Trykk for flere produkter.
No products were found.

Skive for pølsestapping Kjøttkvern TC-32 Elegant

Skive for pølsestapping til Kjøttkvern 32 Elegant fra Tre Spade.

Denne skiven skal settes inn istedenfor kniven og hullplata når kjøttkverna skal brukes til å stappe pølser.

Les merShow less
kr 219.00
På lager 8 Produkter
Referanse:
KBK-pølseskive-tc32
Produktdetaljer
KBK-pølseskive-tc32

Dataark

Modell
TC-32
Tillegsutstyr
Reservedeler
Produktanmeldelser
Relaterte produkter
kr 10,999.00

Tre Spade Kjøttkvern TC-22 Elegant
Ved kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR.

10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted

Vi har levert kjøttkvern fra den italienske produsenten TRE SPADE i 20 år. Dette firmaet har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje.

Dette er en kraftig maskin. Den anbefales til jaktlag og andre som har behov for en maskin med stor kapasitet. Produsenten oppgir en kapasitet på hele 200 kg kjøtt i timen. Huset er produsert i støpejern mens skruen er i smidd dobbel fortinnet støpejern. Beholder, deksel, kniv og festeplate for motor er i rustfritt stål. Bryteren har tre innstillinger, noe som gjør at denne maskinen kan kjøres i revers dersom dette skulle være påkrevd.
Kvernen leveres med en hullskive i rustfritt stål som har en grovhet på 8 mm.

Garanti: Vi har nå solgt disse kjøttkvernene i mer enn enn 19 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Derfor har vi utvidet garantien til 10-års full garanti. Det vil si at både deler og servicearbeid er dekket i denne perioden. Vi er dermed den leverandøren som gir den beste service.

TEKNISKE DATA
Tekniske Data
En faset motor 1500Watt ( 2. HK )
Vekt. 28. KG
120 omdreininger pr. minutt.

Oljefylt Girkasse.

Ståldrev
Revers.
Dimensjoner 28X57X43 cm.
Kapasitet: 250 kg kjøtt pr. time.
Garantitid: 10 år.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
16 andre produkter i samme kategori:
kr 210.00

Master`s M32 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 299.00

Hullskive til Master`s M22 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 155.00
(1)

Master`s M12 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 169.00

Master`s M22 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 355.00
(4)

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-22 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-22 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm
kr 369.00

Hullskive til Master`s M32 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 10,999.00

Tre Spade Kjøttkvern TC-22 Elegant
Ved kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR.

10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted

Vi har levert kjøttkvern fra den italienske produsenten TRE SPADE i 20 år. Dette firmaet har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje.

Dette er en kraftig maskin. Den anbefales til jaktlag og andre som har behov for en maskin med stor kapasitet. Produsenten oppgir en kapasitet på hele 200 kg kjøtt i timen. Huset er produsert i støpejern mens skruen er i smidd dobbel fortinnet støpejern. Beholder, deksel, kniv og festeplate for motor er i rustfritt stål. Bryteren har tre innstillinger, noe som gjør at denne maskinen kan kjøres i revers dersom dette skulle være påkrevd.
Kvernen leveres med en hullskive i rustfritt stål som har en grovhet på 8 mm.

Garanti: Vi har nå solgt disse kjøttkvernene i mer enn enn 19 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Derfor har vi utvidet garantien til 10-års full garanti. Det vil si at både deler og servicearbeid er dekket i denne perioden. Vi er dermed den leverandøren som gir den beste service.

TEKNISKE DATA
Tekniske Data
En faset motor 1500Watt ( 2. HK )
Vekt. 28. KG
120 omdreininger pr. minutt.

Oljefylt Girkasse.

Ståldrev
Revers.
Dimensjoner 28X57X43 cm.
Kapasitet: 250 kg kjøtt pr. time.
Garantitid: 10 år.

kr 219.00
(2)

Hullskive til Master`s M12 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in