Trykk for flere produkter.
No products were found.

Skive for pølsestapping Kjøttkvern TC-22 Elegant

Skive for pølsestapping til Kjøttkvern 22 Elegant fra Tre Spade.

Denne skiven skal settes inn istedenfor kniven og hullplata når kjøttkverna skal brukes til å stappe pølser.

Les merShow less
kr 249.00
På lager 6 Produkter
Referanse:
KBK-pølseskive-tc22
Produktdetaljer
KBK-pølseskive-tc22

Dataark

Modell
TC-22
Tillegsutstyr
Reservedeler
Produktanmeldelser
Relaterte produkter
kr 6,249.00
(4)

Tre Spade Kjøttkvern TC-22 Elegant
Ved kjøp av kjøttkvern følger det med en EKSTRA KNIV VERDI 149,- KR.

10 ÅRS GARANTI. Vi har komplett delelager og serviceverksted

Vi har levert kjøttkvern fra den italienske produsenten TRE SPADE i 20 år. Dette firmaet har produsert kjøttkverner siden 1894 og er et svært anerkjent firma innen sin bransje.

Dette er en kraftig maskin. Den anbefales til jaktlag og andre som har behov for en maskin med stor kapasitet. Produsenten oppgir en kapasitet på hele 200 kg kjøtt i timen. Huset er produsert i støpejern mens skruen er i smidd dobbel fortinnet støpejern. Beholder, deksel, kniv og festeplate for motor er i rustfritt stål. Bryteren har tre innstillinger, noe som gjør at denne maskinen kan kjøres i revers dersom dette skulle være påkrevd.
Kvernen leveres med en hullskive i rustfritt stål som har en grovhet på 8 mm.

Garanti: Vi har nå solgt disse kjøttkvernene i mer enn enn 19 år og de har vist seg å være svært pålitelige. Derfor har vi utvidet garantien til 10-års full garanti. Det vil si at både deler og servicearbeid er dekket i denne perioden. Vi er dermed den leverandøren som gir den beste service.

TEKNISKE DATA
80 omdreininger pr. minutt på skruen.
En-faset motor på 1,3 HK / 220 Volt.
Dimensjoner: 40 x 50,5 x 24 cm.
Diameter på hullskive er 8 cm.
Vekt: 17 kg.
Kapasitet: 200 kg kjøtt pr. time.
Garantitid: 10 år.

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
kr 199.00
(18)

Trollvac Vakuum poser med struktur 20x30 

Sjekk ut vårt enorme utvalg av vakuumposer, for pakking og forsegling av mat i vakuum. Våre poser er spesielt egnet for vakuumpakkere uten kammer og standard tykkelse  Våre poser er av høy kvalitet og fungerer for mange ulike virksomheter. Har du spørsmål om poser til din virksomhet eller om du er usikker på om posene passer din maskin, ta kontakt for en hyggelig samtale.

Spesifikasjoner
Materiale: PA/PE (polyamide/polyetylen)
Mengde: 100 poser i pakken
Høy mekanisk styrke og punkteringsmotstand
Gode barriere-egenskaper
Egnet for næringsmidler (migrasjonstestet) Sertifikat fås på forespørsel.
Egnet for sous vide (ikke trykksatt sous-vide over 100 grader)

kr 165.60
(20)

TEXEL SA 301 - mer aroma i pølsa – litt sydlandsk smak

Dosering: 20g er nok til 200kg masse/farse.

 

NB! Oppbevares alltid i fryser

 

BRUK

Ta posens innhold og bland den ut i kald vann.
Posens innhold er tilpasset en gitt mengde farse.

Hvis du eksempelvis skal lage 20 kg pølse/farse og posens innhold er tilpasset 100 kg, tar du da 1/5 av blandingen og tømmer i farsen.
Du må bruke så lite som mulig. Vannet skal jo ut av farsen når du lager spekepølse.
Men igjen må du bruke så mye slik at du kan få rørt ut kulturen og at du lett kan dele den opp i den mengden du skal ha i.
Det er heller ikke farlig om du tømmer i litt for mye.

Så med et vanlig desilitermål er det nok helt greit å blande ut i 5 dl. Vann og så tømme 1 dl. Inn i farsen.
Prosessen stopper når kulturen har spist opp alt sukkeret.

Det er viktig at dere bruker 5 gr dextrose eller pøkulus pr. kg farse . Som mat til startkulturen.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 369.00

Hullskive til Master`s M32 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 169.00

Master`s M22 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 219.00
(2)

Hullskive til Master`s M12 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 210.00

Master`s M32 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 299.00

Hullskive til Master`s M22 kjøttkvern 

Fås i følgende størrelser 3mm, 4,5mm, 6mm, 8mm, 10mm & 12mm Velg ønsket størrelser under

Våre Premium Stainless Steel høykvalitets hullskiver lar kjøttkvernen jobbe rent og effektivt.

Vi anbefaler at du alltid har en hullskive og en kniv som brukes sammen, og at du ikke mikser rundt på dette. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om hverandre, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

Hullskivene er:

  • Enkle å rengjøre.
  • Hullskivene er laget i Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Korresjonsfrie.
  • Kan også vaskes i oppvaskmaskinen

Hvilke dimensjon på hullskiven brukes til hva?

