Trykk for flere produkter.
No products were found.

Kokkekniv/utility 12cm

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Les merShow less
kr 769.00
På lager 99 Produkter
Referanse:
Ar-14002
Merke:
Produktdetaljer
Ar-14002

Dataark

Model / Serie
MASAHIRO MV
Bruksområde Kniv
Kokkekniver
Utilitykniver
Produktanmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,859.00

En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

kr 2,859.00

Dette er en klassisk kokke kniv fra Tamahagane San serien  som med vekten letter arbeid med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsakerfra Tamahagane San 

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 1,299.00

Stor kniv til de største jobbene.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 3,189.00

En eksklusiv og vakker Skallkniver eller Allkniv fra Tamahagane San Kyoto serien er veldig enkle kniv å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 3,079.00

En eksklusiv og vakker Skallkniver eller Allkniv fra Tamahagane San Kyoto serien er veldig enkle kniv å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,199.00

Dimple er små "lommer" på bladet som slipper luft til og skal hindre produktene å klistre seg fast til bladet.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,999.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San Tsubame serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,799.00

Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 4,729.00

En eksklusiv og vakker utbeningskniv fra Tamahagane San Kyoto serien er med sitt stive, smale blad, som passer godt når du trenger å svinge mye så du får utbenet kjøtt, kniven passer til  kjøtt, fisk eller fugl.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 6,379.00

En eksklusiv og vakker Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San Kyoto serien, dette er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader. passer perfekt til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, både i rå og kokt tillstand 

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,199.00

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,099.00

Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,099.00

Santoku knivene beskrives som universalkniven enhver bør ha i sin samling og er de mest solgte japanske kokke-knivene i vesten. De er ekstremt brukervennlig og en soleklar favoritt hos kokker.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in