Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 27mm, Lengde: 40fot (ca 13m)
B-Vare
Varer som er degradert på en eller annen måte. Dette kan være seg manglende tilbehør, eller inpakkning eller annet. Varenes kjente feil eller b-vare grunn, skal være opplyst i produktbeskrivelsen. Så langt lagret rekker
kan Mangler Eu plugg, produktet funker som regel bra, men har hatt noe returer grunnet feil. erstattes ikke.
Classic Nomiku sin effekt, størrelse, og sikkerhetsegenskaper gjør det til dette til et essensiellet kjøkken verktøy for å bringe den magiske sous vide inn på kjøkkenet.
Ideelt for å henge i et vannbad, termostaten sikrer riktig sirkulasjon og temperatur. Med alle sine tekniske finesser er den nesten alltid i bruk på kjøkkenet.
Sous vide - nøyaktig lavtemperaturstekingen metode for kjøtt, fisk, og mange grønnsaker. Forutsetninger: SousVide enhets, vakuum sealer, vakuumpose. Mange profesjonelle kokker sverger til nå på lav temperatur matlaging metoden. Fordelene er klare: bevaring av egen smak, krydder og marinader er mer målrettet og mer intense og skånsom matlaging metoden garanterer en kulinarisk nytelse. I tillegg kan du forberede menyer Uavhengig av tid og butikk. Vakuum-forseglet og tilberedt mat butikken i kjøleskapet i opptil 4 uker (frysing går selvfølgelig og forlenger holdbarheten). Varme hvis nødvendig, serve, og det smaker som nylaget. Garantert. Vi tilbyr her en SousVide av topp kvalitet - og til en konkurransedyktig pris
Cooking table
MEAT DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
rare |
medium |
by |
|
Duck breast |
1/2 |
|
56 ° |
60 ° |
20 min |
|
all |
|
|
60 ° |
30 min |
Goose breast |
1/2 |
|
|
|
80 min |
|
all |
|
|
|
120 min |
Veal cheeks |
70 g |
|
60 ° |
|
24 h |
Fillet of veal |
2 cm |
54 ° |
58 ° |
60 ° |
20 min |
|
3 cm |
|
|
|
25 min |
|
4 cm |
|
|
|
30 min |
|
5 cm |
|
|
|
35 min |
Venison OK. |
5 cm |
56 ° |
58 ° |
62 ° |
20 min |
|
all |
|
|
|
30 min |
Fillet of beef |
2 cm |
54 ° |
56 ° |
58 ° |
20 min |
|
3 cm |
|
|
|
25 min |
|
4 cm |
|
|
|
30 min |
|
5 cm |
|
|
|
35 min |
Pork Tenderloin |
3 cm |
56 ° |
58 ° |
60 ° |
15 min |
|
4 cm |
|
|
|
20 min |
|
5 cm |
|
|
|
30 min |
|
full |
|
|
|
60 min |
Pork steak |
70 g |
|
58 ° |
|
15 min |
FISH DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
glassy |
medium |
by |
|
Salmon fillet |
2 cm |
52 ° |
56 ° |
60 ° |
15 min |
|
3 cm |
|
|
|
20 min |
|
4 cm |
|
|
|
25 min |
Pangasius fillet |
2 cm |
52 ° |
56 ° |
58 ° |
15 min |
|
3 cm |
|
|
|
20 min |
|
4 cm |
|
|
|
25 min |
VEGETABLE DISHES |
|||||
Court |
Strength |
State |
Duration |
||
|
|
crunchy / chewy |
|
||
Eggplant |
1cm slice peeled |
85 ° |
20 min |
||
Cauliflower |
"Rose" |
85 ° |
30 min |
||
Mushrooms |
cut in half |
75 ° |
10 min |
||
Cocktail tomatoes |
cut in half |
85 ° |
30 min |
||
Spring onions |
all |
85 ° |
20 min |
||
Turnip greens |
Slice 0.5 cm |
85 ° |
30 min |
||
Carrot slices |
0.5 cm |
85 ° |
40 min |
||
Asparagus |
whole, peeled |
85 ° |
30 min |
Kollagentarm er en kunstig tarm som brukes til å lage pølser av alle slag.
Den skal ikke bløtes før stapping.
Den er veldig tynn og kan spises.
Diameter: 27mm, Lengde: 40fot (ca 13m)
Produkt av naturlig opprinnelse - kalveløpe.
Stabil og fast ostemasse - koagulering (koagulering) av melk består i overgangen fra flytende tilstand til to fraksjoner - ostemasse og myse, som et resultat av kaseinfelling.
Høy effektivitet – en enkelt pakning er nok til 105 - 260 liter melk, avhengig av hvilken type ost som produseres. Aktivitet: 1:10 000 U (en enkelt løpeporsjon koagulerer 10 000 porsjoner melk).
Universal – den egner seg til å tilberede ulike typer løpeost, enten fersk og modnet, fra kumelk, geitemelk og sauemelk.
Enkel dosering – den flytende formen letter doseringen uten at det er nødvendig å veie opp.
Elsker du å lage hjemme ost? Vil du lage din første egen ost? Denne løpen garanterer høy effektivitet og enkel bruk! Naturlig flytende løpe oppnådd fra chymosin og pepsin fra kalveabomasa garanterer sunn sammensetning, delikat smak og imponerende aroma av hjemmelaget ost! Lag din egen ost én gang – og du vil aldri mer strekke deg etter det i butikkhyllene! Ved å bruke dette produktet kan du lage både fersk og modnet ost hjemme hos deg selv, ved å bruke fersk kumelk (også pasteurisert ved lav temperatur (opptil 74°C)), geitemelk og sauemelk. Enkelheten ved å bruke denne løpen, som doseres ekstremt enkelt uten å veie opp, vil gjøre hjemmeosten din til en lek! Denne løpen, som selges i en 50 ml flaske, er tilstrekkelig for 105 - 260 L melk, avhengig av hvilken type ost som lages. Dens aktivitet på nivået 1: 10 000 U vil tillate deg å bruke bare 8 - 20 dråper per 2 liter melk!
Brukes til bratwurst, litt tynnere enn vanlige middagspølser.
Kan sprekke ved koking. La dem trekke på 80-85 grader.
Diameter: 30-32mm.
Lengde: 90meter.
Kommer opprinnelig som Tørrsaltet, men Sof-tube kan forekomme, kommer ann på lager hos levrandør.
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for kammer vakuumpakkere. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Tykkelse: 90My
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Opphengskroker/S-kroker
Grill/kylling krydder (all round krydderblanding). Til grillprodukter, stekte/bakte poteter, kryddersmør, marinering. Er også mye brukt til sauser, salater og dressing. Blandingen er laget med tanke på å kunne gi litt ekstra smak og aroma i forhold til "vanlig" grillkrydder.
ANBEFALT DOSERING:
Etter Ønske
INGREDIENSER:
salt, paprika, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, sort pepper, sukker, hvitløk, løk
ALLERGENER:
Ingen
Logg inn først
Logg inn
Please sign in first.
Sign in