Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
poser til påleggform Ø16cm
Pølseprikkeren fjerner enkelt luft som har kommet inni tarmen når du fyller den.
2 sylskarpe nåler i rustfritt stål til punktering av luftlommer. Rødt håndtak ihht anerkjente fargekoder (rått kjøtt) innefor HACCP systemer.
2050 ml sprayflaske med røyksmak
Røyk-konsentrat til å spraye røyksmak på kjøtt og fisk.
Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.
Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann).
Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser
Total lengde ca 21m
fylling ca 7kg
diameter 2,5cm
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 38-40mm.
Lengde: 90 meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Merguez krydderblanding i følger orginal fransk innhold
ANBEFALT DOSERING:
50g/kg farse
INGREDIENSER:
Krydder, Salt, Dextrose, Sukker, Krydder extrakt, Antioxidant (E300)
ALLERGENER:
Ingen
MERK:
Krydderblandingen inneholder 25% salt, Om nødvendig reduser saltmengde i farse.
En blanding med mye smak og et "godt fraspark". Laget med tanke på lyst kjøtt (kylling/svin) når det er ønskelig med litt ekstra "trøkk". Blandes gjerne med olje for enkel marinade. Doseres etter smak.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille
ALLERGENER:
Ingen
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Uunnværlig på kjøkkenet - denne høye, praktiske, allsidige gryten med kapasitet på 4 liter, med et glassdeksel og en kurv, vil være nyttig i mange situasjoner på kjøkkenet ditt - f.eks. til matlaging av asparges eller spaghetti.
Perfekt for en trykk skinke komfyr - med tanke på størrelsen, anbefales denne gryten spesielt for å skåle hjemmelaget bearbeidet kjøtt og vegetariske retter i trykk skinke komfyrer med en kapasitet på 0,8 kg og 1,5 kg.
Høy kvalitet - gryten er laget av rustfritt stål, samme som dekselet, som også er laget av herdet glass og har en åpning for å frigjøre damp. Som et resultat vil dette produktet være veldig praktisk å bruke og vil tjene deg i mange år!
Praktisk kurv - sammen med gryten får du en kurv i rustfritt stål med håndtak, som du kan bruke til å lage mat og tømme grønnsaker eller pasta enkelt, eller til å lage pommes frites.
For alle typer kokeplater - gryten kan brukes på forskjellige typer kokeplater: elektriske, induksjons- og gassplater. Produktet tåler oppvaskmaskin.
En gryte i rustfritt stål med et glassdeksel og en kurv utmerker utmerket en 0,8 kg eller 1,5 kg trykk skinke komfyr. Kurven i rustfritt stål med håndtak, som er inkludert i settet, lar deg lage og tømme grønnsaker og pasta i den, samt lage pommes frites! Gryten er også utmerket for tilberedning av asparges i stående stilling uten å måtte binde dem. Laget av rustfritt stål av høy kvalitet, er det også utstyrt med et herdet glassdeksel med åpning for damputslipp. Før du bruker settet for første gang, bør alle elementene vaskes forsiktig i varmt vann eller i oppvaskmaskin, og deretter tørkes grundig.Produktet kan brukes på forskjellige typer koketopper: elektriske, induksjons- og gassplater.
Tekniske data:
Dimensjoner: 17,5 x 23,6 x 26,5 cm
Kapasitet: 4 L.
500 Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele, i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 240kr for enkelhetskyld.
Bredde: 10.0cm Dybde: 10.0cm Høyde: 18.0cm
Klips til klipsing av pølser, Tar ett og ett klips. Men er mye raskere enn knyting
Skjærebrett i polyetylen med tilnærmet samme hardhet som tre. Disse er varmebestandig opptil 80°C, tåler oppvaskmaskin,
Og tillfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
Pakken består av 6 brett i fargene Hvit, Rød, Blå, Grønn, Brun, Gul med utvendige mål (BxDxH): 300 x 500 x 20 mm
Produsert iht. hygiene- og sikkerhetsretningslinjer, illfredstiller HACCP samt at dem er Lukt og bakterieavvisende, Spesielt hygienisk
CE forskriftsmessig (internasjonalt TÜV-sertifikat)
Samsvar: Materialet er i samsvar med de europeiske standardene for næringsmidler
Nyhet, Komme rinn Oktober 23
Påleggposer som passer perfekt liten form 1,5kg.
Posene er laget til bruk sammen med påleggsformen.
20 poser i pakken
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Flotte former til å lage ditt eget pålegg.
Passer i en passe stor kjele i tillegg legger vi ved oppgradreing kit som Inneholder 20 poser og termometer til en verdi av 270kr for enkelhetskyld.
Bredde: 16.0cm Dybde: 16.0cm Høyde: 19.0cm
Hvitt håndtak med hvit stiv bust, diameter 20 mm. En bøyelig børste til rengjøring av pølsehorn, bak saghjul og andre steder som er vanskelig å komme til
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 42 cm.
De spesielt utvalgte materialene muliggjør varmebehandling av kjøtt opp til temperaturen 125 ° C uten å endre aroma eller smak. Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Kjøttnetting brukes til å lagre hjemmelagde røkt produkter og modne kjøtt.
Dette nett har ingen kompresjonsegenskaper og strekker seg opptil 77/78 cm.
Kjøtt bør legges løst inn, og anbefalt vekt på kjøtt er opptil 1,5 kg.
Multifunksjonell Kjele med kurv og påleggsform
Et sett inkluderer:
• en trykk skinke komfyr (for 1,5 kg innsats);
• en gryte i rustfritt stål (4 L);
• et deksel laget av herdet glass, med åpning for å frigjøre damp;
• en kurv i rustfritt stål med håndtak.
Desinfiserende våtservietter. Effektiv mot bakterier, sopp og virus. Des Wipes utviklet for desinfisering av overflater og utstyr. Etter at man har tørket overflaten, la det virke i 3 - 5 minutter. Kan også benyttes til desinfisering av hender. Testet og godkjent i henhold til normene EN 1040 - EN 1276 - EN 13697 - EN 1275 - EN 1650 - EN 13697 - EN 14476 Influensa A virus H1N1.Tilfredsstiller EN 1650-kravene. Dermalogisk testet for hudtoleranse. Produsert i henhold til ISO 9001/2000 og ISO 13485/2004.
Serviettene tåler stor mekanisk slitasje og loer ikke.
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in