Skallkniv 15cm fra Tamahagane

Skallkniver fra Tamahagane San serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det glatt og godt å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt.

OM TAMAHAGANE SAN

Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk produksjonsprosess, som siden har blitt modifisert for å gjøre stålet enklere og bedre egnet til vår moderne livsstil.
Bladet er laget av tre lag stål som rulles ut til knivblad. Teknikken gir en fantastisk knivegg i kombinasjon med ekstremt god styrke og rustmotstand.

Knivene har et vakkert håndtak i rødbrunt Pakkawood, som er et materiale laget av en spesiell type plast under høyt trykk.
Den har samme uslåelige følelse som tre, men med plastens hygieniske egenskaper. Inne i håndtaket er en vekt som hjelper kniven til å holde sin perfekte balanse, uansett størrelsen på bladet. Du kan se vekten som en knapp på håndtakets ende.

Pakkawood er et veldig sterkt og slitesterkt materiale som holder form og forblir fargestærkt.

Les merShow less
kr 1,699.00
På lager 1960 Produkter
Referanse:
SN-1107
Beskrivelse

VEDLIKEHOLD - KNIVER
Våre japanske kniver er av høyeste kvalitet og leveres veldig skarpe. Når de brukes mye, må de slipes for å opprettholde eller få tilbake sin skarphet. Skarpe kniver er en stor glede å jobbe med, og for å få så mye glede som mulig ut av kniven din, er det noen tips om hvordan du håndterer knivene på best mulig måte.

Skjær på - Bruk et skjærebrett i tre eller plast. Bruk alltid en overflate som er myk slik at kniveggen ikke blir ødelagt.

Unngå - Harde materialer, dette kan skade kniveggen hvis du kutter dem. Frosne produkter eller bein kan også skade knivbladet. Unngå underlag av glass og porselen, da det ødelegger kniveggen.

Tips - Ikke skrap skjærebrettet med kniveggen, men bruk ryggen for å unngå å gjøre kniven stump.

Rengjøring - Håndvask med lunkent vann og vaskemiddel umiddelbart etter bruk av kniven. Ikke la kniven være ubeskyttet etter bruk, det kan føre til oksygeninntrengning som kan føre til at den ruster. Ikke vask kjøkkenkniver i oppvaskmaskinen, det fungerer ikke bra på kniven eller oppvaskmaskinen. Oppvaskmaskinens korkkurv kan ødelegges og oppvaskmiddelet kutter knivens egg. Tørk kniven med en myk klut umiddelbart etter rengjøring.

Pusse - Hvis overflate rust forekommer, kan den bli polert av med metallkitt eller polergummi. Hvis dette ikke gjøres umiddelbart, kan det oppstå dypere rustskader.

Lagring - Hold knivene på et tørt og trygt sted på kjøkkenet, helst i en knivblokk, knivveske eller på knivstrimmel. Plasser knivbjelken utenfor barns rekkevidde. Sett alltid kniven med ryggen først mot stripen for å unngå å skade kanten.

Sliping - slip med stang, stein eller våt slip. Hold styr på knivene dine ved å slipe dem regelmessig. Det er en forskjell i å opprettholde kniven ved å skarpe den med en slipestang og slip den for å få en nytt råegg. Vedlikehold kniven hver uke med en slipestang eller en våt slip. Når kniveggen har blitt veldig slu, må det slipes. Det kan gjøres ved å bruke en slipestein eller ved å sende den til en erfaren sliper. Husk at japanske kniver skal opprettholde en vinkel på 12-15 grader.

GARANTIBETINGELSER
Tre år fra kjøpsdato og dato må bekreftes med kvittering. Skader på knivegg eller spiss erstattes ikke. Her refererer vi til nærmeste profesjonelle slipeverkstede.

Les merShow less
Produktdetaljer
SN-1107

Dataark

Model / Serie
Tamahagane San
Anmeldelser
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,299.00
En mindre kokke kniv  fra Tamahagane San Tsuame serien som virker litt som en allsidig kniv. Passer til finskjæring, for eksempel å skrelle og hakke løk, kutte grønnsaker og bær. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i San...
kr 1,699.00
Brødkniv, Samme form som kokkekniv. For store brød og store grove produkter. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og tradisjon. En kniv skapt av proffesjonelle,...
kr 1,399.00
(1)
Masahiros Neo-Kengata i samarbeid med stjernekokk Ole Martin Alfsen. Masahiro smir disse kokkeknivene for hånd. Bladet er laget av laminert pulvestål, dette holder eggen skarp lenge og er lett å slipe. Kniven har et...
kr 2,419.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...
kr 3,699.00
En Sashimikniv  fra Tamahagane San Tsuame serien Kniven er tilpasset til å kunne skjære løvtynne stykker kjøtt eller fisk i et enkelt trekk, for å få så god en skjæreflate som mulig. OM TAMAHAGANE SAN TUSBAMEBladet i...
kr 1,799.00
Skallkniver fra Tamahagane San Tsubame serien er veldig enkle å bruke for jobber som krever presisjon. Størrelsen gjør det enkelt og lett å skjære og dele frukt og grønnsaker med og ikke minst finskjæring av kjøtt....
kr 1,199.00
(1)
Bestselger. Kniven har et stort arbeidsfelt og brukes både til filetering, fjerning av skinn og til røkelaksen. En serie klassiske kniver som kombinerer det europeiske uttrykket  med det japanske håndverk og...
kr 2,419.00
En mindre grønnsakshakke fra Tamahagane San serien  som med høyt blad og rask finish gir balansen som en god grønnsaks kniv burde ha OM TAMAHAGANE SAN Tamahagane San har blitt produsert etter en gammel japansk...
kr 699.00
Svært allsidig, multifinksjonell kniv i mellomstr segmentet. Velegnet til å bruke i hånden og på skjærefjøl. Passer til det meste av råvarer. Bla.skrelle frukt/grønnsaker, beine ut kjøtt eller skjære opp stekt kjøtt....
kr 2,639.00
Santoku kniven fra Tamahagane San Tsubame serien er en jevn og litt finere japansk kokekniv for de litt mindre matlagingsoppgaver. Med sine høye blader og avrundet spiss er den meget godt egnet for både grønnsaker,...

Meny

Innstillinger

Logg inn først.

Registrer deg