Trykk for flere produkter.
No products were found.

Ribbensuttrekker kniv 18mm

knivblad 18mm til Ribbensuttrekker

Les merShow less
kr 99.00
På lager 3 Produkter
Referanse:
3020507
Beskrivelse
Produktdetaljer
3020507
Produktanmeldelser(6)
Overall rating
4.7
6 Produktanmeldelser
Rangering
(4.7)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 355.00
(4)

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-22 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-22 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
kr 249.55
(15)

Krydderblanding til Chorizo pølse eller Chorizo Hamburger.

ANBEFALT DOSERING:
23-25g pr kg farse, eller etter smak.
Dette kryddert passe utrolig bra til blomkålsuppe, det er også mulig å bruke en liten dash i wiener eller kokepølser. Da med halv dose eller litt mindre

INGREDIENSER:
chilli, paprika, hvitløk, dextrose, sort pepper, cumin, oregano, persille

ALLERGENER:
Ingen

kr 199.00
(4)

Marinadesprøyte brukes til å injisere marinader og andre flytende smakstilsetninger inn i kjøttet. Marinadesprøyten har 2 stk 6,4cm lang injiseringsnål i rustfritt stål.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,519.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,799.00

Dette er en ekstra tykk kokkekniv som egner seg til å filetere store fisker. I Japan kalles kniven en Europeisk Deba.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,099.00

Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 6,049.00

En eksklusiv og vakker brødkniv fra Tamahagane San Kyoto serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 5,829.00

En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 2,598.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 2,419.00

Santoku kniven fra Tamahagane San serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 5,059.00

En eksklusiv og vakker Santoku kniv fra Tamahagane San Kyoto serien. dette er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe 

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 3,629.00

En stor kokke kniv fra Tamahagane San som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 6,379.00

En eksklusiv og vakker kokkekniv Tamahagane San Kyoto serien som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker til å kutte kjøtt.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,599.00
(1)

En liten praktisk kjøttøks som passer utmerket i det private hjem.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 5,829.00

En eksklusiv og vakker kokkniv fra Tamahagane San Kyoto serien, Som kan brukes til alt fra å kutte grønnsaker, til å kutte kjøtt, En skikkelig allrounder.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 3,699.00

En Sashimikniv  fra Tamahagane San Tsuame serien Kniven er tilpasset til å kunne skjære løvtynne stykker kjøtt eller fisk i et enkelt trekk, for å få så god en skjæreflate som mulig.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,799.00

Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 2,299.00

En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

kr 2,419.00

Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in