Hyssing, Tau til Pølse knyting

Rød og Hvit hyssing knyting av pølser.

Farge kan variere 

Les merShow less
kr 245.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
00376
Beskrivelse

Tau til knyting av pølser. Hyssing til pølserknyting .

Les merShow less
Produktdetaljer
00376
Anmeldelser(20)
Total vurdering
4.9
20 Anmeldelser
Rangering
(4.9)
Kraftig bruddstyrke.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 93.15
(13)
Den har en frisk løkaktig smak som minner om en mild løk. Den brukes ofte i egg- og osteretter, fisk, gratenger og salater eller ved servering som pynt og smaksfremhever.
kr 599.00
(1)
1/1 GN-beholder i forskjellige høyder. Disse er perfekte å bruke, enkel håndtering og ikke minst lett å rengjøre Laget av Rustfritt kvalitetsstål noe som gjør dem Stabil og ripefast Mål 530mm 325mm med høyde fra...
kr 599.00
(12)
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.   Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader. Diameter: 34-36mm. Lengde: 90 meter. Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube...
16 andre produkter i samme kategori:
kr 59.00
(1)
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
kr 3,439.20 kr 4,299.00
Manuel pølseklipperBordenhetDiameter: 45 - 120 mmEnkel, manuell betjening via håndtakKraftig lukking av pølsefylletUtstrømning av fyllingen umuligFullstendig laget av høy kvalitet rustfritt stål AISI 304 Eksternt...
kr 69.00
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt. Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 65/66 cm. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil...
kr 437.50
Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg