Master`s M32 kniv er laget av Premium Stainless Steel:
Kun det beste er godt nok
- Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
- Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.
Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.
Hullskive til Master`s M32 kjøttkvern
Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under
Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.
Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.
Hullskivene er:
- Enkle å rengjøre.
- Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
- Korresjonsfrie.
- Kan også vaskes i oppvaskmaskinen
Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?
- 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
- 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
- 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.
Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!
Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊
NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.
Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler
· Rask kverning.
· Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.
· Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.
Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:
· Sterk og solid motor.
· Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).
· Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.
Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.
· Dette er maskinen for den proffe brukeren eller jaktlaget, denne tar virkelig unda i en fart . Stor stødig, robust og stillegående maskin, med vanvittig kapasitet.
· Kvernen er også utstyrt med revers funksjon, der mate skruen kan kjøres i revers.
På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.
Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.
Støysvak - Og sterk motor.
Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)
TEKNISKE DATA:
· 220/230Volt.
· 108 omdreininger pr. minutt på skruen.
· Kapasitet inntill 6,5kg kjøtt pr minutt.
· Inkludert 1stk matestav.
· Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).
· Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm
· Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.
· Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.
· Vekt på hele 30,8kg.
· 10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.
· Norsk bruksanvisning.
Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 - 90my
Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Alle våre poser med struktur er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og vi har også redusert plast forburket og gått ned i tykkelse til 90my, uten at det har gått utåver kvalitetetn på posene. Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.
Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 65 grader)
Muskat brukes primært i stuinger, sauser og krydder blander. Smaken er frekke og går godt sammen med blant andre ananas og spinat. God krydder til potetmos
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.
Svart pepper er tørkede bær fra busken piper nigrum dyrkes i f.eks India og Vietnam. Pepper er krydderet som brukes mest i verden. Svart, hvit og grønn pepper er bær, men har blitt behandlet annerledes.
Svart pepper brukes til all matlaging og som bordkrydder.
En komplett krydder/urteblanding særlig egnet til lam. Bland den gjerne med en god stekeolje før du kryddrer kjøttet. Også passende til salater, dressinger, sauser, ovnsbakte poteter, kryddersmør etc.
ANBEFALT DOSERING:
Etter eget ønske.
INGREDIENSER:
salt, timian, paprika, surhetsregulerende middel E330 sitronsyre, sort pepper, merian, rosmarin, hvitløk, sennep, karry (coriander, gurkemeie, fennikkel, chilli, cumin, bukkehornsfrø, karve), dextrose, fenikkel, koriander, chilli, selleri, sukker, løk
ALLERGENER:
Selleri, Sennep
Nellik kan brukes hele eller malt i matlaging som i sursild men gir en sterk smak og brukes vanligvis med tilbakeholdenhet. Krydderet blir brukt over hele verden. I Norge benyttes det mest til baking. Det er vanlig i indisk matlaging, der blir brukt til å sette smak på te og karri.
Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!
Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊
NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.
Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler
· Rask kverning.
· Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.
· Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.
Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:
· Sterk og solid motor.
· Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).
· Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.
Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.
På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.
Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.
Støysvak - Og sterk motor.
Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)
TEKNISKE DATA:
· 220/230Volt.
· 108 omdreininger pr. minutt på skruen.
· Kapasitet inntill 3kg kjøtt pr minutt.
· Inkludert 1stk matestav.
· Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).
· Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm
· Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.
· Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.
· Vekt på hele 18,1kg.
· 10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.
· Norsk bruksanvisning.
Tre Spade Kjøttkvern TC-22 Elegant
Ved kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR.
10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted
Vi har levert kjøttkvern fra den italienske produsenten TRE SPADE i 20 år. Dette firmaet har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje.
Dette er en kraftig maskin. Den anbefales til jaktlag og andre som har behov for en maskin med stor kapasitet. Produsenten oppgir en kapasitet på hele 200 kg kjøtt i timen. Huset er produsert i støpejern mens skruen er i smidd dobbel fortinnet støpejern. Beholder, deksel, kniv og festeplate for motor er i rustfritt stål. Bryteren har tre innstillinger, noe som gjør at denne maskinen kan kjøres i revers dersom dette skulle være påkrevd.
Kvernen leveres med en hullskive i rustfritt stål som har en grovhet på 8 mm.
Garanti: Vi har nå solgt disse kjøttkvernene i mer enn enn 19 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Derfor har vi utvidet garantien til 10-års full garanti. Det vil si at både deler og servicearbeid er dekket i denne perioden. Vi er dermed den leverandøren som gir den beste service.
TEKNISKE DATA
80 omdreininger pr. minutt på skruen.
En-faset motor på 1,3 HK / 220 Volt.
Dimensjoner: 40 x 50,5 x 24 cm.
Diameter på hullskive er 8 cm.
Vekt: 17 kg.
Kapasitet: 200 kg kjøtt pr. time.
Garantitid: 10 år.
