Trykk for flere produkter.
No products were found.

Utbeiningskniv fleksible europeisk type 16cm

Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 1,099.00
På lager 10 Produkter
Referanse:
Ar-14072
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14072

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Utbeiningskniver
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,799.00

En stor europeisk Deba for filetering av virkelig voksen fisk.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 499.00

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,319.00

Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

kr 2,639.00

Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe. At kniven er olivenslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

kr 1,399.00
(1)

Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et optimalt balansepunkt. En kniv de fleste kokker vil elske. 

Bladlengde 18cm.

Uten bolster.

kr 1,799.00

En robust øks, for store og små oppgaver.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 3,079.00

En klassisk brødkniv fra Tamahagane San Tsubame serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 2,859.00

En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

kr 2,639.00

Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San Tsubame serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

 

kr 1,299.00

Dette er en allsidig kniv. Kniven passer til til bla røkelaks og perfekt til å tranchere søndagssteken. Tranvheringskniven er også populær blant Sushi kokker over hele verden fordi den er mye enklere å vedlikeholde enn den vanlige Yanagiba.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 3,519.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 3,699.00

En Sashimikniv  fra Tamahagane San Tsuame serien Kniven er tilpasset til å kunne skjære løvtynne stykker kjøtt eller fisk i et enkelt trekk, for å få så god en skjæreflate som mulig.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in