort pepper med våre smakfulle lønnebriketter for å få en varm og treaktig aroma og smak til maten.
Disse brikettene passer godt sammen med kjøtt, fjærfe, fisk, lam, biff og grønnsaker.
Premium Briketter er den nyeste linjen Bradley Smakene Briketter®, med krydder og urter for å forbedre smaken og aromaen til dine favorittrøykede retter.
Ostelagings sett - for minst 10 kg ost - lag din egen ost, en gaveide, for ferske og langmodne*, røkte* eller muggosttyper - et komplett sett med termometer, osteform, klut, løpe , kalsiumklorid, kile og krydderblanding
Settet inneholder: løype for å lage ost, kalsiumklorid, en osteduk, en ostemaskin, en krydderblanding, et termometer og en osteform.
Dette er for Big-Grill-Smo 1,25 liter og Big-Old-Smo 2,3 liter.
Adapterene brukes til å feste og bruke kaldrøksgeneratorene individuelt på nesten hver grill eller lignende, for eksempel.
Disse er tilgjengelige i 3 forskjellige størrelser for de 4 forskjellige kaldrøykgeneratorene. Big-Grill-Smo og Big-Old-Smo har det samme fleksible røret i rustfritt stål og derfor den samme adapteren.
Laget av rustfritt stål V2A.
Grillens rotisserieåpning trenger minst 10 mm diameter.
Forsiktig, bruk av grilladapteren begrenser røykstrømmen noe, så det kommer en litt mindre mengde røyk ut av det fleksible røret i rustfritt stål. Dette skyldes at strømmen reduseres til 8,5 mm.
Grilladapteren er ikke egnet for drift med batteripumpen på grunn av pumpens lavere luftmengde.
Forsikre deg om at du velger riktig adapter for kaldrøykgeneratoren.
Passer til følgende grill:
Weber, Broil King, Napoleon, Rösle og alle andre som har en rotisserieåpning på minst 10 mm.
Brukes til wienerpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 18-20mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med hvit nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Fibertarm diamter 55 opprynket 12,5m med rødt nett.
Fuktes godt før bruk, Kan røykes, viktig at fibertarmen er fuktig ved røyking så den tar enkelt til seg røyk
Brukes til fleskepølse, leverposdei, kryddersmør og lignende.
TAR IKKE TIL SEG RØYK. TÅLER KOKING.
Selges i 5m lengder.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 28/30mm.
Lengde: 90 meter.
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Plasttarm for å bruke til fleskepølse
Knytt i ene enden.
Diameter: 40mm.
Lengde: 500mm
Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.
Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann).
Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser
Total lengde ca 21m
fylling ca 7kg
diameter 2,5cm
Plast tarm til falunkorvm diameter på 45mm og totalt lengde 30m
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 91,66 meter.
Brukes til wienerpølser og tynne grillpølser.
(Bildet viser 18-20mm tarm)
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 20-22mm.
Lengde: 10 meter.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in