Tre Spade Kjøttkvern TC-22 Elegant
Ved kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR.
10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted
Tre Spade har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje. Dette er vår rimeligste maskin. Den har en kapasitet på 120 kg kjøtt i timen, noe som skulle være mer enn nok for de fleste husholdninger. Hus, skrue og låsemutter er produsert i smidd fortinnet støpejern. Beholder, deksel, kniv og festeplate for motor er i rustfritt stål.
Kvernen leveres med en hullskive i rustfritt stål som har en grovhet på 6 mm.
Garanti: Vi har nå solgt disse kjøttkvernene i mer enn enn 19 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Derfor har vi utvidet garantien til 10-års full garanti. Det vil si at både deler og servicearbeid er dekket i denne perioden. Vi er dermed den leverandøren som gir den beste service.
TEKNISKE DATA:
160 omdreininger pr. minutt på skruen.
En-faset motor på 0,8 HK / 220 Volt.
Dimensjoner: 38 x 24 x 47 cm.
Diameter på hullskive er 7 cm.
Vekt: 12 kg.
Garantitid: 10 år.
Hullskive til Master`s M32 kjøttkvern
Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under
Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.
Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.
Hullskivene er:
- Enkle å rengjøre.
- Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
- Korresjonsfrie.
- Kan også vaskes i oppvaskmaskinen
Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?
- 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
- 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
- 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.
Settet består av 3 pølsehorn, 10mm, 20mm og 30mm.. Passer til Kjøttkvern TC-32 Elegant fra Tre Spade.
Vi har mange modeller kjøttkverner og tilbehør fra Tre Spade.
Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-22 Elegant/Inox fra Tre Spade
Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.
6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.
Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under
Spesifikasjoner
- Rustfri stålplate
- Bildet viser 3 ulike hullplater
- Selges per stk.
- Passer til Kjøttkver TC-22 Elegant fra Tre Spade
- Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
- Diameter: 82mm
- Tykkelse: 9mm
100 ml. Brukes til å smøre akslinger og gjenger på oppskjæremaskiner sager, kverner og andre maskiner som har gjenger/skruer, akslinger etc. Næringsmiddelgodkjent olje bør finnes i enhvær ferskvareavdeling og storkjøkken, ja alle steder man produserer mat ved hjelp av maskiner. NB! BRUK IKKE MATFETT ELLER MATOLJER TIL Å SMØRE MASKINER MED!
Pølsehorn 2 pkn til Kjøttkvern TC-12 Elegant fra Tre Spade. Settet består av 2 stk. pølsehorn på 10mm og 20mm. Vi har mange modeller kjøttkverner og tilbehør fra Tre Spade.
Hullskive til Master`s M12 kjøttkvern
Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under
Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.
Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.
Hullskivene er:
- Enkle å rengjøre.
- Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
- Korresjonsfrie.
- Kan også vaskes i oppvaskmaskinen
Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?
- 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
- 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
- 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.
Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-32 Elegant/Inox fra Tre Spade
Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.
6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.
Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under
Spesifikasjoner
- Rustfri stålplate
- Bildet viser 3 ulike hullplater
- Selges per stk.
- Passer til Kjøttkver TC-32 Elegant fra Tre Spade
- Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
- Diameter: 82mm
- Tykkelse: 9mm
Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!
Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊
NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.
Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler
· Rask kverning.
· Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.
· Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.
Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:
· Sterk og solid motor.
· Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).
· Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.
Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.
· Dette er maskinen for deg som har mye kjøtt som skal kvernes på en gang. Stor stødig, robust og stillegående maskin.
· Kvernen er også utstyrt med revers funksjon, der mate skruen kan kjøres i revers.
På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.
Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.
Støysvak - Og sterk motor.
Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)
TEKNISKE DATA:
· 220/230Volt.
· 108 omdreininger pr. minutt på skruen.
· Kapasitet inntill 4,3kg kjøtt pr minutt.
· Inkludert 1stk matestav.
· Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).
· Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm
· Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.
· Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.
· Vekt på hele 26,3kg.
· 10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.
· Norsk bruksanvisning.
Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!
Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊
NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.
Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler
· Rask kverning.
· Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.
· Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.
Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:
· Sterk og solid motor.
· Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).
· Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.
Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.
· Dette er maskinen for den proffe brukeren eller jaktlaget, denne tar virkelig unda i en fart . Stor stødig, robust og stillegående maskin, med vanvittig kapasitet.
· Kvernen er også utstyrt med revers funksjon, der mate skruen kan kjøres i revers.
På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.
Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.
Støysvak - Og sterk motor.
Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)
TEKNISKE DATA:
· 220/230Volt.
· 108 omdreininger pr. minutt på skruen.
· Kapasitet inntill 6,5kg kjøtt pr minutt.
· Inkludert 1stk matestav.
· Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).
· Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm
· Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.
· Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.
· Vekt på hele 30,8kg.
· 10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.
· Norsk bruksanvisning.