Trykk for flere produkter.
No products were found.

Rørrenser 120x60 mm bust, lengde 500 mm

Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 60 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til

Les merShow less
kr 99.00
Siste varer på lager 1 Artikkel
Referanse:
80008
Beskrivelse

Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 60 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til

Les merShow less
Produktdetaljer
80008
Produktanmeldelser(3)
Overall rating
4
3 Produktanmeldelser
Rangering
(4)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 165.60
(56)

TEXEL SP318- tradisjonell norsk salami, litt mindre syrlig – gir også en litt rødere farge i pølsa.

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

kr 599.00
(32)

Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.

 

Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.

Diameter: 30-32mm.

Lengde: 90meter.

Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.

kr 289.00
(63)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)

16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
(1)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 88.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 3,999.00

Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,

Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk

Pakken består av 6 brett i fargene Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul med utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm

Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler

 

Nyhet, Komme rinn Oktober 23

kr 199.00
(22)

Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den. 

2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.

kr 69.00

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm.

Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

kr 649.00
(2)

Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.

Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.

Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!

Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.

For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.

En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.

Tekniske data:

Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm

Kapasitet: 4 L.

kr 3,439.20 kr 4,299.00

Manuel pølseklipper
Bordenhet
Diameter: 45 - 120 mm
Enkel, manuell betjening via håndtak
Kraftig lukking av pølsefyllet
Utstrømning av fyllingen umulig
Fullstendig laget av høy kvalitet rustfritt stål AISI 304

Eksternt dimensjon (BxDxH): 400 x 180 x 610 mm
Enkel håndtering

Produsert i tråd med hygiene- og sikkerhetsdirektivene
Artikkel er CE-merket i henhold til retningslinjene
Eksempler: Materialet tilsvarer de europeiske matproduktstandardene
1 pakke klips følger med

kr 59.00
(5)

Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.

Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.

De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in