  • 3 - 4,5mm hullskiver er perfekte til kverning av fisk, farser til grillpølser, burgere eller bare til kjøttdeig.
  • 6-8mm hullskiver er fine til grove kjøttpølser og spekepølser.
  • 10-12mm hullskiver passer til virkelig grove spekepølser, spesielt Italiensk inspirerte spekepølser.

 

kr 10,999.00

Master`s M12 "Double Grind" Kjøttkvern - 10års Garanti!

 ·         10års garanti gjelder for alle prvat personer. For bedrifter/firmaer/komersiell drift har maskinen 1års garanti.

Hvorfor handle maskiner og utstyr fra oss? Vi er service innstilte, og har god kunnskap om våre produkter. 😊

NY modell August 2021 - Master`s Double Grind.

Ny Double Grind teknologi - Det sitter nå 2 hullskiver i kvenen med en dobbel skjærs kniv i mellom. Dett har mange fordeler

·         Rask kverning.

·         Bedre kvalitet på kjøttdeigen. Kjøttet som kvernes grovkuttes først for så å bli finkuttet i siste hullskiven. Dette gir en jevnere og bedre kvalitet.

·         Hinner og seners kvernes mye lettere i stedet for å legge seg på kniv og hullskive.

Master`s kverner kommer også med BBS (Bigger bite system). Dette bygger på 3 hovedpunkter:

·         Sterk og solid motor.

·         Mateskrue med større avstand mellom skruetoppene i bakre del (plass til større kjøttbiter).

·         Matehullet sitter ikke i senter av kverndelen. Men litt på siden, slik at kjøttbitene kommer ned i selve mateskruen litt på siden. Kvernen får da raskere tak i kjøttbitene.

Det skal godt gjøres å finne en kjøttkvern som kobinerer så høg kvalitet og styrke til en lavere pris en denne kvernen. Maskinen har en kapasitet på hele 3kg pr minutt ved bruk av medfølgende 7mm hullskive. Går man nedover til 4,5mm (medfølgende) vil kapasiteten minke noe, øker man opp til eksempelvis 10mm hullskive, vil kapasiteten øke.

·         Dette er maskinen for den proffe brukeren eller jaktlaget, denne tar virkelig unda i en fart . Stor stødig, robust og stillegående maskin, med vanvittig kapasitet.

·         Kvernen er også utstyrt med revers funksjon, der mate skruen kan kjøres i revers.

 

På desse maskinene er kvernhus i Rustfritt Stål, og ikke i billig og upraktisk Støpejern som mange andre produsenter har. Våre maskiner har da den fordelen at alle kvernedeler kan puttes rett i oppvaskmaskinen for rengjøring uten å tenke på at stålet tørker ut og ruster.

Matehullet (der man putter kjøttet nedi) er montert på eksentrisk, det vil si at det sitter litt på siden av selve kverndelen, dette fører til at kjøttet havner rett ned i selve mateskruen og kjøttet dras raskere igjennom kvernen.

Støysvak - Og sterk motor.

 

Da det er en meget kraftig og godt isolert motor, er maskinen også meget stillegående. Så med denne maskinen kan man lett føre samtaler under selve kverningen. Her kan du kaste de gamle øreklokkene som du tidligere har hatt som standard utstyr ;)

TEKNISKE DATA:

·         220/230Volt.

·         108 omdreininger pr. minutt på skruen.

·         Kapasitet inntill 6,5kg kjøtt pr minutt.

·         Inkludert 1stk matestav.

·         Inkludert 2 stk hullskiver (4,5mm og 7mm).

·         Inkludert 1 stk grov forrkutter hullskive 15mm

·         Inkludert 1stk dobbelskjærs kniv.

·         Inkludert utstyr for pølselaging - pølsehorn i 3 størrelser.

·         Vekt på hele  30,8kg.

·         10års Garanti for alle privat personer (også jaktlag). 1års garanti til Bedrifter/Firmaer/komersiell drift osv.

·         Norsk bruksanvisning.

 

kr 155.00
(1)

Master`s M12 kniv er laget av Premium Stainless Steel:

Kun det beste er godt nok

  • Kniven er laget av Premium Stainless Steel som er av en høyere kvalitet en de fleste andre produsenter bruker.
  • Knivene fra Master`s er også en tanke tykkere en hva som er normal, noe som gir lenger levetid.

 

Husk å alltid skifte hullplate og kniv samtidig - dette for å optimalisere slik at selvslipingen opprettholdes. Har du en kniv og en hullskive som fast brukes sammen vil disse være selvslipende. Mikser du derimot om på dette og bruker kniver og hullskiver om en annen, så vil ikke selvslipingen fungere optimalt.

kr 390.00

Hullplate / Hullskive til Kjøttkvern TC-32 Elegant/Inox fra Tre Spade

Kjøttkvernen kan brukes med forskjellige hullskiver, avhengig av hvor fint eller grovt man vil ha kjøttdeigen / farsen pølsefarsen.

6mm hullskive / hullplate er standard for Tre Spades kjøttkverner, og gir en mer grovmalt kjøttdeig.

Velg mellom 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm under

Spesifikasjoner

  • Rustfri stålplate
  • Bildet viser 3 ulike hullplater
  • Selges per stk.
  • Passer til Kjøttkver TC-32 Elegant fra Tre Spade
  • Hullstrørrelse: 3mm, 4,5mm, 6mm & 8mm
  • Diameter: 82mm
  • Tykkelse: 9mm

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.

Please sign in first.

Sign in