Trykk for flere produkter.
No products were found.

Ribbensuttrekker kniv 16mm

knivblad 16mm til Ribbensuttrekker

Les merShow less
kr 99.00
På lager 22 Produkter
Referanse:
3020506
Beskrivelse
Produktdetaljer
3020506
Produktanmeldelser(7)
Overall rating
4.6
7 Produktanmeldelser
Rangering
(4.6)
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 79.00
(7)

Plasttarm som passer perfekt til grillpølser, den trenger ingen forhandsbehandling, Tarmen tar imot røyk, og røykes på vanlig måte. behøver ikke tørkes før røyking.

Trekkes på samme måte som vanlig pølser 80 grader i ca 7-10min, avkjøles som normalt i kaldt vann (Is vann). 

Når pølsene er ferdig nedkjølt fjerner du plasttarmen og du har helt vanlig skinnfri grillpølser 

Total lengde ca 21m 

fylling ca 7kg

diameter 2,5cm

kr 389.00
(10)

Vårt Beste nett

For både steking og koking. Tre steke nettet utenpå steken, og du har en perfekt surret stek

Alle steke nettene har en veldig god kvalitet, fordi de er produsert med en spesiell strikketeknikk som sørger for at steke nettene ikke beveger seg. På denne måten holder produktene den fine presentasjonen.

Vi har 4 typer nett

S-Type- Enkelt, billig og helt ok nett. – Hobby.

R-Type – Godt nett, som funker for de fleste. - Hobby, Små industri

SU-Type -Bra nett, bra hold og enkelt å bruke. - Hobby og industri

F-Type – Veldig bra nett, (kanskje beste stekenettet på markede ) dette er det godt hold i,  God elastisitet, enkelt å påføre- Hobby og industri  

NB! Diameter er ferdig strekt ut. altså kjøttets diameter  

Tips! Du trenger ikke noe avanser utstyr for å tre på nett, Bruk et PVC rør i riktig størrelse, eller enda enklere, kutt av bunnen på en 1,5l brusflaske tre på nettet i tut enden og stikk skinka in i flaska, og tre nette på jevn når du drar det ut.

kr 355.00
(4)

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-22 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-22 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
16 andre produkter i samme kategori:
kr 3,189.00

En eksklusiv og vakker fleksibel Filétkniv fra Tamahagane San Kyoto serien som fordelaktig brukes til filetering av fisk, men er også bra for skjærning av kjøtt.

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,299.00

Brødkniv, utformet som en kokkekniv på 24 cm. Kan også brukes på samme måte som en universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt. Mye brukt på ganske grove produkter.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,859.00

En olivenslipt kokke kniv fra Tamahagane San serien som med vekten letter arbeidet med større kjøttstykker eller for eksempel rotgrønnsaker.  At kniven er olivslipet betyr at den har små utsparinger i selve bladet, som begynner like over kniveggen. Rillene i kniven gjør at maten ikke setter seg fast i kniven.

kr 5,059.00

En eksklusiv og vakker Santoku kniv fra Tamahagane San Kyoto serien. dette er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker, kjøtt og fjærfe 

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,299.00

Stor kniv til de største jobbene.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 1,799.00

Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,759.00

Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 1,099.00

Brødkniv, utformet som en kokkekniv. Kan også brukes på samme måte som universalkniv, men egner seg ikke til kjøtt.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 6,379.00

En eksklusiv og vakker Tranchserkniv (oppskjæringskniv) fra Tamahagane San Kyoto serien, dette er en kokke kniv med litt lavere og smalere blader. passer perfekt til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, både i rå og kokt tillstand 

TAMAHAGANE SAN KYOTO
San Kyoto er en eksklusiv serie av kniver, de er laget av damaststål som er ekstremt hardt i kjernen og holder skarpheten lenge. Bladene er laget av 63 lag stål, som er hamret for å oppnå det vakre mønsteret som pryder bladene. Hver kniv mottar således et individuelt mønster.

De svarte håndtakene er laget av materialet Mikarta, et slitesterk og vannbestandig materiale med en vakker overflate. Mikarta er veldig hygienisk og egnet for kjøkkenmiljøer. I håndtaket er det også en vektmontert, som du kan se som en knapp på håndtakets ende. Dette hjelper kniven å holde sin perfekte balanse uansett størrelsen på bladet. 59-60 HRC (stålets hardhet).

kr 1,399.00
(1)

Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et optimalt balansepunkt. En kniv de fleste kokker vil elske. 

Bladlengde 18cm.

Uten bolster.

kr 899.00

Dette er en klassisk europeisk utbeiningskniv som passer for små og store oppgaver, enten det er på kjøkkenet eller ute i naturen.

En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle, for folket og elsket av kokkene. MV serien har det karakteristiske patenterte stålet MBS 26. Dette stålet er komponert både med tanke på eggstålets holdbarhet og dets evne til å tåle vedlikehold. MV serien er den mest solgte serien fra Masahiro i Norden.

kr 2,999.00

En Tranchserkniv (oppskjæringskniv) kokkniv med litt lavere og smalere blader fra Tamahagane San Tsubame serien. Brukes til å kutte tynne skiver, trancher (skjære opp), kjøtt, rå og kokt.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsuame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

kr 3,079.00

En klassisk brødkniv fra Tamahagane San Tsubame serien med et tannblad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til myke tomatskall.

OM TAMAHAGANE SAN TUSBAME
Bladet i San Tsubame består av en kjerne av VG5 stål omgitt av to lag SUS410 stål. Kjernen er hard mens ytre stål er litt mykere. Bladet har et karakteristisk, blankt utseende, med bare den nedre delen skarp slipt. Det tynne bladet er enkelt å slipe og holder seg skarpt i lang tid.

Kniven har en god balanse og er behagelig i hånden. Håndtaket er laget av svart Mikarta, et stoff av linduk og spesiell plast som presses sammen under høyt trykk og høy temperatur som skaper en hardt, vannbestandig og hygienisk materiale som passer godt til kjøkkenmiljøet.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in