Ramsløk er en opp til 50 cm høy plante som lukter av hvitløk og brer seg som et hvitt teppe over skogbunnen. Den er en vårplante og skogen fylles med en intens lukt av hvitløk. Løken som hører til hver stengel, har vanligvis bare to løkblader, og begge fortsetter oppover i urtebladsskiver. Ramsløkens blader er mye tynnere og dypere grønne enn hos andre løkvekster.
NY! TheChef Pizzastål og pizzaspade
Dette produktet inneholder vårt nye og forbedret verson av bestselgeren TheChef Pizzastål samt vår ny pizzaspade!
Pizza- og bakestål utviklet i Norge i sammarbeid med Velle utvikling og Revetal arbeid og kompetanse (RAK).
TheChef Pizzastål™ er laget for å gi deg bakeglede i mange år. Stålplaten leder varme 18 ganger raskere enn en vanlig pizzastein, og det gjør at du får en kjempesprø bunn. Du oppnår med andre ord omtrent det samme som ved bruk av en ekte italiensk steinovn, og det hjemme på ditt eget kjøkken!
Produkt data TheChef Pizzastål
Mål 340mm x 390mm x 6mm
Vekt ca 7kg
Vårt nye stål tåler tempraturer helt opp i 450grader og kan brukes like godt på grill, som i stekovn osv.
Stålet er et slipt industruprodukt. Noe små rust, kosmetiske forskjeller og riper/stuktur i stålet kan forekomme, men disse har ingen påvirkning for bruken av stålet.
Produktdata TheChef Pizzaspade
Mål 340mm x 390mm x 1,5mm (eloksert alliminium)
Sikre deg stålet i dag.
Se under for mer info
Dette produktet inneholder vårt nye og forbedret verson av bestselgeren TheChef Pizzastål samt vår ny pizzaspade!
Pizza- og bakestål utviklet i Norge i sammarbeid med Velle utvikling og Revetal arbeid og kompetanse (RAK). Stålet er et industruprodukt, noe kosmetiske forskjellek kan forekomme, men disse har ingen påvirkning av effekte på stålet.
TheChef Pizzastål™ er laget for å gi deg bakeglede i mange år. Stålplaten leder varme 18 ganger raskere enn en vanlig pizzastein, og det gjør at du får en kjempesprø bunn. Du oppnår med andre ord omtrent det samme som ved bruk av en ekte italiensk steinovn, og det hjemme på ditt eget kjøkken!
1. Gangs bruk & Vedlikehold
-Vask over sålet med lett såpe vann
-Varm opp stålet til maks temp i ovnen (ca 300grader) og la det stå i 30 min for å brenne seg rent.
-Kjøl ned stålet, for optimal oppbevaring og vedlikehold smør stålet inn med tynt lag raps eller solsikke olje. (bivoks kan også brukes)
Vedlikehold: vask stålet med lett såpevann etter bruk. og smør det inn med matolje med jevne mellomrom.
Bruk:
Stekeovn: er det Max temperatur i 20-30min, da vil stålet ha oppnådd max temp.
Gassgrill: temperatur i lokk minus 100 grader er grei tommelfinger regel, på grill er det også viktig at pizzaen snues halvveis i stekingen pga temperaturforskjeller.
Eventuelt Varm opp TheChef Pizzastål til 270-350 grader. Du kan bruk en IR temperaturmåler for å sjekke temperaturen i stålet. Når ståler har oppnådd ønsket temperatur, legg så inn pizza, følg med og ta ut pizza ved ønsket steketid.
Trine Sandberg i Trines Matblogg har testet pizzastål og sier blant annet følgende om sin erfaring:
«Jeg har brukt BakingSteel omtrent ukentlig og kan bare konstatere at det har tatt pizzaen til ytterligere høyder!»
Dinside.no Thechef.no Lag perfekt italiensk pizza på noen få minutter